לקשקושיםD:

../images/Emo32.gif לקשקושיםD: ../images/Emo223.gif

שאאאאאאלללללללווווווןןןןןןןןןןןןןןןן
כי מלא זמן לא היה אחד! מדגישומטיק: http://on.liorshemesh.com/mo/2.0/
כללי: שם: גיל: אזור מגורים: מזל: חיית מחמד:
מוזיקה: זמר/זמרת/להקה אהובה: להקה שממש הייתי רוצה לראות בלייב: שיר שנדבק אליכם לאחרונה: כמה אלבומים מקוריים רכשתם בחייכם? האלבום האחרון שרכשתם: סגנון מוזיקה אהוב: אוהבים לשיר? אוהבים לרקוד? האם המשפט 'אין מוזיקה אין חיים' מתחבר אליכם? האם אתם נוהגים לצרוב דיסקים או לקנות רק מקוריים?
טלויזיה: תוכנית טלויזיה אהובה: באיזה סוגי סדרות אתם אוהבים לצפות בדרך כלל? אוהבים ריאלטי? ערוצי ספורט? תוכניות מצוירות? צופים בסדרות ישראליות? שחקן/שחקנית אהובה:
סרטים: סרט אהוב (או סרט שצפיתם בו יותר מ-3 פעמים): סרט ישן שתמיד תזכרו: מתי פעם אחרונה הייתם בקולנוע? מתי פעם אחרונה השכרתם סרט בחנות וידאו? סרט אחרון שראיתם? מורידים סרטים למחשב? אם כן, מה הסרט האחרון שהורדתם? צופים בסרטים ישראליים? צופים בסרטים בלי תרגום? באיזה סוגי סרטים אתם אוהבים לצפות בדרך כלל?
בגדים וצבעים: בגד אהוב (שהכי נוח לכם ללבוש): בגד שאתם חורשים עליו בזמן האחרון: האם יש לכם בארון בגדים מכל הצבעים? מה הצבע השולט אצלם בארון בגדים? האם גם אתם נוטים להתלונן כל הזמן שאין לכם בגדים ו/או שאין לכם מקום בארון? האם יש לכם בגד ישן שאתם לובשים כבר כמה שנים? שורה תחתונה- איך אתם וקניות בגדים, מסתדרים?
בעלי חיים: האם יש לכם בעל חיים בביתכם? אם כן, איזה? אם לא, האם הייתם רוצים שיהיה לכם? אם הייתם יכולים להיות חיה, איזו הייתם רוצים להיות? מתי פעם אחרונה הייתם בספארי? הייתם פעם במופע קרקס עם חיות? אסוציאציות על חיות: חתול- כלב- גמל- ברווז- עכבר- פיל- נחש- קוף-
מה עשיתם ומה לא
: - עישנתם סיגריה: - הייתם ערים כל הלילה: השתכרתם למוות: נתקעתם במעלית: פחדתם אצל הרופא שיניים: בלעתם מסטיק: דיברתם מעל ל-3 שעות בטלפון: עשיתם סקס: הלכתם לאיבוד בדרך חזרה הביתה: טסתם במטוס: נפנפת בחור/בחורה: התחלת עם בחור/בחורה: ניתקתם למישהו את הטלפון בפרצוף: ברחתם מהבית: גנבתם מחנות: בכיתם באירוע מרגש: התחרטתם על מוצר דקה אחרי שקניתם אותו: העפתם בלון לשמיים: ביקשתם משאלה: בכיתם כל הלילה בגלל מישהו שאיכזב אתכם: אמרתם להורים שאתם אוהבים אותם: --סוף שאלון-- איך היה? ערב טוב ושבת שלום. :)

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif יש לי הרגשה שעל חצי מהשאלון אני לא אענה

