../images/Emo41.gifPURR LIKE A CAT../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif
כללי:
שם:לוטן.
אזור מגורים:יבנה.
מזל:נאחס אימו2. ושור.
חיית מחמד:אין.
מוזיקה:
זמר/זמרת/להקה אהובה:ג'פרי סטאר המלך הראל סקעת אפיקה ליבס אייז.
להקה שממש הייתי רוצה לראות בלייב:אפיקה וליבס אייז. וג'פרי סטאר. חלומות חיי! ואת הראל כבר ראיתי.
שיר שנדבק אליכם לאחרונה:לואי ויטון באדי באג. ♥
כמה אלבומים מקוריים רכשתם בחייכם?מיליארד, אני הולכת למכור את כולם כנראה. [כולל DVDים של להקות סטייל לייב אין דה LBC של אוונג'ד-ומעולם לא ראיתי]
האלבום האחרון שרכשתם:לא זוכרת, לא קניתי ממזמן כי אני לא מעוניינת בלקנות אלבומים. נראה לי שהאחרון היה דה קלאסיקל קונספירסי של אפיקה, קניתי באוגוסט לפני שנה.
סגנון מוזיקה אהוב:אין לי מוגדר, אני אוהבת מאוד פופ, אלקטריק פופ ומטאל גותי. כל מה שנשמע לי טוב באוזן-אני שומעת.
אוהבים לשיר?בשביל לזיין לאנשים תשכל שיסבלו אז כן חחחחח.
אוהבים לרקוד?לעולם לא.
האם המשפט 'אין מוזיקה אין חיים' מתחבר אליכם?לא סתם חרטה חחח. אבל נו אני אוהבת מוזיקה.
האם אתם נוהגים לצרוב דיסקים או לקנות רק מקוריים?אני לא צורבת. לא צרבתי מעולם. ._. יש לי את המוזיקה שאני רוצה בדרכים שאסור לנקוב בהם ע"ג הפורום.
וחלק גם מהדיסקים המקוריים שלי.
טלויזיה:
תוכנית טלויזיה אהובה:ממ אחד העם 101, שנות ה70, סאותפארק, לילה בכייייייף, שידורי המהפיכה ועוד כלמיני.
באיזה סוגי סדרות אתם אוהבים לצפות בדרך כלל?סאטירה בעיקר.
אוהבים ריאלטי?לא ממש.
ערוצי ספורט?לא צופה בעקביות אבל לפעמים יוצא...ם:
תוכניות מצוירות?המומיניייים. ♥
צופים בסדרות ישראליות?בינתיים רק אחד העם 101 ושידורי המהפיכה.
שחקן/שחקנית אהובה:ג'וני דפ דה.
סרטים:
סרט אהוב (או סרט שצפיתם בו יותר מ-3 פעמים):הפסנתרן, פארק היורה, החיים יפים, סוויני טוד, ג'ומנג'י, פורסט גאמפ, אדוארד סיזרהאנדס, פארטי מונסטר, קלוקוורק אורנג', סליפי הולו, דוני בראסקו, פיינדינג נברלנד, אליס אין וונדרלנד, האביר האפל, עוד מיליון סרטים.
סרט ישן שתמיד תזכרו:ג'ומנגי'!!!!11ופורסט גאמפוש ועוד כלמיני שחלקם כתובים למעלה.
מתי פעם אחרונה הייתם בקולנוע?וואי במרץ כשיצא אליס אין וונדרלנד, אני לא בנאדם של קולנוע לרוב. היו תכנונים על ללכת לראות שבוע הבא את זוהי סדום וטוי סטורי 3.
מתי פעם אחרונה השכרתם סרט בחנות וידאו?לא זוכרת, לפני אלף שנה? את פארק היורה, זה מה שאני זוכרת חחח ♥
סרט אחרון שראיתם?רואה עכשיו סוויני טוד עם חברה.
מורידים סרטים למחשב? אם כן, מה הסרט האחרון שהורדתם?לא.
צופים בסרטים ישראליים?לא יוצא לי האמת, אבל אני אראה את זוהי סדום אני מניחה.
צופים בסרטים בלי תרגום?לא. אני יכולה בלי, יותר נוח עם סאבטייטלס.
באיזה סוגי סרטים אתם אוהבים לצפות בדרך כלל?אסונות חחחחחח. נמקד את זה יותר-שואה חחחחח. וסרטים של ג'וני דפ נו.
בגדים וצבעים:
בגד אהוב (שהכי נוח לכם ללבוש):לא יודעת.
בגד שאתם חורשים עליו בזמן האחרון:חולצה של "גם אני מזרחי! (מזרח אירופה)" ו"תוצרת רומניה" ועוד כלמיני.
האם יש לכם בארון בגדים מכל הצבעים?נראה לי שכן.
מה הצבע השולט אצלם בארון בגדים?אין משהו ששולט בארון שלי, הכל צבעוני וחביב.
האם גם אתם נוטים להתלונן כל הזמן שאין לכם בגדים ו/או שאין לכם מקום בארון?ברור.
האם יש לכם בגד ישן שאתם לובשים כבר כמה שנים?לא.
שורה תחתונה- איך אתם וקניות בגדים, מסתדרים?אני שונאת שופינג של בגדים למרות שזה מספק בסוף. שופינגים מסוגים אחרים אני אוהבת חחח.
בעלי חיים:
האם יש לכם בעל חיים בביתכם? אם כן, איזה? אם לא, האם הייתם רוצים שיהיה לכם?אין לי ולא יהיה ולא מעוניינת מסיבה אחת-אני לא אדאג יותר מידי לחיה עם כל חיבתי לכלבים. [אבל מחבבת רק כאלה שלא נובחים, וכמעט לא זזים, את אלה אני מחבבת] וגם הבית שלי לא מתאים לחיות.
אם הייתם יכולים להיות חיה, איזו הייתם רוצים להיות?אנאערף בת יענה.
מתי פעם אחרונה הייתם בספארי?כשהייתי קטנה. החזקתי גור נמרים חהחה. וזרקתי במבה ליענים. והייתי עם חולצה של הוגו. זה מה שאני זוכרת.
הייתם פעם במופע קרקס עם חיות?אכן.
אסוציאציות על חיות:
חתול-שפם.
כלב-קולר.
גמל-שיבטה חחחח.
ברווז-חיטהורן בהולנד. [קפץ עליי ברווז, בכיתי, זהו]
עכבר-גבינה.
פיל-שנהב.
נחש-נשיונל ג'אוגרפיק.
קוף-ספארי.
מה עשיתם ומה לא :
- עישנתם סיגריה:כע. [ותודה לכל הבני זונות שלקחו לי תסיגריות והשאירו לי קופסה ריקה תמותוווו אימו2]
- הייתם ערים כל הלילה:כה.
השתכרתם למוות:כה.
נתקעתם במעלית:לא שזכור לי.
פחדתם אצל הרופא שיניים:כה.
בלעתם מסטיק:כה.
דיברתם מעל ל-3 שעות בטלפון:בקירוב.
עשיתם סקס:לא.
הלכתם לאיבוד בדרך חזרה הביתה:כן חחחחחחחחחחח נאבדתי 5 מטר מהבית שלי כשהייתי בכיתה ד' או משו.
טסתם במטוס:כה.
נפנפת בחור/בחורה:לא.
התחלת עם בחור/בחורה:לא.
ניתקתם למישהו את הטלפון בפרצוף:כה.
ברחתם מהבית:לא.
גנבתם מחנות:לא, ילדה טובה אנוכי.
בכיתם באירוע מרגש:לא זוכרת, כנראה שכן.