סקופ רבותי סקופ...
S shongold New member 25/12/06 #4 ../images/Emo66.gif../images/Emo197.gif../images/Emo189.gif../images/Emo151.gif
S shongold New member 25/12/06 #8 ../images/Emo193.gif../images/Emo196.gif../images/Emo132.gif../images/Emo150.gif
נ נטי בלי נקודה New member 25/12/06 #12 זה חידת חמיצר? אחות רחמניה, שוטר, חנון, וקאובוי... וכולם ביחד... מה יוצא?
נ נטי בלי נקודה New member 25/12/06 #5 אל תגידי לי ... את יפעת הללי הידועה לשימצה או שאת סתם מתכוונת להגיע להופעה?
S shongold New member 25/12/06 #7 האם זה לא השתמע מתוך דברי אני אותה הללי ...היפיפיה הנאוה...??????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!
נ נטי בלי נקודה New member 25/12/06 #9 שון ... את מתחילה להפחיד אותי... כמה זמן אנחנו הולכות זו לצד זו...מקבילות עוד בימים הראשונים של קשת... ואז בזמנו טענת שאת רווקה...אח"כ גילית לי ולכל העולם ...שאת אוחזת בחזק... ומה עכשיו? את גם בהריון? הכל אני מוכנה לקבל... רק לא הללי!!!
שון ... את מתחילה להפחיד אותי... כמה זמן אנחנו הולכות זו לצד זו...מקבילות עוד בימים הראשונים של קשת... ואז בזמנו טענת שאת רווקה...אח"כ גילית לי ולכל העולם ...שאת אוחזת בחזק... ומה עכשיו? את גם בהריון? הכל אני מוכנה לקבל... רק לא הללי!!!
נ נטי בלי נקודה New member 25/12/06 #17 מאמי? את נינט? או שאת ללי (כי גם היא אומרת מאמי מאמי כל הזמן) ואת מחליפה כל הזמן שם... ואם את נינט...אז איך זרקת לעזאזל את רן מאמי דנקר, איך?
מאמי? את נינט? או שאת ללי (כי גם היא אומרת מאמי מאמי כל הזמן) ואת מחליפה כל הזמן שם... ואם את נינט...אז איך זרקת לעזאזל את רן מאמי דנקר, איך?
S shongold New member 25/12/06 #29 אז ככה רק דנקר הוא ...זה שעושה לך את זה היי baby בשבילי הוא ילדון רך וחלקקקקקקקקקקקק
S shongold New member 25/12/06 #19 יגיעו גם יגעו אבל ידי היו כה עסוקות מול מקלדת שעמדה לשבוק.........
S shongold New member 25/12/06 #160 ../images/Emo70.gifגילוי נאות ../images/Emo70.gif גילי קרוב יותר לגילו של ג'וני ....
S shongold New member 25/12/06 #162 היי קרן מה לא בסדר אם ג'וני דפ?? שאני אבין?! הוא לא חמוד הוא לא מקסים...בגילו המתקדם....?!