כמו שצריך חח כללי: שם: קארין, נוש, מאטונה, כהרין! גיל: 17 אזור מגורים: אשדודלנד מזל: נאחס. תאומים :) חיית מחמד:
מוזיקה: זמר/זמרת/להקה אהובה: נמ.. אוונג'ד סבנפולד
להקה שממש הייתי רוצה לראות בלייב: בואו לא נתחיל עם זה
שיר שנדבק אליכם לאחרונה: כל השירי פופ ושירים ישנים של אייל גולן
כמה אלבומים מקוריים רכשתם בחייכם? 12 שזה מעט ועוד 4 DVD האלבום האחרון שרכשתם: Fever של BFMV!!
סגנון מוזיקה אהוב: נו, אתם יודעים אוהבים לשיר? אני לא יודעת לשיר אני יודעת לזייף אוהבים לרקוד? כעעעD: האם המשפט 'אין מוזיקה אין חיים' מתחבר אליכם? הכי מתחבר
האם אתם נוהגים לצרוב דיסקים או לקנות רק מקוריים? כשיש כסף ואני בת"א אני קונה XD טלויזיה: תוכנית טלויזיה אהובה: על טבעי, איך פגשתי את אימא באיזה סוגי סדרות אתם אוהבים לצפות בדרך כלל? מה שבא ליד :) חחח סתם קומדיה, מתח, משטרה וכאלה אוהבים ריאלטי? ישראלי פחות, אמריקאי פשוט משעשע אותי חח ערוצי ספורט? לא
תוכניות מצוירות? בכיף אם יש זמן :) צופים בסדרות ישראליות? כן שחקן/שחקנית אהובה:
סרטים: סרט אהוב (או סרט שצפיתם בו יותר מ-3 פעמים): אממ אין לי סרט אהוב האמת
סרט ישן שתמיד תזכרו: סרטי בורקס ישראליים
מתי פעם אחרונה הייתם בקולנוע? יום שלישי
מתי פעם אחרונה השכרתם סרט בחנות וידאו? חחחחחחחחחחחחחח בתקופת הפלמ"ח אולי סרט אחרון שראיתם? זוהי סדום! מורידים סרטים למחשב? אם כן, מה הסרט האחרון שהורדתם? כן אבל הרבה זמן לא ראיתי סרט במחשב צופים בסרטים ישראליים? בקושי, אני אוהבת את הסרטים של פעם יותר צופים בסרטים בלי תרגום? לא חח באיזה סוגי סרטים אתם אוהבים לצפות בדרך כלל? קומדיה, אקשן, מתח, אימה וכו' בגדים וצבעים: בגד אהוב (שהכי נוח לכם ללבוש): ג'ינס/שורטים וגופיות :) בגד שאתם חורשים עליו בזמן האחרון: אממ וואלה לאדעת האם יש לכם בארון בגדים מכל הצבעים? קצת מקצת מה הצבע השולט אצלם בארון בגדים? אין ממש האם גם אתם נוטים להתלונן כל הזמן שאין לכם בגדים ו/או שאין לכם מקום בארון? חחחחחחח כל יום כל שעה כל דקה! האם יש לכם בגד ישן שאתם לובשים כבר כמה שנים? כן שורה תחתונה- איך אתם וקניות בגדים, מסתדרים? לוקח לי זמן למצוא משהו שאני אוהבת
בעלי חיים: האם יש לכם בעל חיים בביתכם? אם כן, איזה? אם לא, האם הייתם רוצים שיהיה לכם?
אם הייתם יכולים להיות חיה, איזו הייתם רוצים להיות? עדי בטוח תכתוב חתולXDD אמ לאדעת לא נראלי שאני רוצה להיות חיה
מתי פעם אחרונה הייתם בספארי? אוי ממש מזמן
הייתם פעם במופע קרקס עם חיות? אני חושבת שכן
אסוציאציות על חיות: חתול- עדי כלב- אנג'ל כפרעליה חח גמל- גמלימוזינה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ברווז- גע (מה גע התכוונתי רגע מה אני ברווז?! חחחחחחחח) עכבר- איכ פיל- חדק נחש- ארוך קוף- אני כפרעליי מה עשיתם ומה לא : - עישנתם סיגריה: כמה שאכטות איכ - הייתם ערים כל הלילה: כן השתכרתם למוות: לא נתקעתם במעלית: לא פחדתם אצל הרופא שיניים: לא בלעתם מסטיק: כן דיברתם מעל ל-3 שעות בטלפון: לא עשיתם סקס: לא הלכתם לאיבוד בדרך חזרה הביתה: לא חחח טסתם במטוס: כן נפנפת בחור/בחורה: כן כוסאומו הבנים האלה התחלת עם בחור/בחורה: לא שזכור לי חח ניתקתם למישהו את הטלפון בפרצוף: כן ברחתם מהבית: כן גנבתם מחנות: לא בכיתם באירוע מרגש: כן התחרטתם על מוצר דקה אחרי שקניתם אותו: אני לרוב מבזבזת כסף על אוכל חחח העפתם בלון לשמיים: נראלי ביקשתם משאלה: כן בכיתם כל הלילה בגלל מישהו שאיכזב אתכם: לא חח אמרתם להורים שאתם אוהבים אותם: כן --סוף שאלון-- איך היה? נחמדוס :) הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

