התכוונתי שנהDDD:
M MaStuLa76 New member 21/10/07 #92 יש פה בפורום בקושי 15 בנות , לפי מה שאני יודעת פלאפון לא עולה 15 שקלD;
S S u p e r F r o g New member 21/10/07 #96 תקני סוני אריקסון או שתחכי כי עוד חודש יוצא אחד חדש. לי יש מוטורולה V6 והוא ממש ממש חתיך, אבל המצלמה על הפנים
תקני סוני אריקסון או שתחכי כי עוד חודש יוצא אחד חדש. לי יש מוטורולה V6 והוא ממש ממש חתיך, אבל המצלמה על הפנים
S S u p e r F r o g New member 21/10/07 #103 מה?!?!?! זה הפלא הכי יפה של מוטורולהD: יא זונה מקסיקנית בשביל מה אני צריכה פלאפון בלטה?O:
M MaStuLa76 New member 21/10/07 #108 הוא פלאפון מזדייןD; פלאפון בלטה ? ומה זה מה שיש לך ? הוא ענק מכוער כחול כמו ראשךD; ואני לא זונה מקסיקנית! תפסיקי לנבל את פיך יא שפיך !
הוא פלאפון מזדייןD; פלאפון בלטה ? ומה זה מה שיש לך ? הוא ענק מכוער כחול כמו ראשךD; ואני לא זונה מקסיקנית! תפסיקי לנבל את פיך יא שפיך !
S S u p e r F r o g New member 21/10/07 #140 שירה את כוסית! ואני רוצה לזיין לך את הצורה. אפשרי?*מתבייש* D: סתםסתם את לא חייבת<;
L lililulu New member 21/10/07 #109 סוני אריקסון ומוטורלה זה חראD: בשניהם אני בקושי מצליחה להוסיף מספר חדש! הם מה זה מסובכים! הכי טוב נוקיה! אני רוצה נוקיה 5300 הוא כזה חתיך [:
סוני אריקסון ומוטורלה זה חראD: בשניהם אני בקושי מצליחה להוסיף מספר חדש! הם מה זה מסובכים! הכי טוב נוקיה! אני רוצה נוקיה 5300 הוא כזה חתיך [:
מ מיכליק XD New member 22/10/07 #156 ../images/Emo135.gifמה תעשי ב - 15 שקל ??? ../images/Emo6.gif מצידי לתרום לך גם שתי שקל ,, אבל עדיין זה לא יספיק . D;
../images/Emo135.gifמה תעשי ב - 15 שקל ??? ../images/Emo6.gif מצידי לתרום לך גם שתי שקל ,, אבל עדיין זה לא יספיק . D;
נ נוופריי New member 21/10/07 #94 אאאאאאא חחחח הלכתי לישון ב2 וחצי וקמתי ב3 ו7 דקותD= חחחחחחחחח... העיקר לא לקום ולעשות שיעורים בית S = + | קיצר יוםם טוב D ==
אאאאאאא חחחח הלכתי לישון ב2 וחצי וקמתי ב3 ו7 דקותD= חחחחחחחחח... העיקר לא לקום ולעשות שיעורים בית S = + | קיצר יוםם טוב D ==
א אוראליי XD New member 21/10/07 #127 ../images/Emo210.gif אווף בא לי גם ככה לקום ב-3 :[ נמאס לי בית ספר , בא לי תיכוווווןןן DD ;
נ נוופריי New member 21/10/07 #110 תרקודד איתה הלילהה תירקודד בקצבב סלסהה תירקודד כמהה שבאא לההההההההה זה הריקודד שלהההההההה חחחחחח השכנהה צועקת עליי:O . חוצפנית > <"
תרקודד איתה הלילהה תירקודד בקצבב סלסהה תירקודד כמהה שבאא לההההההההה זה הריקודד שלהההההההה חחחחחח השכנהה צועקת עליי:O . חוצפנית > <"