מתוק הוא נראה מהעתיד יפיפה
M mayarel New member 7/10/09 #71 נראה לי שכל מה שהוא לבש חדש והוא כבר לא צריך לקנות.. בטח מעצבים שולחים לו
N nini18 New member 7/10/09 #81 דווקא אני לא בטוחה בזה הוא די חורש על הבגדים שלו. זו פעם ראשונה אחרי הרבה זמן שהוא לובש משהו חדש.
L lama ken New member 8/10/09 #116 אני גם חושבת ככה נראה לי שהוא הרבה פעמים מתלבש כבד בשביל להסתיר את הגוף שלו אין לי הסבר אחר למה גבר ילבש בגדים ארוכים וכבדים כשחם ומסביבו אנשים בגופיות. יש לו תסביכים והוא חייב כבר להשתחרר מהם.
אני גם חושבת ככה נראה לי שהוא הרבה פעמים מתלבש כבד בשביל להסתיר את הגוף שלו אין לי הסבר אחר למה גבר ילבש בגדים ארוכים וכבדים כשחם ומסביבו אנשים בגופיות. יש לו תסביכים והוא חייב כבר להשתחרר מהם.
N nini18 New member 8/10/09 #118 מזאת אומרת?? חח מה את חושבת שגם במקלחת וגם בזמן סקס הוא עם שכבות חחחח
M mayarel New member 8/10/09 #119 לא חחחחחחחחחח כשהוא צריך ללכת ברחוב.. שידוע שפפרצי יהיו שם.. ולא כשהוא עם חברים וכדומה.. שהוא רוצה להרגיש מוגן מהסביבה
לא חחחחחחחחחח כשהוא צריך ללכת ברחוב.. שידוע שפפרצי יהיו שם.. ולא כשהוא עם חברים וכדומה.. שהוא רוצה להרגיש מוגן מהסביבה
L lama ken New member 7/10/09 #115 יוהוו ../images/Emo13.gif פנים חלקות והוא כל כך יפה! ../images/Emo99.gif
N nini18 New member 7/10/09 #39 שימי בשירשור השני פה זה OFF אדם לעולם לא יהיה כזה. ותודה על התמונות איזה כיף אין דשא ואהבתי את השיער ראש חח
שימי בשירשור השני פה זה OFF אדם לעולם לא יהיה כזה. ותודה על התמונות איזה כיף אין דשא ואהבתי את השיער ראש חח
M MIDNIGHT SKY New member 7/10/09 #56 חחח את לא יודעת איך התחרפנתי סופסוף תמונות חדשות,בלי זקן,הייתי על סף התעלפות!
M mayarel New member 7/10/09 #57 לא רק בלי זקן (וכן תודה לאל) בכלל יפיפה אפילו את הנמשים על השפה התחתונה רואים
H heart1soul New member 7/10/09 #51 ייייייייייייאייייייייייייייייייייי וואו חתיך אני מתה פה!!!!!!!!!! בליי זקנקן אני כל כך מאושרת
I InbarKiii New member 7/10/09 #60 FIERCE FIERCE FIERCE FIERCE ../images/Emo99.gif אעאעאעעאעאעאע הוא נראה כלכך טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב והוא התגלחחחחחחחחחחחחחח אני בנאדם מאושר היוםםםםםם
FIERCE FIERCE FIERCE FIERCE ../images/Emo99.gif אעאעאעעאעאעאע הוא נראה כלכך טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב והוא התגלחחחחחחחחחחחחחח אני בנאדם מאושר היוםםםםםם