../images/Emo216.gifכמה זמן לא עניתי על שאלונים!!^^

כללי: שם:מיכל גיל:20 אזור מגורים:ירושלים מזל:גדי חיית מחמד:נושי החתולה, זוג תוכים ולא פחות מחמישה גורים(עוד שניה בני 5 חודשים אבל גורים) חתולים בגינה..הם כ"כ מקסימים
מוזיקה: זמר/זמרת/להקה אהובה:נכון לעכשיו אוונג'ד.. להקה שממש הייתי רוצה לראות בלייב:אוונג'ד.. שיר שנדבק אליכם לאחרונה:Default – Comes And Goes כמה אלבומים מקוריים רכשתם בחייכם?17 האלבום האחרון שרכשתם:ואוו..הפילהכחול נראה לי. סגנון מוזיקה אהוב:רוק אלטרנטיבי ומטאל לסוגיו. אוהבים לשיר?לעצמי? אוהבים לרקוד?לא ממש האם המשפט 'אין מוזיקה אין חיים' מתחבר אליכם?כ"כ. האם אתם נוהגים לצרוב דיסקים או לקנות רק מקוריים?אני מורידה המון וצוברת המון..אם אותו אמן ממש חשוב לי אני אקנה את הדיסק למה לא?? טלויזיה: תוכנית טלויזיה אהובה:נכון להיום "על טבעי". באיזה סוגי סדרות אתם אוהבים לצפות בדרך כלל?הכל כולל הכל. אוהבים ריאלטי?לא תמיד ערוצי ספורט?כדורגל מעניין כשיש..לא יודעת איזה ערוץ זה נופל
תוכניות מצוירות?בובספוג צופים בסדרות ישראליות?ברור..חח שחקן/שחקנית אהובה:מה אני בכיתה ח'?? סרטים: סרט אהוב (או סרט שצפיתם בו יותר מ-3 פעמים):העורב!!!!!!! סרט ישן שתמיד תזכרו:גלדיאטור מתי פעם אחרונה הייתם בקולנוע?ממזמן
מתי פעם אחרונה השכרתם סרט בחנות וידאו?בחיים שלי לא השכרתי סרט סרט אחרון שראיתם?מסיבת 1 באפריל..סרט האימה הכי גרוע שראיתי בחיים!!! מורידים סרטים למחשב? אם כן, מה הסרט האחרון שהורדתם?הסרט החדש של רוברט ההוא מדמדומים..רק שהוא לא ירד טוב. אז לפני הורדתי את כל טריגולית שר הטבעות(10 וחצי שעות של כיףףףףףףף) ולפני כן את שלושת הסרטים של מלחמת האופל. צופים בסרטים ישראליים?הם חרא.. צופים בסרטים בלי תרגום?כשיש לי כוח..חח באיזה סוגי סרטים אתם אוהבים לצפות בדרך כלל?הכל. אבל מה שבאמת עושה לי את זה זה סרטי פעולה כמו זהות כפולה, וכאלה.. בגדים וצבעים: בגד אהוב (שהכי נוח לכם ללבוש):סקיני כחול ישן שלי וכל גופיה נוחה. בגד שאתם חורשים עליו בזמן האחרון:סטרפלס פרחוני מהמם האם יש לכם בארון בגדים מכל הצבעים?עכשיו כן
מה הצבע השולט אצלם בארון בגדים?אין דבר כזה..יש לי מלא ג'ינסים אבל האם גם אתם נוטים להתלונן כל הזמן שאין לכם בגדים ו/או שאין לכם מקום בארון?כן.. האם יש לכם בגד ישן שאתם לובשים כבר כמה שנים?הסקיני הכחול שלי איתי מכיתה י"א. שורה תחתונה- איך אתם וקניות בגדים, מסתדרים?אם אני לא יודעת מה אני רוצה לקנות..אז קניות עושות לי כאב ראש!!!!!! בעלי חיים: האם יש לכם בעל חיים בביתכם? אם כן, איזה? אם לא, האם הייתם רוצים שיהיה לכם?חתולה ותוכים אם הייתם יכולים להיות חיה, איזו הייתם רוצים להיות?נץ. מתי פעם אחרונה הייתם בספארי?לפני איזה חמש שנים הייתם פעם במופע קרקס עם חיות?כן.. אסוציאציות על חיות: חתול-נושי כלב-לברדור גמל-שלמה ברווז-כבד אווז??חח עכבר-מעבדה פיל-בחנות חרסינה נחש-צפע קוף-חבר טוב שלי
מה עשיתם ומה לא : - עישנתם סיגריה:
- הייתם ערים כל הלילה:
השתכרתם למוות:
נתקעתם במעלית:
פחדתם אצל הרופא שיניים:
בלעתם מסטיק:
דיברתם מעל ל-3 שעות בטלפון:
עשיתם סקס:
הלכתם לאיבוד בדרך חזרה הביתה:
טסתם במטוס:
נפנפת בחור/בחורה:
התחלת עם בחור/בחורה:
ניתקתם למישהו את הטלפון בפרצוף:
ברחתם מהבית:
גנבתם מחנות:
בכיתם באירוע מרגש:
התחרטתם על מוצר דקה אחרי שקניתם אותו:
העפתם בלון לשמיים:
ביקשתם משאלה:
בכיתם כל הלילה בגלל מישהו שאיכזב אתכם:
אמרתם להורים שאתם אוהבים אותם:
--סוף שאלון-- איך היה?חופררררר ערב טוב ושבת שלום. :) הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

