אני בשוק שאמרת את זה . סליפוואקינג הוא שיר מושלם . ס' .
O okep New member 15/8/10 #42 ../images/Emo40.gif אני בשוק שאמרת את זה . סליפוואקינג הוא שיר מושלם . ס' .
B BehindClosedDoors New member 15/8/10 #44 הליריקס כן, את השיר עצמו אין לי ../images/Emo223.gif ממש כוח לשמוע, תמיד אחרי הבית השני והפזמון אני מעבירהXD אבל שלא תטעי, אני מאוד אוהבת את הימ. מאוד.
הליריקס כן, את השיר עצמו אין לי ../images/Emo223.gif ממש כוח לשמוע, תמיד אחרי הבית השני והפזמון אני מעבירהXD אבל שלא תטעי, אני מאוד אוהבת את הימ. מאוד.
W Wrath Within New member 15/8/10 #60 יגלעכיגדעכליכגמעליא!../images/Emo11.gif גם לזקנת הפורום מותר להתפקצץ ולהתפאנגירל!
A Another Grave New member 16/8/10 #61 ../images/Emo40.gif שרשור וילה ולא קראתם לי ?O: אעאעאע אני כלכך אוהבת את התמונה הזאת אפילו שהוא מעשן.זה סקסיD: *בורחת*
../images/Emo40.gif שרשור וילה ולא קראתם לי ?O: אעאעאע אני כלכך אוהבת את התמונה הזאת אפילו שהוא מעשן.זה סקסיD: *בורחת*
B BehindClosedDoors New member 16/8/10 #65 הוא הבן האדם היחיד שעושה את הסיגריות ../images/Emo223.gif לכ''כ טובות. אין מצב שאין לו סיגריה ביד, זה מטורף.XD
הוא הבן האדם היחיד שעושה את הסיגריות ../images/Emo223.gif לכ''כ טובות. אין מצב שאין לו סיגריה ביד, זה מטורף.XD
N NoAmItA ChAn New member 16/8/10 #85 האמת שגם כשג'וני עישן הוא נראה נהדר איתן *-* ואני מוסיפה גם - אחת התמונות האהובות עליי
A Another Grave New member 17/8/10 #113 ../images/Emo40.gif די,הוא אחד החמודים . ועינת , או שתעני לטלפון , או שתתחברי למסנ . צריך לדבר#@$
T Touched By Angels New member 17/8/10 #122 ../images/Emo45.gifאיזה ג'וני זה יכול להיות. ג'וני דפ, DOH. ויש לו תמונות שדומה רצח לווילה ואלו. אבל וילה יותר מכוער חחח.
../images/Emo45.gifאיזה ג'וני זה יכול להיות. ג'וני דפ, DOH. ויש לו תמונות שדומה רצח לווילה ואלו. אבל וילה יותר מכוער חחח.
A Another Grave New member 17/8/10 #123 ../images/Emo40.gif מה ?! וילה לא יותר מכוער מג'וניO: כאילו , עם כל הכבוד ליופי של ג'וני ,ויש הרבה , וילה יותר יפה
../images/Emo40.gif מה ?! וילה לא יותר מכוער מג'וניO: כאילו , עם כל הכבוד ליופי של ג'וני ,ויש הרבה , וילה יותר יפה
T Touched By Angels New member 17/8/10 #124 אההה סבבה לך את אוהבת את וילה חחח אני לא. וגם לא את הימ. לא מתווכחת איתך פה על מי יותר יפה בלהבלה חחח. כל אחד ודעתו שלו.
אההה סבבה לך את אוהבת את וילה חחח אני לא. וגם לא את הימ. לא מתווכחת איתך פה על מי יותר יפה בלהבלה חחח. כל אחד ודעתו שלו.
A Another Grave New member 17/8/10 #115 ../images/Emo40.gif חחחחח כן! יש תמונות שהוא ממש מזכיר אותו!#$@
N NoAmItA ChAn New member 15/8/10 #36 אני לא מאמינה איזה טמבלים יש במונית הכסף. "באיזו שנה עברית התרחשו מאורעות תרפ"ט?" תרפ"ט!!!! והם עוד התקשרו למישהו והוא אמר תש"ח XDDDDDDDDDDDDDD אני לא יכולה, לפעמים הישראלים יכולים להיות טיפשים.
אני לא מאמינה איזה טמבלים יש במונית הכסף. "באיזו שנה עברית התרחשו מאורעות תרפ"ט?" תרפ"ט!!!! והם עוד התקשרו למישהו והוא אמר תש"ח XDDDDDDDDDDDDDD אני לא יכולה, לפעמים הישראלים יכולים להיות טיפשים.
O okep New member 15/8/10 #43 ../images/Emo40.gif חחחחחחח כן גם אני ראיתי את זהXD לפעמים ?Oם ישראלים הם עם טיפש . (H)
A Another Grave New member 15/8/10 #45 ../images/Emo40.gif אעאעעאD: סוףסוף שיניתי שם . ותמונה .וכל השיט הזהXD הקיצר ,זאת אופק . |Okep| . ~