לקשקושיםD:

okep

New member
../images/Emo40.gif נמנמ בעכבר של המחשב שלי ,

יש מן חלק כזה עם מים (?) ובפנים יש דולפין<: ולא ,על בלה מטווילייט . בהתחלה בכלל קראו לה בל ,כי היא יפה3:

../images/Emo41.gifPURR LIKE A CAT../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

כללי:
שם:לוטן.
אזור מגורים:יבנה.
מזל:נאחס אימו2. ושור.
חיית מחמד:אין.
מוזיקה:
זמר/זמרת/להקה אהובה:ג'פרי סטאר המלך הראל סקעת אפיקה ליבס אייז.
להקה שממש הייתי רוצה לראות בלייב:אפיקה וליבס אייז. וג'פרי סטאר. חלומות חיי! ואת הראל כבר ראיתי.
שיר שנדבק אליכם לאחרונה:לואי ויטון באדי באג. ♥
כמה אלבומים מקוריים רכשתם בחייכם?מיליארד, אני הולכת למכור את כולם כנראה. [כולל DVDים של להקות סטייל לייב אין דה LBC של אוונג'ד-ומעולם לא ראיתי]
האלבום האחרון שרכשתם:לא זוכרת, לא קניתי ממזמן כי אני לא מעוניינת בלקנות אלבומים. נראה לי שהאחרון היה דה קלאסיקל קונספירסי של אפיקה, קניתי באוגוסט לפני שנה.
סגנון מוזיקה אהוב:אין לי מוגדר, אני אוהבת מאוד פופ, אלקטריק פופ ומטאל גותי. כל מה שנשמע לי טוב באוזן-אני שומעת. :)
אוהבים לשיר?בשביל לזיין לאנשים תשכל שיסבלו אז כן חחחחח.
אוהבים לרקוד?לעולם לא.
האם המשפט 'אין מוזיקה אין חיים' מתחבר אליכם?לא סתם חרטה חחח. אבל נו אני אוהבת מוזיקה.
האם אתם נוהגים לצרוב דיסקים או לקנות רק מקוריים?אני לא צורבת. לא צרבתי מעולם. ._. יש לי את המוזיקה שאני רוצה בדרכים שאסור לנקוב בהם ע"ג הפורום.
וחלק גם מהדיסקים המקוריים שלי.
טלויזיה:
תוכנית טלויזיה אהובה:ממ אחד העם 101, שנות ה70, סאותפארק, לילה בכייייייף, שידורי המהפיכה ועוד כלמיני.
באיזה סוגי סדרות אתם אוהבים לצפות בדרך כלל?סאטירה בעיקר.
אוהבים ריאלטי?לא ממש.
ערוצי ספורט?לא צופה בעקביות אבל לפעמים יוצא...ם:
תוכניות מצוירות?המומיניייים. ♥
צופים בסדרות ישראליות?בינתיים רק אחד העם 101 ושידורי המהפיכה.
שחקן/שחקנית אהובה:ג'וני דפ דה.
סרטים:
סרט אהוב (או סרט שצפיתם בו יותר מ-3 פעמים):הפסנתרן, פארק היורה, החיים יפים, סוויני טוד, ג'ומנג'י, פורסט גאמפ, אדוארד סיזרהאנדס, פארטי מונסטר, קלוקוורק אורנג', סליפי הולו, דוני בראסקו, פיינדינג נברלנד, אליס אין וונדרלנד, האביר האפל, עוד מיליון סרטים.
סרט ישן שתמיד תזכרו:ג'ומנגי'!!!!11ופורסט גאמפוש ועוד כלמיני שחלקם כתובים למעלה.
מתי פעם אחרונה הייתם בקולנוע?וואי במרץ כשיצא אליס אין וונדרלנד, אני לא בנאדם של קולנוע לרוב. היו תכנונים על ללכת לראות שבוע הבא את זוהי סדום וטוי סטורי 3.