NoAmItA ChAn

New member
אני חושבת שכל טרילוגיית "בורן" (זהות כפולה,

זהות בדויה, איך שלא קוראים לסרטים עם מאט דיימון) היא אחת מטרילוגיות סרטי האקשן הטובות שראיתי *-*

עונה:) ../images/Emo223.gif

כללי:
שם: עדי גיל: 19 וחצי אזור מגורים: נתניה מזל: קשת חיית מחמד: אופס ,השאלה הזו לא קשורהXD
מוזיקה:
זמר/זמרת/להקה אהובה: מיי כמיקל רומאנס ושאר הירקות שבחתימתי
להקה שממש הייתי רוצה לראות בלייב: דה יוזד שיר שנדבק אליכם לאחרונה: A7X - Natural born killer כמה אלבומים מקוריים רכשתם בחייכם? 11 דיסקים מקוריים (מתוכם 5 קיבלתי במתנה
), ו- 2 DVD. האלבום האחרון שרכשתם: 30STM - THIS IS WAR סגנון מוזיקה אהוב: פופ של שנות ה-90 וה-2000+ , רוק של 2000+
אוהבים לשיר? כן
[אבל זה לא אומר שיש לי קול יפה ><] אוהבים לרקוד? בקטנה:) האם המשפט 'אין מוזיקה אין חיים' מתחבר אליכם? מאוד, אני גם מאמינה בו האם אתם נוהגים לצרוב דיסקים או לקנות רק מקוריים? גם וגם.
טלויזיה:
תוכנית טלויזיה אהובה: הפיג'מות [הכי
], איך פגשתי את אמא באיזה סוגי סדרות אתם אוהבים לצפות בדרך כלל? קומיות, אך ורק
אוהבים ריאלטי? ממש לא ערוצי ספורט? רק כדורגל^^ תוכניות מצוירות? כןכןכן, ארתור לדוגמא צופים בסדרות ישראליות? ממ, חוץ מהפיג'מות לא ממש שחקן/שחקנית אהובה: ממ, אין.
סרטים:
סרט אהוב (או סרט שצפיתם בו יותר מ-3 פעמים): לבנבנות, כאילו! סרט ישן שתמיד תזכרו: טיטאניק
מתי פעם אחרונה הייתם בקולנוע? יום שלישי האחרון מתי פעם אחרונה השכרתם סרט במכונת וידאו: ואי, אממ, לפני איזה 5-6 שנים אולי סרט אחרון שראיתם? 'זוהי סדום' בקולנוע מורידים סרטים למחשב? אם כן, מה הסרט האחרון שהורדתם? כן, אממ, 'הארוס המזויף שלי'. עוד לא ראיתי צופים בסרטים ישראליים? לא ממש, חוץ מכל הסרטי בורקס של העבר
צופים בסרטים בלי תרגום? בעיקרון אני יכולה להבין סרט באנגלית בלי תרגום, אבל תמיד עדיף עם באיזה סוגי סרטים אתם אוהבים לצפות בדרך כלל? קומדיות!
בגדים וצבעים:
בגד אהוב (שהכי נוח לכם ללבוש): ג'ינסים בגד שאתם חורשים עליו בזמן האחרון: החולצה השחורה שבאתי איתה למפגש חח היא כזו נוחה... האם יש לכם בארון בגדים מכל הצבעים? אממ, כן
מה הצבע השולט אצלם בארון בגדים? או שחור או לבן האם גם אתם נוטים להתלונן כל הזמן שאין לכם בגדים ו/או שאין לכם מקום בארון? לגמרי
האם יש לכם בגד ישן שאתם לובשים כבר כמה שנים? כן, יש כמה חולצות כאלה.. שורה תחתונה- איך אתם וקניות בגדים, מסתדרים? ממש לא, שונאת בגדים S:
בעלי חיים:
האם יש לכם בעל חיים בביתכם? אם כן, איזה? אם לא, האם הייתם רוצים שיהיה לכם? כן, כלבה, הייתי רוצה שיהיה לי חתול אם הייתם יכולים להיות חיה, איזו הייתם רוצים להיות? ציפור/ברבור מתי פעם אחרונה הייתם בספארי? כשהייתי קטנה
הייתם פעם במופע קרקס עם חיות? לא.. אסוציאציות על חיות: חתול- 9 נשמות/גלגולים כלב- חבר, בן משפחה גמל- מדבר ברווז- אגם יפה ומקום קסום.. עכבר- ג'רי, מטום וג'ריXDD פיל- חיה מדהימה! נחש- מוות קוף- חוכמה
מה עשיתם ומה לא :
- עישנתם סיגריה:
- הייתם ערים כל הלילה:
השתכרתם למוות:
נתקעתם במעלית:
פחדתם אצל הרופא שיניים:
בלעתם מסטיק:
עשיתם סקס:
טסתם במטוס:
נפנפת בחור/בחורה:
התחלת עם בחור/בחורה:
ברחתם מהבית:
גנבתם מחנות:
זה לא היה ממש גניבה, אבל זה היה צריך לעלות יותר כסף ושילמתי פחות בכיתם באירוע מרגש:
העפתם בלון לשמיים:
ביקשתם משאלה:
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

