סקופ רבותי סקופ...

Nova5

New member
היום, על פי הרוח חג המולד../images/Emo136.gif

מוכנים לתת לך את הלכי השני - ו לסטירה או לנשיקה

livi4

New member
נו זאת כבר התחלה ...

נו הבת שלי מחכה לצאת קצת מהבית ...

livi4

New member
נטי היא מנסה למשוך אותנו !!!

מה יהיה כולנו סקרניות -???

shongold

New member
זאת אומרת שאתן מקבלות אותי גם כ...

אדרוגינוסססססססססססססססססססס?!

Nova5

New member
אני בדעה של ליבי - אוהבים אותך, שון

ואסור להחזיק אותנו במתח - בעיקר את נטי

livi4

New member
לכי תדעי שון יכול להיות שגם אצלי

מתחולל משהו חדש בבטן ואני חשבתי שזה וירוס יאללה ממי ....

טוב די לא יכולה יותר!!!

סעמקקקקקקקק שון או מי שלא תהיה... יש עבודה, מלא עבודה... אז יאלללללהההההההההההה...

shongold

New member
ליבי יקירה אני מבקשת..כן עד כאן

שלא תפילי עלי..אי אילו התרחשויות שהתקיימו ..ואח"כ יש להן תוצאות מסויימות ..ברורררררררררר?!

רנה6

New member
פליזזזזזזזזזזזזז

ון, עד שאת לא מסיימת עם הסקופ שלך, אני לא יכולה בשלי והרי את יודעת שאין לי את כל הזמן שבעולם....האורז נשרף לי...נו, ספרי כבר...המתח הורג אותי...הלב שלי חלשלושי....שון, פליזזזזזזזזזז!

רנה6

New member
אני במתח אטומי....

שון, אני חייבת להמשיך לבשל ואני במתח אטומי....ספרי!...ספרי!....אגב, גם לי יהיה סקופ מאוחר יותר, אבל קודם ההצגה שלך.

shongold

New member
שיר שיר אולי בינתיים תפיגי את המתח

עם תפריט הבישולים שלך ליום ב'........אני חושבת שמיד כולם יקחו תפנית של 180מעלות...לכיוון הגסטרונומי!!!רק תנסי ותראי מה ייתרחש כאן...הייצר הבסייסי החייתי שלנו גובר על הכלללללללללל

שונית 7

New member
שון נראה לי שאת קרדיט הבישולים

את גנבת היום לרגע משיר.בישלת לנו יופי של בישול על הבוקר!!!!!!

רנה6

New member
היום תוספות בלבד...

האמת שהיום אלו תוספות בלבד...כלומר, יש לי מרק עוף, קוסקוס, איטריות....יש לי עוף סיני, שניצלים. יש לי מג'דרה ...הוספתי אורז עם ירקות, סלט ירקות, עגבניות ממולאות בסלט ביצים...אה, יש לי גם פשטידת ברוקלי, אלא שמי שלא מערבבת בשר וחלב, זה לא ממש הולך....ולי דווקא יש הבנות משלי " אל תאכל גדי בחלב אמו"- הכוונה הייתה לא לאכול גדי קטן שעדיין יונק מחלב אמו ושום קשר לערבוב חלב ובשר. רוח התורה היא להגן על החלשים ומכאן נאמר לא לפגוע בגדי רך....

Nova5

New member
ןאללה, שיר, את יודעת

שזה אחד מהפירושים העתיקים ובעניי הכי נכון של המשפט?! סכתיין, רבנית שיר! ותיאורים של תוספות שלך....חבל"ז

למעלה