סקופ רבותי סקופ...

eilati27

New member
טוב מה שתגידו אני...

ציפיתי למשהו אחר לגמריי... משהו שיהרוס אותנו.... לא מבינה...
וואט אבר... טוב אז מה אתן אומרות? שנחזור לעבודה?

eilati27

New member
וואט אבר... ת'שמעו חדשות טובות

אני כל היום עם הדיסק של ג'קו בעבודה... וכל הזמן אנשים במשרד היו מסתלבטים עליי... אני אחסוך מכן את המילים המדוייקות בהן הם השתמשו... החדשות הטובות הן,ששניים מהם... (מנהל מוקד מסויים ואחראי על המחשוב שלנו) ביקשו ממני את הדיסק ואפילו כבר מזמזמים את "נרדם"... אין עליי בהשפעה...

אפרתי 29

New member
וואי שון, הכנסת אותי לסרטים שאת

באמת הללי... חחח.. האמנתי לכמה רגעים... וזה היה מאוד מבאס. אבל עכשיו אני רגועה... זה בסדר, נאהב אותך בכל גיל שתהיי, זה לא משנה..!!

eilati27

New member
אם לא ציינתי אז... שון...../images/Emo9.gif

אני באמת אוהבת אותך בלי שום קשר לגיל... והלוויא וסבתא שלי הייתה מבינה מי הוא באמת... אבל אני פשוט ציפיתי למדהו אחר לגמריי.. אין השפעה על רגשות בעניין הזה...

eilati27

New member
וואי ללי...

כולי קנאה שאין בי לתאר... אני שירתתי בירושלים... (במג"ב) עיר מדהימה איך הייתי רוצה להיות שם עכשיו (עם מדי מג"ב או בלי)

אפרתי 29

New member
ייאא.. איזה כיף לך...

אולי תתעוררי מחר בבוקר ותראי מהחלון שהכל לבן, מכוסה שלג, ופתיתים פתיתים יורדים... =] הלוואי עליי...

אמרו יום רביעי...

נקווה שלא נתבדה... גם עכשיו קר מאוד... וגם אתמול בלילה היה קפוא, קמנו והיה קרח על המכונית... אבל אתמול לא היה ריח של שלג.. לפני שהוא בא השלג יש לו ריח ...

eilati27

New member
אוי איך אני זוכרת את ה"קרה" הזו

על כל הג'יפים פעם כמעט והתנפצה לנו שמשה לפנים... אוי ללי את מחזירה לתקופה מהממתתתתתתתתתתתת!!! ד"ש ממני לכל מגב"ניק שתראי היום...

eilati27

New member
חחחח התכוונתי על אזרחי../images/Emo196.gif

אני בת 24 (ביום רביעי
) שירתתי בכל ירושלים הייתי בפלוגה שתפקידה לתגבר ולהחליף את שאר הפלוגות... בקיצור מכירה את ירושלים כמו את הבית שלי... איזו עירררררר

למעלה