מתי פעם אחרונה השכרתם סרט בחנות וידאו?לא זוכרת, לפני אלף שנה? את פארק היורה, זה מה שאני זוכרת חחח ♥
סרט אחרון שראיתם?רואה עכשיו סוויני טוד עם חברה.
מורידים סרטים למחשב? אם כן, מה הסרט האחרון שהורדתם?לא.
צופים בסרטים ישראליים?לא יוצא לי האמת, אבל אני אראה את זוהי סדום אני מניחה.
צופים בסרטים בלי תרגום?לא. אני יכולה בלי, יותר נוח עם סאבטייטלס.
באיזה סוגי סרטים אתם אוהבים לצפות בדרך כלל?אסונות חחחחחח. נמקד את זה יותר-שואה חחחחח. וסרטים של ג'וני דפ נו.
בגדים וצבעים:
בגד אהוב (שהכי נוח לכם ללבוש):לא יודעת.
בגד שאתם חורשים עליו בזמן האחרון:חולצה של "גם אני מזרחי! (מזרח אירופה)" ו"תוצרת רומניה" ועוד כלמיני.
האם יש לכם בארון בגדים מכל הצבעים?נראה לי שכן.
מה הצבע השולט אצלם בארון בגדים?אין משהו ששולט בארון שלי, הכל צבעוני וחביב.
האם גם אתם נוטים להתלונן כל הזמן שאין לכם בגדים ו/או שאין לכם מקום בארון?ברור.
האם יש לכם בגד ישן שאתם לובשים כבר כמה שנים?לא.
שורה תחתונה- איך אתם וקניות בגדים, מסתדרים?אני שונאת שופינג של בגדים למרות שזה מספק בסוף. שופינגים מסוגים אחרים אני אוהבת חחח.
בעלי חיים:
האם יש לכם בעל חיים בביתכם? אם כן, איזה? אם לא, האם הייתם רוצים שיהיה לכם?אין לי ולא יהיה ולא מעוניינת מסיבה אחת-אני לא אדאג יותר מידי לחיה עם כל חיבתי לכלבים. [אבל מחבבת רק כאלה שלא נובחים, וכמעט לא זזים, את אלה אני מחבבת] וגם הבית שלי לא מתאים לחיות.
אם הייתם יכולים להיות חיה, איזו הייתם רוצים להיות?אנאערף בת יענה.
מתי פעם אחרונה הייתם בספארי?כשהייתי קטנה. החזקתי גור נמרים חהחה. וזרקתי במבה ליענים. והייתי עם חולצה של הוגו. זה מה שאני זוכרת.
הייתם פעם במופע קרקס עם חיות?אכן.
אסוציאציות על חיות:
חתול-שפם.
כלב-קולר.
גמל-שיבטה חחחח.
ברווז-חיטהורן בהולנד. [קפץ עליי ברווז, בכיתי, זהו]
עכבר-גבינה.
פיל-שנהב.
נחש-נשיונל ג'אוגרפיק.
קוף-ספארי.
מה עשיתם ומה לא :
- עישנתם סיגריה:כע. [ותודה לכל הבני זונות שלקחו לי תסיגריות והשאירו לי קופסה ריקה תמותוווו אימו2]
- הייתם ערים כל הלילה:כה.
השתכרתם למוות:כה.
נתקעתם במעלית:לא שזכור לי.
פחדתם אצל הרופא שיניים:כה.
בלעתם מסטיק:כה.
דיברתם מעל ל-3 שעות בטלפון:בקירוב.
עשיתם סקס:לא.
הלכתם לאיבוד בדרך חזרה הביתה:כן חחחחחחחחחחח נאבדתי 5 מטר מהבית שלי כשהייתי בכיתה ד' או משו.
טסתם במטוס:כה.
נפנפת בחור/בחורה:לא.
התחלת עם בחור/בחורה:לא.
ניתקתם למישהו את הטלפון בפרצוף:כה.
ברחתם מהבית:לא.
גנבתם מחנות:לא, ילדה טובה אנוכי.
בכיתם באירוע מרגש:לא זוכרת, כנראה שכן.

