סקופ רבותי סקופ...

שון... לגבי ג'וני...

את הג'וני מה-"גילוי הנאות" הוא ג'וני דפ שנולד ב-1963?! וכדמדומני אין לו שלושה נכדים...והוא עדיין לא סבא...
johny we're sorry won't you come on home סתם ציטוט של שיר משנות השמונים..

shongold

New member
למעשה קרן ג'וני ואני באותה סיטואציה

כלומר נכון אין לו שלושה נכדים עד כמה שידוע הוא בסביבות הארבעים + ונדמה לי שיש לאיש שני ילדים וואלה..מענין עד כמה אנחנו מתחברים כאן.!!! איזה הפתעה!!

אז רגע רגע....

אההה, אז את אומרת שאת בעצם ג'וני דפ
?? וברצינות... ....אז בעצם אין לך שלושה נכדים שון?!?! רק שני ילדים ואת רוצה להגיד שאת בעצם צעירונת בת גילו של ג'וני?

livi4

New member
נו ממי ??? נאהב אותך מי שלא תהיי...

את כבר יודעת....

shongold

New member
הוי קרן חמודה שלי יקרה

אז את רוצה לומר לי שתקבלי אותי כמו שאני ...אפילו שהזעזוע...הסטיריוטיפי יהיה גדול...............?????!!

רנה6

New member
התאהבנו בדמותך הוירטואלית....

שון, אנחנו כולנו התאהבנו בדמותך הוירטואלית, כך שכל מה שלא תגידי כאן, לא יפגום בדמותך. ( אגב, הסיפור קצת מזכיר לי את מהלך הכרותי את בעלי....) טוב, זה לא ממש שייך לכאן....אבל, שון אמרנו כבר את הדברים הכי קיצוניים שיכולים להיות וכולנו קיבלנו אותך, אז בבקשה: " הבמה שלך!"

shongold

New member
הוי שיר אמרתי לך כבר שאני אוהבת

אותך כי אם החמצתי ...אז כן אני אוהבת אותך!!!!

רנה6

New member
תודה שון.

תודה שון...גם אני אוהבת אותך, אבל המתח כאן עולה וגואה...והלחץ דם זה לא מה שהיה פעם...אם את מתרגשת, שתי מעט מים או לחילופין רד בול עם וודקה ו...הבמה שלך!

shongold

New member
ואם אומר לכם שאני בכלל זכר...?האם

תקבלו אותייייייייייייייייייי?!

../images/Emo124.gif שלא יגידו שאין כאן אקשן...

...עכשיו אני מבינה... פעם עוד בקשת הצעתי לך לעשות אני ואת וזקי אייזנמן שלישייה וממש הסתייגת... איףףףףףףףףףףףף מה אתה לא אוהב סנדוויצים?

a d i d a s 2 1

New member
איףףף נטי איףףףףףףףף

איפה אני הייתי כשחשבת על שלישיה? ואני חשבתי שיש זכות מוקדמת לאחיות חורגות!

shongold

New member
ואם אומר שבן הוא אחד מחברי הטובים..

????!!! האם תקבלו אותי...?!

למעלה