סקופ רבותי סקופ...

אז...

אז זה אומר שסיפרת לנו קצת "סיפורי סבתא"
? ואת בעצם את אמא חמודה לשני ילדים מקסימים ולא סבתא לשלושה נכדים מקסימים... או קיי, אז שון קפצה 40 שנים קדימה וכתבה לנו דיווח מהעתיד .... כדי לחזור חצי מהדרך ולהתייצב במקום טוב באמצע...

shongold

New member
הכל הבנתי חומד אבל כיוון המחשבה

הוא מוטעה לחלוטין. בכל מקרה מודה לך על הרגישות ותשומת הלב!

מגושקה

New member
וואו מצאתי זמן להיות חולה!

איזה אקשן!!! האם שון היא בת 64? האם היא בת 44? האם היא אחמית? האם היא מקושרת לג'קו גנטית? האם היא חפרפרת? טוב, אם את מחפשת מישהו שיעלה על חידתך, אני האדם האחרון בענייני היגיון (מה גם שחום והתקררות לא מקלה על העניין). אז כנראה שאו שתגלי לנו, או שלעולם לא נדע. בכל אופן, ממה שהבנתי מדברייך היא שלמרות כל התחפושות את רוחשת אהבה וכבוד אמיתי לג'קו, ולכן אני מאוד שמחה שאת בפורום כאן. אנו צריכים אדם כמוך בצד שלנו.

shongold

New member
רפואה שלמה לך יקירתי מוגשקה

ומה זה משנה כל הסממנים החיצונים האלה.? את שואלת מי אני? אדם פשוט שאיכפת לו מזולתו. מסיבה זו ומסיבה זו בלבד אני כאן! מעולם לא התחפשתי לשום דבר אחר מלבד מה שאני. ואני זו המהות שלי כאן. כל הדברים המסרים המשפטים הדעות החוויות העוצמות המאמרים ההגיגים השירים אלה וכל ורק אלה מאגדים את אשר אני שנקראת כאן בעולם הווירטואלי בשם שון. ללא שום תחפושת, ועירום ועריה הבעתי את דעותי כאן בצורה הפשוטה הכנה והאמיתית ביותר, וזאת מסיבה פשוטה לא בנויה להתנהג אחרת.

מגושקה

New member
אז את באמת אחמית, חחח

יפה עוד נגלה שאת טמירה או אפילו צביקה הדר, חחח בכל אופן, לא איכפת לי, מתה עלייך ולא משנה מה, אפילו אם את סלב (או לא
).

שון...אל תעשי לנו את זה...אנחנו לא

הצלחנו לעבוד כאן הבוקר... אל תתחילי שוב... לפחות תתני לישון..

היי נראה לי שאני יודעת למה חלית../images/Emo3.gif

מה נשמע?? כולן חולות מאז ההופעה את וטליטל ועוד כמה.. מעניין למה.. אולי זה קשור באיזה בחור אחד חמוד ומזוקן.. ואיזו
( ו.. את זוכרת כמה חיכית עם הפרחים, הייתי לידך שם.. אז היה שווה לחכות.
.
ואני עוד נסעתי על קטנוע ב4 בבוקר עם חברה שלי ולא הרגשתי את הרגליים יומיים
, בכל אופן שמחתי לפגוש גם בך ונזכרתי שהיייתי מולך כשנתת את הראיון לטלוויזיה, לא שמעתי ממש מה שאמרת אבל זה היה משהו כמובן בעד ג'קו ושזה לא פייר שהתנכלו לו או משהו כזה ( ולא אכפת לך שיש מצב שזה ישודר??
)

טלויזיה= הצלם של ג'קו לסרט עליו

היי ,את היית בחמישי ? (כי אני כבר לא זוכרת מרוב ניקים מי ומה ומו) , הסיפור שיש לג'קו צלם שמלווה אותו לסרט מכינים עליו וכשיצאנו ב4+ בבוקר הוא החליט להקליט אנשים מדברים
וכך מצאו את עצמן אדידס ומגושקה ואולי עוד אנשים מדברות על ג'קו מול המצלמה...הבנתוש?

מגושקה

New member
את מכירה סוג של פאדיחה ענקית

תדמייני יותר גרוע. אז ככה, עדידס, אני אילתי וחברה שלה דיברנו עם הצלם. אישית לא היה איכפת לי שישדרו אותי מגנה עליו והרי דנו בנושא מכל זווית ואני אישית גם עם הרבה אנשים, אז למה שתהיה לי בעיה לדבר על זה למצלמה? אם רק לעזאזל הייתי מצליחה להגיד איזשהו משפט קוהרנטי אחד אחרי השני, ושתביני נראה לי שהייתי מהבנות הבודדות שלא שתו כלום, אבל אחרי המפגש עם ג'קו, כנראה שזה פגע ביכולת הקוגנטיבית שלי הרבה מעבר לאלכוהול, והנה מה שאמרתי: לג'קו נעשה עוול, אהה, כן הם מצאו, העיתונות מצאה מישהו והיא , כן אהא התעלקה עליו, ואה , אהה והוא היה קורבן, אהא ועכשיו יש ברדיו כל הזמן מוזיקה של איה כורם, אהא. ורוקנרול, אני מתכוונת מוזיקה, רוק זאת אומרת לא צריך לבוא ממינסטרים, אני מתכוונת מוזיקה טובה אף פעם לא באה ממקום של , אלא רק של שוליים. וזה היה הציטוט המדויק של דברי הרהוטים בננושא העוול שנעשה לו, גאאאאאאאאאדדדדדדדדדדדדד!!!

מגושקה

New member
וזה בנוסף להיותי א-פוטוגנית

כן יש מילה כזאת (טוב אני המצאתי) אני מצטלמת ממש גרוע. בטוח שיחתכו את זה. ולפחות יהיה להם שעות של צחוקים משידור מחזורי של זה בחדר העריכה. אז אם ג'קו קורא את זה, לך תבקש שיראו לך, תאמיני לי יעשה לך אחלה מצברוח, חחח

shongold

New member
דורית אהבתי את תגובתך |4U

|בואי נאמר שאת היית הקרובה ביותר ל'תרגיל' שעשיתי כאן. לא למסקנות האופרטיביות שהגעת אליהן, אבל בכללי זה היה הכיוון. ראש טוב תגובה נפלאה וחשיבה נהדרת. ובאשר לתגובתי אליך שנמצאת מעט...בפיגור...מוטב מאוחר מאשר לעולם לא!

hela19

New member
../images/Emo24.gifברכותיי על האומץ לב../images/Emo65.gif

לא יאומן כי יסופר, איזה כיף לג'קו...זוכה לכל כך הרבה אהבה, מנשים וגברים, ממסגרות שונות, בגילאים שונים.. העיקר, אנשים מדהימים, שאת אחת מהם....מקסימה שכמותך..
זכיתי להיות, אחת מהתומכות של ג'קו ביחד איתך,, איזה מדהימה את..יוצא מן הכללץץ וכעת, תגיעי להופעות...רוצים לפגוש אותך.. הילה.

למעלה