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifהממ~

כללי:
שם: עטר
אזור מגורים: ת"א
מזל: דגים D;
חיית מחמד: חתולה3>
מוזיקה:
זמר/זמרת/להקה אהובה: זמר-> מיאבי, גאקט, ריין זמרת-> היורי, בואה, ליידי גאגא להקה->סופר ג'וניור, שייני, סי.אנ.בלו, יו-קיס, DBSK, ביסט... SNSD, אפאקס, 4מינוט~
להקה שממש הייתי רוצה לראות בלייב: כולן. >: אבל בעיקר סופר ג'וניור3>
שיר שנדבק אליכם לאחרונה: אומממ לא משהו ספציפי, אולי לוציפר של שייני? כרגע תקוע לי בראש U-Go-Girl של לי היורי
כמה אלבומים מקוריים רכשתם בחייכם? כולל מתנות שקיבלתי? O: אספור~ 28, וגם עוד המון המון ישנים שאין לי בחדר אז אנלא יכולה לספור אותםXD
האלבום האחרון שרכשתם: לוציפר של שייני 3:
סגנון מוזיקה אהוב: פופ קוריאני בעיקר, רוק יפני/קוריאני, פופ יפני~ פופ באופן כלליXD ופסקולים- לא ממש ז'אנר אבל טוב~
אוהבים לשיר? ... O_ם לבד בחדר XP
אוהבים לרקוד? שוב, לבד בחדר. או במסיבות ג'יירוק כששמים קייפופ
האם המשפט 'אין מוזיקה אין חיים' מתחבר אליכם? כןןןןן~~~~~
האם אתם נוהגים לצרוב דיסקים או לקנות רק מקוריים? רק לקנותO: מה יש לי לצרוב, גם ככה אני שומעת רק באייפוד או במחשב XP
טלויזיה:
תוכנית טלויזיה אהובה: ד"ר הו&טורצ'ווד, אהה... הכי גאים שיש, אחים ואחיות! 3> האוס~ אומ. כל מני שטויות של ניק' ודיסני XP ועוד הרבה, אבל עייף לי מדיי בשביל לחשוב. ;;
באיזה סוגי סדרות אתם אוהבים לצפות בדרך כלל? בד"כ אני רואה *בעיקר* תוכניות לילדים חחח אבל גם דרמות ומד"ב~
אוהבים ריאלטי? תלוי מה, הדבר היחיד שאני רואה זה פרוייקט מסלול ואמריקה'ס נקסט טופ מודל:)
ערוצי ספורט? נופ
תוכניות מצוירות? כןןןן333333333333333>
צופים בסדרות ישראליות? נע~
שחקן/שחקנית אהובה: לטלוויזיה? O: גייל הארולד
ודייויד טאננט3333333333> וג'ון בארומן *_______* ויו לורי~ ועוד המון נו.
סרטים:||*
סרט אהוב (או סרט שצפיתם בו יותר מ-3 פעמים): אני רואה כמעט כל סרט שאניא והבת יותר מ3 פעמים. O_ם בכ"מ- סוויני טוד, המספריים של אדוארד, צ'ארלי בממלכת השוקולד
סרט ישן שתמיד תזכרו: מלך האריות
מתי פעם אחרונה הייתם בקולנוע? אממ נראהלי צעצוע של סיפור3 לפני איזה חודש+-?
מתי פעם אחרונה השכרתם סרט בחנות וידאו? יותר מדיי T_T
סרט אחרון שראיתם? אוסטין פאוורס, היום D:
מורידים סרטים למחשב? אם כן, מה הסרט האחרון שהורדתם? אמממ רק דברים שאני לא יכולה למצוא במקום אחר.
צופים בסרטים ישראליים? מדי פעם
צופים בסרטים בלי תרגום? לפעמיםO:
באיזה סוגי סרטים אתם אוהבים לצפות בדרך כלל? כל דבר בערך חוץ מאימה~
בגדים וצבעים:
בגד אהוב (שהכי נוח לכם ללבוש): מכנסיים[ג'ינס או משהו דומה לזה] וטישירט
בגד שאתם חורשים עליו בזמן האחרון: ... מכנסיים וטישירט?
האם יש לכם בארון בגדים מכל הצבעים? לא ממש
מה הצבע השולט אצלם בארון בגדים? כחול-ורוד-סגול. בעיקר כחול. 3:
האם גם אתם נוטים להתלונן כל הזמן שאין לכם בגדים ו/או שאין לכם מקום בארון? אין לי בגדים.
האם יש לכם בגד ישן שאתם לובשים כבר כמה שנים? אמ, כן~ החולצה של it sucks to be me שקניתי... לפני 4+ שנים
שורה תחתונה- איך אתם וקניות בגדים, מסתדרים? נע
בעלי חיים:
האם יש לכם בעל חיים בביתכם? אם כן, איזה? אם לא, האם הייתם רוצים שיהיה לכם? כן, חתולה
אם הייתם יכולים להיות חיה, איזו הייתם רוצים להיות? חתול 3:
מתי פעם אחרונה הייתם בספארי? ... גרמניה?
הייתם פעם במופע קרקס עם חיות? NEVER
אסוציאציות על חיות: חתולים3>
חתול- שמוווווווץ33333333333333>
כלב- קוקיD:
גמל- ... O_ם
ברווז- קוואק קוואק
עכבר- יאסונג. [אל.תנסו.להבין. זה אפילו לא באמתXD]
פיל- ... שינדונג?XD
נחש- חווה.
קוף- אונהיוק
מה עשיתם ומה לא:
- עישנתם סיגריה:
- הייתם ערים כל הלילה:
... היום?XD
השתכרתם למוות:
מן הסתם לא למוות אבל עד הקאות וזה~
נתקעתם במעלית:
פחדתם אצל הרופא שיניים:
בלעתם מסטיק:
פעם תמיד. O_ם
דיברתם מעל ל-3 שעות בטלפון:
עשיתם סקס:
הלכתם לאיבוד בדרך חזרה הביתה:
לא זו