PUMPKIN juice

New member
עונה בכייף :)

כללי: שם:נוי גיל:16 אזור מגורים:קיבוץ בצפון מזל:בתולה חיית מחמד:חתול מושלם, ג'ינג'י ופרסי
מוזיקה: זמר/זמרת/להקה אהובה:קווין
להקה שממש הייתי רוצה לראות בלייב:קווין, אבל זה בלתי אפשרי.. אם לא אז מיוז, רדיוהד, אטליז ואסף אבידן שיר שנדבק אליכם לאחרונה:בליונר הזה של טרוויס המושלם הזה
כמה אלבומים מקוריים רכשתם בחייכם?הרבה, איזה 25.. האלבום האחרון שרכשתם:של אסף.. אבל בקרוב גם יהיה לי את של אטליז ועמית ארז! סגנון מוזיקה אהוב:רוק לסוגיו, בעיקר אלטרנטיבי וגם אינדי אני מאוד אוהבת.. אוהבים לשיר?כן :) אוהבים לרקוד?כן :) האם המשפט 'אין מוזיקה אין חיים' מתחבר אליכם?מאוד. האם אתם נוהגים לצרוב דיסקים או לקנות רק מקוריים?בעיקר מקוריים. טלויזיה: תוכנית טלויזיה אהובה:הג"ש וד"ר הו!
באיזה סוגי סדרות אתם אוהבים לצפות בדרך כלל?דרמה,מתח, תוכניות בישול והתכניות של ערוץ E
אוהבים ריאלטי?רק אקסטרים מייקאובר
ערוצי ספורט?לא.. תוכניות מצוירות?לעיתים צופים בסדרות ישראליות?מממ לא כ"כ, מדי פעם. שחקן/שחקנית אהובה:קולין פירת', אלן ריקמן ועוד שאין לי כוח לחשוב עליהם P: סרטים: סרט אהוב (או סרט שצפיתם בו יותר מ-3 פעמים):סיפור אהבה בלתי נשכח! סרט ישן שתמיד תזכרו:גריז וריקוד מושחת מתי פעם אחרונה הייתם בקולנוע?מממממ, לפני חודש מתי פעם אחרונה השכרתם סרט בחנות וידאו?אני לא חושבת שבחיים שלי עשיתי משהו כזה..
סרט אחרון שראיתם?אני לא זוכרת O: מורידים סרטים למחשב? אם כן, מה הסרט האחרון שהורדתם?היומן צופים בסרטים ישראליים?כן, אני אוהבת בדר"כ סרטים ישראלים.. צופים בסרטים בלי תרגום?לפעמים.. באיזה סוגי סרטים אתם אוהבים לצפות בדרך כלל?דרמה וקומדיה בגדים וצבעים: בגד אהוב (שהכי נוח לכם ללבוש):שמלות, שורטים וחולצות גזורות של הקיבוץ D: בגד שאתם חורשים עליו בזמן האחרון:מכנס קצר כלשהו.. האם יש לכם בארון בגדים מכל הצבעים?אכן, חוץ מחום. מה הצבע השולט אצלם בארון בגדים?אין משהו ספציפי.. האם גם אתם נוטים להתלונן כל הזמן שאין לכם בגדים ו/או שאין לכם מקום בארון?שאין לי בגדים
האם יש לכם בגד ישן שאתם לובשים כבר כמה שנים?חולצות מלפני שנים של הקיבוץ שורה תחתונה- איך אתם וקניות בגדים, מסתדרים?כןןןןן
בעלי חיים: האם יש לכם בעל חיים בביתכם? אם כן, איזה? אם לא, האם הייתם רוצים שיהיה לכם?כן, חתול. והוא מושלם. אם הייתם יכולים להיות חיה, איזו הייתם רוצים להיות?חתול או דוב פנדה. מתי פעם אחרונה הייתם בספארי?לפני כמה שנים. הייתם פעם במופע קרקס עם חיות?לא.. אסוציאציות על חיות: חתול-קושקוששששש כלב-לא משהו גמל-מדבר ברווז-חמוווודדד עכבר-לעיתים חמוד פיל-שמיין נחש-פחד קוף-כיעור מה עשיתם ומה לא : - עישנתם סיגריה:כן - הייתם ערים כל הלילה:כן השתכרתם למוות:כמעט נתקעתם במעלית:לא פחדתם אצל הרופא שיניים:לא בלעתם מסטיק:כן דיברתם מעל ל-3 שעות בטלפון:לא עשיתם סקס:לא הלכתם לאיבוד בדרך חזרה הביתה:לא טסתם במטוס:כן נפנפת בחור/בחורה:כן התחלת עם בחור/בחורה:לא ניתקתם למישהו את הטלפון בפרצוף:כן ברחתם מהבית:לא גנבתם מחנות:לא בכיתם באירוע מרגש:כן התחרטתם על מוצר דקה אחרי שקניתם אותו:כן העפתם בלון לשמיים:כן ביקשתם משאלה:כן בכיתם כל הלילה בגלל מישהו שאיכזב אתכם:כן אמרתם להורים שאתם אוהבים אותם:כן --סוף שאלון-- איך היה?אחלה בחלה :)

