לשישי , שבת , ראשון :]

MaStuLa76

New member
עמית הולכת רק בגלל שילד שהיא אוהבת הולך לשם:)

נכון עמית?D; ואת רותם סתם זחל!

lililulu

New member
את חייבת להפסיק לזיין ת'מוחD;

סתם האמת יש שם מלא חיילים ולא חיילים חתיכים שבאים לראות את המשחק אז כיף :) והאמת שאת לא ממש מזיינת ת'שכל יש קצת אמת בדברייךD:

MaStuLa76

New member
קצת אמת ? נו באמת עמית , את הודת בפניי !

רשמתי לך במסן למה את הולכת למשחקים האלה , ואמרת כי אהובך נמצא שם ! אז שוש [: את מאוהבת לו בפיטמה , כי יש לו שם עגיל , גם את זה אמרת אל תכחישי [= ויש לי שאלה : איך מזיינים במוח ? הרי הבולבול נמצא למטה , וגם הכוס . OO מה , הוא מחדיר את זה לאוזן ?

lililulu

New member
ענית לעצמך, דרך האוזן [:

זה יותר כיף שאלתי איזה אחד חפרן ואולי לדודו שלך יש עגיל בפטמה אבל לשלי לאD; אבל אני מאוהבת בפיטמה שלך, גם עליה יש עגיל אל תכחישי! את בעצמך אמרת לי "אתמול הלכתי לעשות עגיל בפיטמה וההוא שחורר אותי עמד לו כשהראתי לו את שדיי הסקסיים"

MaStuLa76

New member
חלילה אני לא חושפת אותם כמוך ,

כל יום זיון אחר , פעם עם שי , פעם עם דור , פעם עם עומר ^^ [ככה קוראים לנשנשים שהראת לי התמונה בצד במסן?D;]

lililulu

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

עלק נשנשים דודו יותר נשנש עם הקעקוע הזה באמצע הפרצוףDDDD;;

MaStuLa76

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

כן אבל לפחות הוא לא ניראה בן 12 D;

lililulu

New member
פ'חחחח מכבי הנקבותD:

חוץ משארפ הוא כזה קטן וחמוד
הייתי בכיתה ד' במשחק של מכבי, היה כיףD: היום יש לנו משחק מול גליל עליון, הם מזיינים את מכבי אז אותנו בכללD;

פח!

יא זונה קטנה אתם לא מגיעים לקרסוליים שלנו :) עאלק מזיינים את מכבי, לכי שני על אפףD: וגליל עליון קבוצה אחת המסריחות. הם ממש גרועים מה יש לךD=

שבוע טוב ויום טוב =]] איזה חתיך ליאורי

תיכנסו להיפ ,, לוידיואים של אלון דה לוקו , ויש שם הרבה וידיואים שליאורי שם , ורק צחוקים הולכים , ואיייי כפרעליייייייהההםם !! הנה קישור ........ [[ ליאורי בכל הוידיואים :p ]]

lililulu

New member
למי יש שקל להביא לי?!

נפל לי הפלאפון והוא התפרק
שמתי לו דבקD: אבל אני רוצה חדשששש! ואבא אמר שהוא יקנה לי אבל אני לא מאמינה לוD; קיצר כל אחת תורמת לי שקל ואז אני אקנה לי פלא חדשדש

נוופריי

New member
חח גם שלי מפורק:).....ביום שני ,אמא אמרה שניל

ך להחליף :S , אבל אני לא מאמינה לה S ;; ....... אני מוכנה ליתרום לך 2 שקל אפילוו :} ....... עוד יותר מיזה אני מוכנה ליתרום לך את הפלאפון שלי : ] ,, איזה פלאפון יש לך ?D:

נוופריי

New member
אהה בטח כמו שלי לרוב המדינה יש אותו

הוא פלאפון טוב .. אםהוא החזיק אצלי שעה הוא אפילו יותר מטוב

למעלה