מיקה- לשיפור המצברוח..

t r e c o o l

New member
לפי דעתי, חוץ מהסרטון על המלכת יופי

אף אחד מהסרטונים שלו לא היו כ"כ מצחיקים.. והוא כ"כ משוגע ורוצה צומי! והוא מאוד מנצל את זה שהוא האקס של אדם, למשל כשהוא כותב שהוא הולך לפרסם דברים, ושהוא אף פעם לא היה כ"כ מאושר בזוגיות.. הוא יודע שאנחנו נתלהב מהדברים האלו ונראה מה הוא עשה.. אני אוהבת את דריק הרבה יותר

InbarKiii

New member
אויי אז לכי תראי את השאר הסירטונים שוב ../images/Emo3.gif

הסרטון של ה-7 דברים לשנוא בי הוא אחד המצחיקיםםםםםםםםם וכל השאר גם חח אבל את זה אני הכי אוהבת :) גם את זה על כריס קרוקר D:

כן הסרטון 7 הדברים לשנוא בי גדול!!!

וגם אני יותר אוהבת את דרייק =] נראה לי שהוא מאזן את אדם.

nini18

New member
איזה טראררם אני לא מבינה איך הכל פה נהפך

מזבוב לפיל??? אסור לאהוב את ציקס?? מזה הטראררם סביבו? הוא חמודי אני אוהבת אותו מעדיפה אותו על פני דרייק המעפן וזהו.

heart1soul

New member
וואו רילקס.. זו פשוט דעתי

אותי הוא לא מלהיב ואתן ממש מתלהבות ממנו וזכותכן:) פשוט אמרתי את דעתי! :/ מי עושה פיל מזבוב?

nini18

New member
טררם זה כן לעשות פיל מזבוב. איפה ראית שאני

מתלהבת ממנו? אני אוהבת אותו כמו שרשמת זכותי וכמו שזכותך לא, מקובל עליי. ואני בסה"כ רשמתי את דעתי על דעתך אני לא מבינה למה אני צריכה להרגע, אם אני לא עצבנית.

heart1soul

New member
זה דווקא נשמע כאילו את כן על מה שרשמתי

פשוט אמרתי שאני לא מבינה מה ההתלהבות סביבו.. וזה הכל אף אחד לא עשה פיל מזבוב וברור שזכותך לאהוב אותו.. אני לא אוהבת לקחת זכויות מאנשים:)

nini18

New member
את רשמת שאת לא מבינה מה הטררם סביבו

איזה טררם? בשבילי זה כן להפוך זבוב לפיל (פעם חמישית כבר שאנחנו רושמות את אותה שורה) . ואת לא יכולה לשמוע אותי אלא רק לקרוא
ואני לא עצבנית :)

heart1soul

New member
חחח פיל מזבוב!../images/Emo122.gif ואני מאשימה את אדם בהכל

זאת הטקטיקה שלי מעכשיו..ועד הסינגל

InbarKiii

New member
../images/Emo45.gif

וחוץ מזה אני אוהבת אותו בגלל שהילד הזה גורם לי לצחוק כל פעם מחדש עם הסירטונים הענקייים שלו :)

mayarel

New member
איך הוא מכסה כל חלקה טובה..

תמיד מעניין אותי אם כל כך קר איפה שהוא נמצא..

nini18

New member
ממש לא. חברה שלי כרגע נמצאת בהוליווד לוס

אנגלס והיא אומרת שחם שם.

mayarel

New member
כזה מוזר. מעניין אם זה תחושתי..

שהוא צריך להרגיש עטוף.. או שזה עוד יציאה שלו בלא לאהוב את עצמו ואני צריכה ללכת להביא את החליפה של האיומים.

nini18

New member
חחח לא נראה לי שהוא לא אוהב את עצמו

או לפחות אני מקווה שככה זה, אני סתם חושבת ששכבות בעיניו זה יותר יפה.

למעלה