TicketToRide

New member
יאאא מה שלום שוקיל'ה ?!../images/Emo129.gif

התגעגעתי אליו
וואי שכחתי כב איך הייתי קוראת לו
וקשקוש התמונות שלך אצל רז מהרפסודיה כ"כ יפוווות !

PUMPKIN juice

New member
חחח זה משתנה כל שעה בערך ../images/Emo3.gif

פעם זה טוי, פעם זה נוששששששש, פעם זה תותי ולרוב זה התחרפנות כזאת של נושקושמושטשקווושששקווווששש ולהינמס מהשלמות שלו חחחח
כן, הן באמת יצאו אחלה, לדידי יש כישרון צילום

TicketToRide

New member
memememe../images/Emo129.gif

כללי: שם:נעה גיל:16 אזור מגורים:צפון ? מזל:קשת חיית מחמד:נוופ .
מוזיקה: זמר/זמרת/להקה אהובה:אוונג'ד . מרסדס בנד... להקה שממש הייתי רוצה לראות בלייב:אוונג'ד !
שיר שנדבק אליכם לאחרונה:בריד אלייב של אוונג'ד . כמה אלבומים מקוריים רכשתם בחייכם?לא הרבה האמת..אולי חמישה עשר . האלבום האחרון שרכשתם:לא זוכרת..האחרון שקיבלתי היה של פרגי
סגנון מוזיקה אהוב:הכל ! אוהבים לשיר?יש מישהו שלא .?
אוהבים לרקוד?לא
אני אחת הרקובות. האם המשפט 'אין מוזיקה אין חיים' מתחבר אליכם? האם אתם נוהגים לצרוב דיסקים או לקנות רק מקוריים?לא.
טלויזיה: תוכנית טלויזיה אהובה:כרגע השרדות, מועדון לילה , יומני הערפד . באיזה סוגי סדרות אתם אוהבים לצפות בדרך כלל?עדיף קומדיה . אוהבים ריאלטי?יאפ !השרדות !
ערוצי ספורט?יאפ .. יורוספורט וכדורגל . תוכניות מצוירות?מממ פחות.. צופים בסדרות ישראליות?כן . שחקן/שחקנית אהובה:
||אקשן סרטים: סרט אהוב (או סרט שצפיתם בו יותר מ-3 פעמים):היום שאחרי מחר .. סרט ישן שתמיד תזכרו:היום שאחרי מחר חחחח מתי פעם אחרונה הייתם בקולנוע?ביום חמישי . מתי פעם אחרונה השכרתם סרט בחנות וידאו?ואוו שנים כאילו ! סרט אחרון שראיתם?'התחלה' עם לאונרדו דיקפריו . מורידים סרטים למחשב? אם כן, מה הסרט האחרון שהורדתם?לא
צופים בסרטים ישראליים?מממ פחות אוהבת. צופים בסרטים בלי תרגום?כן . באיזה סוגי סרטים אתם אוהבים לצפות בדרך כלל?מממ קומדיות , דרמה , מתח .. תאכלס הכל .
בגדים וצבעים: בגד אהוב (שהכי נוח לכם ללבוש):חולצות קרועות ,ג'ינס.. בגד שאתם חורשים עליו בזמן האחרון:חולצה פרחונית מזארה. האם יש לכם בארון בגדים מכל הצבעים?לא ממש .. מה הצבע השולט אצלם בארון בגדים?כחול כהה נראלי. . האם גם אתם נוטים להתלונן כל הזמן שאין לכם בגדים ו/או שאין לכם מקום בארון?מקום בארון לא ... אבל שאין בגדים - תמיד ! האם יש לכם בגד ישן שאתם לובשים כבר כמה שנים?יש לי סקיני ג'ינס מכיתה ז' בערך חחחח שורה תחתונה- איך אתם וקניות בגדים, מסתדרים?לא ברור..לפעמים לוקח לי שנים ולפעמים שתי דקות.
בעלי חיים: האם יש לכם בעל חיים בביתכם? אם כן, איזה? אם לא, האם הייתם רוצים שיהיה לכם?אין לי .. היתי מתה לאסקי סיבירי
אם הייתם יכולים להיות חיה, איזו הייתם רוצים להיות?נמר אוליי .. מתי פעם אחרונה הייתם בספארי?ואי שנים
ואני מתה על זה ! הייתם פעם במופע קרקס עם חיות?יאפ .. בארה"ב . אסוציאציות על חיות: יאללה זורם לי . חתול-שוקי - החתול של נוייק ! כלב-אסקי סיבירי
גמל-קאמל ? החוף ים כאאילו
ברווז-ברווז בדבש
עכבר-רטטוי ! פיל-אח שלי (כשהוא היה קטן ואבא שלי היה באיטליה אז אח שלי אמר לו להביא לו פיל כי בא לו פיל בחצר.. ) נחש-מתחיל באות של השם שלי ?
קוף-אח שלי (האמצעי .. כולם אומרים שהוא דומה לקוף
)
מה עשיתם ומה לא
:
- עישנתם סיגריה:לא אחת שלה .. ניסיתי וזה דוחה . - הייתם ערים כל הלילה:
בלילה של אתמול .. אמש ! חח השתכרתם למוות:
נתקעתם במעלית:
פחדתם אצל הרופא שיניים:
בלעתם מסטיק:
עשיתם סקס:
טסתם במטוס:
נפנפת בחור/בחורה:
התחלת עם בחור/בחורה:
ברחתם מהבית:
גנבתם מחנות:
בכיתם באירוע מרגש:
העפתם בלון לשמיים:
ביקשתם משאלה:
--סוף שאלון-- איך היה?גזעי ! ערב טוב ושבת שלום. :) ת'נקיו דיד גמלך ! הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק ת2.0
תודה נשמה