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifנחתך כנראהO: לא שמתי לב.

ותתביישי לך, איך אפשר לשכוח את גיילוש. >:

NoAmItA ChAn

New member
עונה, עד שאני יוצאת לראות "זוהי סדום" :)

כללי: שם: נעם. גיל: 17 וחצי. אזור מגורים: ת"א. מזל: עקרב לשלטון! :) חיית מחמד: X >; מוזיקה: זמר/זמרת/להקה אהובה: יש הרבה: מכ"ר, פו"ב, אוונג'ד, 30 סקנדס, מיוז.. זמר - דיוויד קוק :) להקה שממש הייתי רוצה לראות בלייב: דווקא מכ"ר P: שיר שנדבק אליכם לאחרונה: Fiction של אוונג'ד. כמה אלבומים מקוריים רכשתם בחייכם? "רכשתי" = קיבלתי: אוונג'ד (אוונג'ד) וכל מכ"ר XP האלבום האחרון שרכשתם: *קיבלתי, וזה היה אוונג'ד יחד עם מכ"ר 1 סגנון מוזיקה אהוב: לא יודעת בדיוק X: חוץ ממזרחית. אוהבים לשיר? מאוד DD: אוהבים לרקוד? גם כן, אבל לא במסיבות וכאלה >< האם המשפט 'אין מוזיקה אין חיים' מתחבר אליכם? המממ.. לא ברמה כזאת פרועה, אבל כן, אני מסכימה שהמוזיקה מאוד חשובה לי XP האם אתם נוהגים לצרוב דיסקים או לקנות רק מקוריים? לא צורבת ולא נוטה לקנות מקוריים XD רק שומעת במחשב\באייפוד. טלויזיה: תוכנית טלויזיה אהובה: זה משתנה כזה: "האוס" בעיקר, "על-טבעי", "הפיג'מות", "גור ואוח" XP באיזה סוגי סדרות אתם אוהבים לצפות בדרך כלל? המממ.. דרמה\מתח\מדע-בדיוני\קומדיה ישראלית (לילדים\לנוער בעיקר). אוהבים ריאלטי? אפשר לומר :) ערוצי ספורט? לפעמים. תוכניות מצוירות? יאפ! צופים בסדרות ישראליות? כאמור, כן XP שחקן/שחקנית אהובה: ג'וני דפפפפפפפ 3333333333333333333333333>! סרטים: סרט אהוב (או סרט שצפיתם בו יותר מ-3 פעמים): "שודדי הקאריביים"!!! יש הרבה סרטים שצפיתי בהם יותר משלוש פעמים, אבל אלה האהובים עליי <: סרט ישן שתמיד תזכרו: הממממ.. לא עולה לי משהו כרגע.. סרט ישן כלומר סרט שראיתי מזמן או סרט שיצא מזמן? בקיצור לא יודעת XD מתי פעם אחרונה הייתם בקולנוע? אתמול ב-"זוהי סדום" XP מתי פעם אחרונה השכרתם סרט בחנות וידאו? מזמןןןן, לפני שניםםםם! כשהייתה חנות להשכרת דיוידי מתחת לבית XP סרט אחרון שראיתם? "זוהי סדום"? מורידים סרטים למחשב? אם כן, מה הסרט האחרון שהורדתם? "המורדים" X: צופים בסרטים ישראליים? לפעמים >< צופים בסרטים בלי תרגום? לפעמים.. באיזה סוגי סרטים אתם אוהבים לצפות בדרך כלל? מדע בדיוני D: בגדים וצבעים: בגד אהוב (שהכי נוח לכם ללבוש): ג'ינס. בגד שאתם חורשים עליו בזמן האחרון: החצאית הירוקה שלי XP האם יש לכם בארון בגדים מכל הצבעים? כן :) מה הצבע השולט אצלם בארון בגדים? המממ.. לבן. האם גם אתם נוטים להתלונן כל הזמן שאין לכם בגדים ו/או שאין לכם מקום בארון? לא ממש O: האם יש לכם בגד ישן שאתם לובשים כבר כמה שנים? הג'ינס שלי? O: שורה תחתונה- איך אתם וקניות בגדים, מסתדרים? אהא D: בעלי חיים: האם יש לכם בעל חיים בביתכם? אם כן, איזה? אם לא, האם הייתם רוצים שיהיה לכם? אין, אבל הייתי רוצה טיגריס >: או טיפה יותר מציאותי - חתול. אם הייתם יכולים להיות חיה, איזו הייתם רוצים להיות? חתול! מתי פעם אחרונה הייתם בספארי? אני לא זוכרת, לפני שנים X__X הייתם פעם במופע קרקס עם חיות? כנ"ל XP אסוציאציות על חיות: חתול- נמר *-* כלב- בית. גמל- מדבר~ ברווז- אגם XP עכבר- רטטוי XDDDDDD פיל- הודו. נחש- סלית'רין! קוף- שבט דיזינגוף (צופים). מה עשיתם ומה לא: עישנתם סיגריה: לא >_> הייתם ערים כל הלילה: כן. השתכרתם למוות: לא. נתקעתם במעלית: פעמיים T_T פחדתם אצל הרופא שיניים: ברור. בלעתם מסטיק: לא אוהבת מסטיקים, ככה שלא XP דיברתם מעל ל-3 שעות בטלפון: נופ. עשיתם סקס: טרם. הלכתם לאיבוד בדרך חזרה הביתה: לא ממש. טסתם במטוס: מלא XD נפנפת בחור/בחורה: הממ.. דחיתי, אפשר לומר. התחלת עם בחור/בחורה: הממ.. לא יודעת, נראה לי? ניתקתם למישהו את הטלפון בפרצוף: לפני שניםםם XD ברחתם מהבית: נופ. גנבתם מחנות: לא O_O בכיתם באירוע מרגש: נראה לי. התחרטתם על מוצר דקה אחרי שקניתם אותו: יכול להיות. העפתם בלון לשמיים: יאפ. ביקשתם משאלה: ברור. בכיתם כל הלילה בגלל מישהו שאיכזב אתכם: לא XDD אמרתם להורים שאתם אוהבים אותם: ברורררר!! כל יום!
--סוף שאלון-- איך היה? אחלה D:

