סקופ רבותי סקופ...

reviital

New member
איזה מתח... סקרנות...

לא נראה לי ש"סבתא" מצדיק כזה אקשן! בטח יש עוד משהו... שון נווווווווווווווו

kapit5

New member
../images/Emo140.gifשון אני רוצה לברך אותך

על החלטתך האמיצה ואני מניחה הלא כל כך פשוטה לצאת מהארון.איזה כיף לילדים ולנכדים שלך שיש להם כזו סבתא גיזעית מ-ד-ה-י-מ-ה .את גדולה,אין עלייך את יחידה במינך,ממש ריגשת אותי עם כל הענין.שיהיה לך המשך יום קסום.

a d i d a s 2 1

New member
חחחחחחח איזה קטעים זה

לבוא מהצד ולקרוא כמה הייתן במתח!!!! בקיצור שון קבלי גילוי קורע לב... לדעתי לרובינו כאן היתה התחושה שאת לא באמת בת 24 אז החסירי דאגה מלבך יקירתי... מזל טוב על הגילוי...עכשיו את יכולה לצאת מהארון...

eilati27

New member
ככה נכנסיםםםם???../images/Emo46.gif

בלי בוקר טוב לאילתי??? בלי קצת יחס???

a d i d a s 2 1

New member
למה עכשיו בוקר? צהריים טובים אילתי!

מה המצב? תשתקי תשתקי בדיוק באתי לרשום לך מסר... ורק בשבילך (ובטוח לא בשבילי...) בוקר טוב אילתיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

eilati27

New member
חחח... בכלל לא שמתי לב...

איך טס הזמן... צהריים טובים סטלנית שלי... מה חדש? את הולכת ביום שישי ל"סילבר"?

a d i d a s 2 1

New member
הולכת גם הולכת...שכחת אני צריכה לעש

לעשות שיחה בהולה לאילת ברגע העליה .... אל תשאלי איזה פאדיחות היו לי אתמול בגלל זה חחחחחחחח עד היום אני לא מפסיקה לצחוק על עצמי...נו אבל זה ידוע כל יום יש לי משהו חדש... "איך עובר הזמן איך אני נרדם משחק בדם ומביט לשם מתקן אותי משחרר נפשי מאבד דרכי ומביט למעלה יותר ממה שנדמה לך בסופו של יום כמו מתוך חלום משנה מקום משנה מזל"!!!!!! יאללה כברררררררר שאני אשנה שוב מקוםםםםםםםםםםםםםםם אילת אולי אל תלכי לאילת? איזה מצחיק אני כנראה אהיה באילת שבוע אחריך...

eilati27

New member
כפרה עלייך!!!

חסר לך אם את שוכחת להתקשר... ומה קרה לא הבנתי??? איזה פאדיחות???

דורית41

New member
../images/Emo24.gifשון-

נורא מצטערת לאכזב אותך.......לא הפלת אותי מהכסא ואני לא פעורת פה..... וזאת למה?כי,כולנו כאן חושבות,כי האדם הוא מעשיו,אופן חשיבתו,ואופיו (או לפעמים בסדר אחר,אך אלה המרכיבים), ולא סממן חיצוני כמו,גיל,מין,מקום מגורים,דת,מס' ילדים,מס' נכדים וכהנה. את מקסימום מציבה כרגע את הרף העליון של הגילאים בפורום ,וגם זה לא בטוח...מי יודע? בקיצור יקירתי,את מי שאת,ואת בערך בגילה של אימי,ואימי שמה בכיס הקטן המון צעירות מבחינת שמחת חיים,מרץ, חשיבה...(טפו טפו טפו). אוהבת אותך כתמיד. ובנות,סלחנה לי אם לא עונה לכן כרגע למסרים,אני שוב גונבת זמן מחשב בעבודה (וזה די אסור לי...)

shongold

New member
הקטע הסטיריוטיפי הוא לצערנו

הוא המולך והמושל בכיפה. ובראש כולנו גיל מצב משפחתי מראה סטטוס חברתי כזה או אחר ואין זה משנה מה הבן אדם מיהו במהותו האמיתית ביכולות האמוציונאליות שלו הקוגנטיביות שלו ברמת האנינטלגציה הריגשית שלו. אנו כל הזמן מסתכלים על טייטלים. בין אם אנו מודים בכך ובין אם לוא. על כן להיות פה בעולם הווירטואלי להיות אתה מהותך בלי הבדל דת מין גזע גיל מצב משפחתי/תעסוקתי ולדסקס ולדבר על עניינים ברומו של עולם וגם אחרים ברמה שווה של רוח מול רוח זה ההישג הווירטואלי הכי גדול מבחינתי. ועל כן לא היה חשוב לי הדברים הסמנטים או הסימבולים אלא אך ורק הנפש המיוצגת ע"י אדם זה או אחר עם כינויו הרלוונטי. לו כל זה היה מתקיים בעולם המציאותי בו אנו חיים. ובכן ללא ספק הוא היה שונה ללא הכר ממה שאנו חווים ומכירים!!