נכון הסרט 'התחלה' מעולה?!../images/Emo99.gif ../images/Emo223.gif

אפילו שהוא ארוך, בא לי לראות אותו שוב... היה שם ניצוץ גאוניות שכזה.

TicketToRide

New member
וואי לגמרי מעולה..פשוט גאוני ! ../images/Emo129.gif

באמת שישבתי את השלוש שעות האלה (נראלי זה היה שלוש שעות) מרותקת !

okep

New member
../images/Emo40.gif גם אני רוצה אעאD:

כללי:
שם: אופק .אפשר גם ג'ימיXD
אזור מגורים: תלאביב .ייאאיי'ז
מזל: מאזניים(H)
חיית מחמד: חתולה,בלה .
*ראה תמונהXD*
מוזיקה:
זמר/זמרת/להקה אהובה: נמנמ אין ממש אהוב ,אבל אוונג'ד
להקה שממש הייתי רוצה לראות בלייב: אוונג'ד .הימ .מייכמ
שיר שנדבק אליכם לאחרונה: איי כאנ וואיט פוראבר - סימפל .XD
כמה אלבומים מקוריים רכשתם בחייכם? אני רכשתי ?נמנמ ארבע ?XD
האלבום האחרון שרכשתם: וואיי מזמןXD ולמעשה ,זה היה מייכמ .הDVD .
סגנון מוזיקה אהוב: נמנמ מטאל בדרך כלל .הבי מטאל .(H)
אוהבים לשיר? נמנמ לא.כן.לא. לא .
אוהבים לרקוד? לאXD
האם המשפט 'אין מוזיקה אין חיים' מתחבר אליכם? כלכךךךךךO:
האם אתם נוהגים לצרוב דיסקים או לקנות רק מקוריים? אני בדרךכלל מורידה אבל תמיד עדיף מקורי.
טלויזיה:
תוכנית טלויזיה אהובה: נמ .דוקטור הו .והלוחשת לרוחותXD
באיזה סוגי סדרות אתם אוהבים לצפות בדרך כלל? נמנמ אין לי מושג .
אוהבים ריאלטי? שנאה טהורה .
ערוצי ספורט? נמ לא .רק שיש משחקי כדורגל מעניינים .
תוכניות מצוירות? תלוי .אני תמיד בעד סאות'פארק
צופים בסדרות ישראליות? כן .לצערי .החיים זה לא הכל .
שחקן/שחקנית אהובה: אני מאוד אוהבת את ברוס ויליס .ואת המשמו ששכחתי איך קוראים לוXD
סרטים:
סרט אהוב (או סרט שצפיתם בו יותר מ-3 פעמים): אני מאוד אוהבת את המסע המופלא והטירה הנעה
סרט ישן שתמיד תזכרו: השועל והכלבלב
מתי פעם אחרונה הייתם בקולנוע? שאלה טובה .
מתי פעם אחרונה השכרתם סרט בחנות וידאו? אני לא משכירה סרטים
סרט אחרון שראיתם? נער החידות מבומבי ,פעם שניה .
מורידים סרטים למחשב? אם כן, מה הסרט האחרון שהורדתם? צפייה ישירה שליטע(H) נמ .דה נמבר 23 .
צופים בסרטים ישראליים? כמעט ולא .לא .
צופים בסרטים בלי תרגום? נמ תלוי .בדרך כלל יש תרגום~
באיזה סוגי סרטים אתם אוהבים לצפות בדרך כלל? קומדיות זה אחלה .אימה גם
