מעופף

a d i d a s 2 1

New member
זה היה אבסנט...וזה משהו אחר לגמרי

וחוצמזה מי אמר שזה רק בשבילי??? תמיד טוב לבוא עם מתנה את לא יודעת??

a d i d a s 2 1

New member
ככככככככככהההההההההההה

שלחתי לה תגובה פה והפנקייק נשרף לה..מסכנה...אבל אם נמרח לה שוקולד היא לא תראה..אז קרוב לוודאי גם לא תרגיש... ינעל העולם שלה לא הולכת לישון...

Nova5

New member
או לגנן או לסבל

היו זמנים שסקפטיות לא הפריע לנו, תפקחי את עינייך נסי להקשיב למילים. זה מה שראינפ ביקש בסה"כ אגב, שיר הזה גם לא היה בחירה חופשית של ג'קו, ומה הוא עשה ממנו......

a d i d a s 2 1

New member
את לא יודעת את זה בודאות... וזה שיר

יפהפה אמרתי את זה עוד בקשת, ובכלל לדעתי הביצוע של סער טוב יותר, רק העיתוי היה בעייתי... ועל כל פנים אמרתי לך, את הכוונה שלו של ריינפ הזה הבנתי ממזמן, והייתי נחמדה אף אחד לא יגיד שלא.. פשוט הכוונות שלו לא כאלה טהורות לדעתי..ועזבי.. אני לא אכנס בינכם הוא אוהב אותך ואת אותו...וזה לא שאני שונאת אותו הוא פשוט הצליח לעצבן אותי היום...לשם שינוי... סתם שאלה ריינפ, לא רק כגבר אלא בכלל... התכונה הזו אצלך עוזרת לך בחיים??? סקפטיות תמיד הפריע לי, ושוב זה שאלה של איך ובאיזה כמות את יודעת... ואיך מציגים אותה... כי לבוא להתלונן ולבכות בלי להציע שום פתרון או להציע אור חיובי אחד לפחות חוץ מזה שג'קו מוכשר זה נחמד אבל לא כזה משאיר מקום לעשייה...ותחשבי על זה ...אי או איי איי איי

Nova5

New member
יש לי רק דבר אחד להגיד לך , דידה

גם אותך אני אוהבת. נו, מה תעשי לי?

a d i d a s 2 1

New member
אני אשלח לך את ג'קו מנתניה...

אלא אם כן באמת תבחרי בעדי מבת ים... יש לי עוד כמה אבל עזבי זכויות הפרט... :) אז מה? גמני אוהבת אותך...זה שומדבר אישי וכבר אמרתי לא ישנתי אתמול בלילה ולא מהסיבות הנכונות...

a d i d a s 2 1

New member
אה וזה לא היה הכוונה... :)

יאללה יאללה גידיאלה!!! אם קרן פלס קוראת פה...יש לה שם ללהיט הבא שלה!

דורית41

New member
לא...השירים של פלס-

הם תמיד קשורים לעונות השנה.יש לה שיר על החורף שעבר,עננים, וכו' וכו'. השיר הבא יהיה על השלג דאשתקד....

talytal

New member
למה לא בחירה חופשית? ../images/Emo12.gif

לפחות לפי מה שהוא אמר, הוא בחר את השיר הזה לגמרי מרצונו האישי, ואפילו נגד התנגדות מסויימת של ההפקה, שרצתה שהוא ייבחר משהו יותר מוכר...

shongold

New member
אהבתי נובה ואין אמת גדולה מזו

הצחוק והבכי באים מאותו מקום בדיוק. והם לוקחים אותנו למקום אחד ואח"כ למקום אחר ועושה איזון וסדר. ממרקים מנקים מחטאים והתמונה קולחת ובהירה. כמו פסימיות אופטימיות ומה שבינהם. וגם עובדות חלקיות מלאות שבריריות ואחרות. ניזונים ואוכלים ומפרקים מנתחים ונעשים חכמים. ובעצם לכולם יש מקום ולכולם יש דעה אם לכאן ואם לכאן. העובדות בשטח בהחלט יכולות לתת תמונה מלאה...מכיון שלא נותנים בגלל מגמה - כל אחד יכול להגיע ולהביע דעה. כי גם עם יש ויודעים עובדות, ואין חושפים זה שווה יותר אם לא פחות = לאי ידיעה. ואי ידיעה מביאה לפרשנויות שונות ומשונות. מכאן שהכל פתוח וגם לריינפ זכות הדעה השאלה והתזה.

Nova5

New member
ראינפ, אתה יודע, מבחן המאמץ

חשוב לבדיקת תפקוד הלב התקין, עזוב... טדי, הם בסדר הם, לא תמיד יצירתיים, לא תמיד רואים רחוק, אבל אפשר להסתר בנתיים

Nova5

New member
אני חושבת שבמקרה הזה

אם הר לא בא למוחמד אז מוחמד יבוא להר... נגיד שבהתחלה לא פנו אליו מכל מני סיבות, אבל עכשיו השתחררו שלושה מקומות בפרויקט - אז אם יש לו רצון וקצת זמן פנוי להשתתף בו - מספיק לו רק "לשרוק" - והוא יתברג שם מיד חתום - לא חתום, לא משנה דבר... אולי לא כדאי לו להיות "חתום כבד" בארץ - יש חברות הפקה אחרות מעבר לגבולות... הכי חשוב - לעבוד עם מפיק הנכון

shongold

New member
אם המפיק הנכון היה מגיע וקוטף את

הפרח - משקה מזבל מוציא עשבים שוטים ממרק מלטש עם מגע יד איתנה חובקת מלטפת אוחזת בלפיטה קשה ורכה - והיינו מקבלים "פרח לב הזהב" . האיזון החוזר בין שני הצדדים היה גורם להמראה גבוה גבוה. אני מחכה למשהו ראוי מקצוען רואה את הנולד ואת זה שלפניו. וביחד להרחיק ואולי גם לקטוף את הירח... והחשוב ביותר להאיר ולהבהיר ולפשט ולהסביר. - אז הכל ברור מובן ונהיר לכולם!!!!!!!

למעלה