מוקדש ל"משיח", "גרינע בהמה"..

fanti

New member
אתה מתכוון לאייקון שמייצג פולניה ?

השתגעת ? אתה באמת חושב שתצליח להכניס איזו שהיא פולניה לתוך אייקון ? אתה כנראה מאד אופטימי .

TAMNUNA1

New member
נועם ס´ דא האיקון פון פולניה../images/Emo110.gif

קר קר קר קרחחחחחחח. לא מתאים?

ומה עם זה ../images/Emo184.gif ?

אני מחפש את הקומבינציה המושלמת. נגיד, שלושה אייקונים שבסדר מסוים מייצגים את הפולניה.

TAMNUNA1

New member
../images/Emo70.gifנועם יש לך כמעט../images/Emo110.gif

יש לך כמעט, כדור, קר, ועל השלישי אחשוב עד מחר. לדעתי הגברים מכירים את הפולניה יותר מאשר הפולניה את עצמה אז שהם יציעו נעשה מכרז ואתה תבחר !!!!!!!!!!!! וואלללללה הפורום מקבל א´ נייע פנים.

../images/Emo18.gif../images/Emo186.gif../images/Emo184.gif../images/Emo53.gif = פולניה

גיליתי את האייקון של הפולניה. זה מורכב מהאייקונים הבאים:

t a m n u n a1

New member
נועמקה למרות גילך הצעיר../images/Emo110.gif

הצלחת לזהות את האב טיפוס של הפולניה....יישר כח אתה לא רק גדול ביידיש גם............בפולניות...אהה??? מודה ומתוודה עלית על כל המוקשים..............

ora11

New member
אולי מראה?

כפי שידוע פולניה מסתכלת במראה ומה היא אומרת? מגיע לך תבינו אני פולניה ולנו מותר לצחוק. אורה

1haam

New member
Mirror, mirror on the wall

Who´s the fairest of them all? But, of course, you my dear, my doll My Polish beauty... of them all

1haam

New member
וראי גם הפתגם, אורה, אודות החתול

בהמשך השרשור

ora11

New member
../images/Emo51.gifhaam1

ראיתי קראתי וגם הבנתי ביידיש ובאנגלית שאני טובה בה , אם הייתי יודעת וכותבת ביידיש כמו באנגלית מצבי היה יותר טוב, לעולם לא מאוחר מדי נכון? ערנ טוב אורה

1haam

New member
גם אני, הלוואי שידעתי יידיש כמו

שאני יודע אנגלית. ואכן, לעולם לא מאוחר. ערב חורף גשום ורטוב (זה טוב)

1haam

New member
שתיקת הכבשים, פנטיל´ע

קלאריס, הלא היא קלאריס סטארלינג, סוכנת האף. בי. איי. האמיצה (והיפה - ג´ודי פוסטר), שפעיית הכבשים הנשחטות חוזרת אליה בביעותי הלילה. זאת לדעת, שהכבשים בסרט הזה לא שותקות. נהפוך הוא, הן פועות ומיבבות כל הדרך אל המשחטה. וקלאריס, שלא הצליחה להציל מגורל אכזר ולו כבשה אחת, מנסה להשתיק את הקולות בחלומותיה באמצעות הצלת קרבנותיו של הרוצח הסדרתי בסרט.איך אומר חניבעל באחת הסצינות של הסרט: What became of your lamb, Clarice? Still wake up sometimes, don´t you, wake up in the dark, hear the screaming of the lambs. You think if you save poor Catherine, you can make them stop, don´t you? You think if Catherine lives, you won´t wake up in the dark ever again to that awful screaming of the lambs.

fanti

New member
העמעלע´ ../images/Emo101.gif איזו בקיאות בקלאריס

וכבשותיה... השאלה מי מהן הרשימה אותך יותר קלאריס סטארלינג סוכנת האף.בי.איי או נעבעך, פעיית הכבשים הנשחטות

1haam

New member
פנטיל´ע, א מענטש דארף זיין א מומחה

אויף עפעס, בין איך א מומחה אויף שעפסן. הבנאדם חייב שתהיה לו מומחיות בשטח כלשהו, אז אני מומחה בכבשים. וכמו שאמר יוסי בנאי בשיר הגורילה: אני? אני את עצמי איני יודע? אני הייתי בוחר בכבשה. וד"ל.

fanti

New member
העמעלע´ ראה עצמך כבר מזל../images/Emo3.gif

שהרי אתה מומחה למשהו .. צא וחשוב על אותם אומללים שהם מומחים לשום דבר .

נועם. האסט מיר געמאכט

לאכן זייער שטאק ווען ווי די גרויסע מיסט קאסטן ליגט, און אויך ווי אזוי מען האט אראפ געטראגן די מיסט ביי ענק. הההההההחחחחחחחח איך לאךךךךךךך

למעלה