okep

New member
../images/Emo40.gif אוי ואבויO:

איך שכחתי לשים את ג'וני אצליT.T

Super Pumpkin

New member
אחר כך אני אענה- נעם נעם נעם!

יש לך איזשהי אנימה להמליץ לי עליה? :)) או מנגה?
סורי על ההטרדה אני פשוט יודעת שיש לי אותך אז אני אוכל לפנות אלייך ואני סומכת על הטעם שלך.

NoAmItA ChAn

New member
ברורררר!!

הנה כמה: מנגה - "Chibi Vampire": ילדה חמודה בשם קארין, שהיא ומשפחתה ערפדים, מנסה להשתלב בעולם בני האדם כתלמידת בית ספר. בניגוד ליתר המשפחה שלה, היא אוהבת להסתובב באור יום, לעבוד ולאכול אוכל של בני אדם. אבל פעם בחודש קורה לה משהו מוזר.. (ולא, זה לא מחזור). אני עכשיו כבר בווליום החמישי, וזה ממש ממש מתוק! וזה לא דומה בכלל לכל הדברים הערפדיים שיש עכשיו סטייל טויילייט ויומני הערפד, אלא זה באמת מצחיק וחמוד! מנגה + אנימה - "Lovely Complex": ריסה היא בגובה 1.70. אוטני הוא בגובה 1.50 ומשהו. סיפור מצחיק ורומנטי עליהם ועל החברים שלהם. יש לי את הווליום הראשון של המנגה, אבל את האנימה סיימתי ממש מזמן ואני מוכרחה להגיד שאני אהבתי את האנימה יותר :) חוץ מזה ממש התלהבתי מהציור המדהים, וזו אנימה שאני באמת באמת ממליצה לכל אחד ואחת :) הפתיח, כדי שתוכלי להתרשם: http://www.youtube.com/watch?v=PwRMHQt7SFc אנימה - "Ouran High School Host Club": אם לא ראית את זה, עזבי הכל ולכי לראות את זה. אנימה פשוט מושלמת, אין מילה אחרת. אנימה - "K-On": אנימה שיצא לא מזמן. מסופר על ארבע בנות שמחליטות להקים מועדון מוזיקה בבית הספר (הן להקה). אנימה ממש חמודה ומצחיקה, עם סיום חרוש אך מושלם: http://www.youtube.com/watch?v=Fia0iyvd0Dw ויש גם עוד כמה אנימות הזויות לגמרי, למשל "Maria Holic", "Sayonara Zetsubou Sensei", אנימות סטייל סאקורה כמו "Shugo Chara!" ואנימות דרמה נחמדות מאוד כמו "Clannad" ועוד ועוד. בקיצור - את מוזמנת לומר לי ספציפית מה את מחפשת (אם יש משהו כזה XP) או לתת לי את המסן שלך, כדי שאוכל להמשיך לחפור לך שם D:

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifמסכימה לגבי הוסטקלאב~

ורק כי נעם נקבה מדיי בשביל לראות את זה, אני חייבת להמליץ על Death Note!
גם האנימה וגם המנגה מעולות, למען האמת אני ראיתי קודם את האנימה ואז קניתי מארז של כל המנגות [13 כרכים], הייתי ממליצה לך להתחיל עם האנימה כי יש שם את אחד המדובבים הכי סקסיים בעולם- מאמורו מיאנו, שהוא גם מדובב בהוסטקלאב~ [וזה מצחיק כי הדמויות שלו בהוסטקלאב ובדת'נווט -ממש- שונות XD בהוסטקלאב הוא כזה שרמנטי גיי שכזה ובדת'נווט הוא... רוצח פסיכוטי שמאמין שהוא אלוהים?
] אהמ, כן. דת' נווט זה טוב. דת' נווט זה מאוד טוב. וגם הטאליה זה חמודי, אבל די הפסקתי לעקוב כי לא מצאתי מקומות שאפשר להוריד... X: אם את בקטע של אנימות על הומואים, אני יכולה להמליץ לך על המון כאלה, אם בא לך. D< אם לא אז אין לי כוח להתחיל לחפור LOL

Super Pumpkin

New member
תודה לשניכם ../images/Emo23.gif

ראיתי את הפתיח של לאבלי קומפלקס וזה נראה ממממש חמוד! סך הכול אני דיי באה בראש פתוח כי לא ראיתי הרבה אנימות וגם לא קראתי הרבה מנגות אבל אני ממש אוהבת את הסגנון. עד עכשיו מה שקראתי ומממממש אהבתי זה fruit basket נשארו לי 4 כרכים אחרונים וזו המנגה האהובה עליי אפשר להגיד. המ... After school nightmer ראיתי גם את vampire night שאהבתי את שניהם. אז עכשיו אני אתחיל עם הוסט קלאב. המסן שלי קצתץ מחרובן אני אסדר אותו ואני אוסיף את שתיכן. תודה שוב

A7X - Save Me ../images/Emo223.gif

Save me I'm trapped in a vile world Save me Where the end game's all the same as every other We're only here to die Save me I'm losing my only dream Save me I can use some guiding light, some place to go If you hear me let me know They say that all beauty must die, I said it's just moves on But some day you will find, that sanity's left us all blind ג-א-ד א-נ-י מ-א-ב-ד-ת- ש-פ-י-ו-ת.

okep

New member
../images/Emo40.gif אז מה ?שירים ארוכים

הם הכי סטייל(H) קחי לדוגמא את I WON'T SEE YOU TONIGHT .

../images/Emo45.gif כשזה מגיע לאבנג'ד, כמובן../images/Emo99.gif ../images/Emo223.gif

שירים ארוכים של הימ לדוגמא- מתישXD לא כולם, אבל רובם.

okep

New member
../images/Emo40.gif הימ אף פעם לא מתישים .!

ס' . אני מוכנה לשמוע את וילה במשך שעות

חחח גם אני, תאמיני לי, ../images/Emo223.gif

אבל יש להם חפירותXD לדוגמא, את THE PATH אני מוכנה לשמוע שוב ושוב ושוב. אבל SLEEPWALKING PAST HOPE די מייאש אותי. XD

למעלה