בגדים וצבעים:
בגד אהוב (שהכי נוח לכם ללבוש): בגד אהוב או שהכי נוח ?כי זה שונהXD
בגד שאתם חורשים עליו בזמן האחרון: סקיני פוראבר .
האם יש לכם בארון בגדים מכל הצבעים? לאXD
מה הצבע השולט אצלם בארון בגדים? שחור
האם גם אתם נוטים להתלונן כל הזמן שאין לכם בגדים ו/או שאין לכם מקום בארון? מקום יש מלא .אבל בגדים חסר!
האם יש לכם בגד ישן שאתם לובשים כבר כמה שנים? אולי איזה חולצה שעדין טובה עלי .
שורה תחתונה- איך אתם וקניות בגדים, מסתדרים? מאוד!
בעלי חיים:
האם יש לכם בעל חיים בביתכם? אם כן, איזה? אם לא, האם הייתם רוצים שיהיה לכם? יש .חתולה .בלה
אם הייתם יכולים להיות חיה, איזו הייתם רוצים להיות? נמ .חשבתי על זה לפני כמה ימים .אמ ,חתול .(H)
מתי פעם אחרונה הייתם בספארי? הולישיט ,שנה שעברה אני חושבת .
הייתם פעם במופע קרקס עם חיות? לא .וגם לא יהיה .זאת התעללות .
אסוציאציות על חיות:
חתול- לבן .XD
כלב- חרמן .(?) *בורחת*
גמל- דלת .
ברווז- ' קאצ' דה דאק$#@ '
עכבר- דולפין .O:
פיל- פיל .
נחש- סנייקבייטס
קוף- אחותי .
מה עשיתם ומה לא :
- עישנתם סיגריה: לא .
- הייתם ערים כל הלילה: כן!
אבל היום שאחרי הוא חרא
השתכרתם למוות: לא .עוד לא
נתקעתם במעלית: לא .
פחדתם אצל הרופא שיניים: אהא .O:
בלעתם מסטיק: גיזס קרייסט זה נוראיXD
דיברתם מעל ל-3 שעות בטלפון: כןכןכן .זה חביב .עד סוף החודש .
עשיתם סקס: חחח עודלא בת 15~
הלכתם לאיבוד בדרך חזרה הביתה: יכול להיות .*חושבת*
טסתם במטוס: אהא .אפילו בוטנים לא קיבלתי .ס'
נפנפת בחור/בחורה: יכול מאוד להיותXD
התחלת עם בחור/בחורה: נמנמ לא~
ניתקתם למישהו את הטלפון בפרצוף: חחחח היוםXD
ברחתם מהבית: סוגשל .
גנבתם מחנות: אכנ .מוחע
בכיתם באירוע מרגש: מרגש ?לא .
התחרטתם על מוצר דקה אחרי שקניתם אותו: כן! שונאת שזה קורה .
העפתם בלון לשמיים: כןן
ביקשתם משאלה: בטח:)
בכיתם כל הלילה בגלל מישהו שאיכזב אתכם: נמ

okep

New member
../images/Emo40.gif אבוי .

בסרט אחרון , זה היה אגדה עירונית . עם לטו
הוא היה כלכך חמוד פעם
לא שעכשיו הוא לא ,כן ?
~

NoAmItA ChAn

New member
שאני אבין

איך עכבר מתקשר לך לדולפים? XDDDDDDDD וקוראים לחתולתך בלה על שם בלה מטווילייט? O:

למעלה