Nova5

New member
שון, ארשה לעצמי לא להסכים איך

או להסכים חלקית. אכן את צודקת, אבל אם את מקבלת את עצמך, אז גם העולם הריאלי מקבל אותך. ואם נהיה ספציפיים יותר ונדבר עלינו, אני פשוט לא מאמינה, שאת חושבת שאנחנו לא נקבל אותך במפגש הריאלי. אבל אם תרצי לא להיחשף - אכבד את ההחלטה שלך, עד שכמובן, תשני אותה כי אני בטוחה, שכולנו נשמח להכיר אותך פנים מול פנים. עוד מעט, תספרי לנו על הנקודות החלשות שלך - ונתחיל עבודה סיזיפית בדרך אליך וחזרה. אם הגענו לג'קו - לא בכבוד שלנו לפספס אותך .

shongold

New member
נובה לא ירדת לסוף דעתי ועליך אני

מתפלאת. דברתי את אשר דברתי וכתבתי את אשר כתבתי באופן הכללי ביותר. לא יחסתי לא הכנסתי את עצמי לתוך המבוך הספציפי עליו דיסקסתי עימכם בהומור..ובציניות מה, אל במהות הכללית שלנו כבני אדם. לא השלחתי על אף אחת פה דבר ממה שצויין כאן. אלא שאנו כולנו באותו הקומפקלס של לראות להראות לשים את הדברים תחת כותרת או מסגרת כאשר הבפנוכו לא משחק תפקיד. אני לא יודעת מהיכן לקחת את האינטרפטציה שאני חושבת שלא אתקבל במסגרת הזו או במסגרת אחרת. לא כיוונתי דברי ואפילו בפסיק לכיוון הזה. ועוד יותר רוצה לסבר את אוזניך שזה לא משחק תפקיד בשום צורה אצלי. ואם כבר כיוונת לכיוון הזה הרי שאם אחליט להגיע אעשה זאת מהטעם היחיד והוא כיום לשמש יחד עימכן גב למיסטר אייזנברג. הבעיה שלי שונה לחלוטין. המקום בו האיש מופיע גם בגיל העשרה כפי שלא אחת ספרתי כאן, מועדונים וכל המתרחש בהם, אלו מקומות שהם מחוץ לתחום בשבילי מכל הבחינות. הרעש ההמולה הצפיפות העשן. אם את רוצה לגרום לי לעוגמת נפש קחי אותי למקום שכזה. זאת הדילמה שלי והדילמה היחידה בכל הענין.

moon line

New member
שון אני בטוחה , שהאהבה שאת רוחשת

לג'קו היא יותר חזקה מכל התחושות שמינית פה, כי לעת עתה אין לנו ברירה אלא לקבל אותו במועדון זול בתנאים לא הכי נוחים, ואני בטוחה שכשתראי אותו מופיע כל התחושות האלו יקהו..... שלחתי לך מסר - מחכה לתשובה

Nova5

New member
שן, מתוקה, דיברתי על נקודות חולשה

לא התכוונתי לרדת על שום דבר, אפילו על סוף דעתך... אני גם מרגישה לא משווו...ירידות בכלל לא במצבי... אז אעמוד בנתיים במקום שקשה להבין "איך למה מתי הכיצד איך הגעתי למה שהגעתי" ואחכה. בכל מקרה למען ההגדרה המדויקת של המיקום שממנו התחלתי, אני חוזרת ואומרת: החלטות שלך להיכנס לארון ולצאת ממנו מוצאות חן בעניי, עשית את זה בהומור וטוב טעם, שיחקת את זה בגדול. אבל באופן עקרוני זה לא השפיע על האהבה והערכה שלי אליך,

shongold

New member
נובה נסחפת לגמרי..איך למה מתי הכיצד

איך הגעת למה שהגעת? ..נשגב מבינתי...

שון.. לגבי ג'וני ואת באותה סיטואציה

בעניין ג'וני (מה שאמרת בגילוי הנאות)... אז את אומרת שאת בעצם..... אבל... הוא רק בשנות הארבעים שלו.. ויש לו שני ילדים ועדיין אין לו נכדים אם אני לא טועה...

shongold

New member
ואלה קרן שיחקת אותה - בינגו!!! סוף

סוף משהי עם מעט קומנסנס!

למעלה