מיקה- לשיפור המצברוח..

nini18

New member
יש קטעים שאדם נראה גיי ויש שלא.

אבל אני בכלל לא מבינה את ההבדל. אדם הוא לא גבר נשי לכן הוא נראה כמו הרבה גברים לאו דווקא הומואים. אני לא מבינה את הסטיגמות האלה מי נראה הומו ומי לא. אני מבינה את זה שאת אוהבת יותר את אדם ההומו מאשר סתם את אדם. אבל מפה להגיד שהוא נראה "כל כך גיי" אני לא מבינה איך?? אולי אני לא יודעת לאן להסתכל.
תלמדי אותי חח

mayarel

New member
יום אחד אני אעביר קורס. מבטיחה ../images/Emo6.gif

ו-וואו איזה גרועות אני מתה ממכן חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

t r e c o o l

New member
חחח ועכשיו הבת דודה והמשפחה יודעים?

זה נשמע הזוי..חחח אני אף פעם לא מנחשת.. כשגיליתי שאדם הומו, הייתי בשוק! ואמרתי לאמא שלי,והיא אמרה לי שזה ברור.. אבל היא חשבה ככה רק כי הוא שם איילינר אבל היום כולם מתאפרים, ויש יותר מודעות וכולם מתלבשים כמו דוגמנים, ועושים ליזר, אי אפשר לדעת!

כן כל החברות שלי התפלאו

שהוא גיי כי הוא בכלל לא נראה.. וגם אני בכלל לא חשבתי עד שראיתי את התמונות..

mayarel

New member
כן הם כבר נשואים..

אבל יוווו זה היה מפדח .. לא יודעת לסתום את הפה.

InbarKiii

New member
חחחח אוי מאיה

אני סומכת על העין שלך בזוגות הומואים חחחחח אולי תזרקי גם לקייטי מילה שהיא תבין שבעלה מאוהב באדם?

MISHMISH56

New member
תאמיני לי שאני יודעת מה זה גיי ולגבי

פרסומת למכוני כושר,מה רע בזה???לפחות הם שומרים על גזרה ונראים טוב אני במקרה מנויה בהולמס פלייס עזריאלי ויש שם המון ובאמת המון גייז 80 % מהם גבריים עם גוף הורס תמיד מטופחים ומריחים ממש תענוג...לא אמרתי שאדם לא נראה גיי אבל לא בצורה נשית מידי,יש בו אפילו משהוא גברי לטעמי הוא הורס בניגוד למראה של צ'יקס שלדעתי הוא יותר מידי גיי...זאת היתה הכוונה

nini18

New member
אבל מזה יותר מידי גיי??? או שהוא גיי או שלא.

את מתכוונת אולי לנשי?

mayarel

New member
זה פשוט לא קשור לגיי..

הבנתי. השתמשת בתיאור הלא נכון.

nini18

New member
אז מה אם הוא "כל כך גיי"??? הוא מקסים

והוא חמוד ואדם היה מאוהב בו והוא עשה לאדם טוב ושימח אותו. אז למה לא לאהוב אותו ?? הוא לא חייב להיות חתיך הורס, גבר גבר בשביל שאני יאהב אותו. להעריץ אותו אני לא. אני פשוט אוהבת אותו כי הוא חמודי.

mokasosex

New member
../images/Emo45.gif על הכל .

הוא מקסים כלכך. יש בו משהו שובה שמשרה רוגע.

mokasosex

New member
עוד חלק מהקסם הרב שלו,

אני מקנאה בו שיש לו את היכולת להשתגע.

למעלה