סקר!!!!

coullette

New member
../images/Emo32.gifסקר!!!!

משעמם לי בטירוף לכן החלטתי לגנוב סקר- עבר:
שם המורה בכיתה א':
הזיכרון הראשון שלך:
האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?:
האם נהגת לאכול דברים מוזרים?:
המקצוע הראשון שנכשלת בו:
המקצוע האחרון שנכשלת בו:
האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?):
איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?:
השיר האחרון ששרת:
הדבר האחרון שצחקת בגללו:
הפעם האחרונה שבכית:
האדם האחרון שראית:
הדבר האחרון שאמרת:
הדבר האחרון שאכלת:
הדבר האחרון ששתית:
הדבר האחרון שקנית:
השיר האחרון ששמעת:
הדיסק האחרון שקנית:
הפעם האחרונה שעזרת לאמא:
הדבר הכי מטורף שעשית: הווה:
שיער נוכחי:
בגדים נוכחיים:
תכשיטים נוכחיים:
תמונת דסקטופ נוכחית:
חבר\\ה?:
אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה:
האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות?
האם אתה עייף? רעב?
את מי אתה הכי רוצה לחבק?:
ממה הכי נמאס לך?:
את מי היית רוצה להרוג?
הכי פחות מהנה?: עתיד:
מה הקריירה שלך הולכת להיות?:
איפה אתה הולך לגור?:
כמה ילדים אתה רוצה?:
באיזה סוג של מכונית תנהג?:
איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?:
חושב הרבה על העתיד?:
מפחד ממנו?: וקצת בכללי:
להקה אהובה:
ספר אהוב:
סופר(ים) אהוב(ים):
צבע אהוב:
פריט לבוש אהוב:
איבר שהכי מושך אותך:
אתה שמח כש:
האם אתה חושב יותר מדי:
אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה:
אדם מפורסם שפגשת:
האם יש לך אילושהם חרטות:
קפה אהוב:
ריח אהוב:
מה מכעיס אותך:
מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך:
האדם שעושה לך הכי טוב:
סגנון מוזיקה אהוב:
חדר אהוב בבית:
מקום אהוב בעולם:
מקצוע שנוא:
מורה אהוב:
אוהב את בצפר?:
נרדם בשיעורים?:
מעשן?:
נפגע (רגשית) בקלות?:
נותן מעצמך?:
אוהב לפוצץ נייר בועות?
לועס דברים?
אוהב להתקלח?:
אוהב להתעטש?:
שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?:
אוהב לצחצח שיניים?:
אכפת לך מאיכות הסביבה?:
קונה צרובים\\צורב?:
אוהב לנסוע או הולך ברגל?:
חוסך כסף למשהו מיוחד?:
ישן הרבה?:
נקשר לחפצים?:
אוהב חולצות גזורות?:
גופיות?:
אוהב לטייל?:
אוהב כפכפים?:
לובש בוקסר?:
שמש או גשם?:
רוב הזמן - קר לך או חם לך?:
ילדותי?:
חולם בהקיץ?:

coullette

New member
עונה (רואים אני משועממת)

עבר: שם המורה בכיתה א': איטה הזיכרון הראשון שלך: משהו מגיל 3 בבית חולים או משהו כזה האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: לא האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא המקצוע הראשון שנכשלת בו:בטח מתמטיקה המקצוע האחרון שנכשלת בו:סוציולוגיה ארגונית האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): לא איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: מעצבנת השיר האחרון ששרת:פרפר נחמד הדבר האחרון שצחקת בגללו:חבר שלי:"ג'וני המסע שלך הגיע לסיומו.." הפעם האחרונה שבכית: גם קשור לחבר שלי האדם האחרון שראית:אבא שלי הדבר האחרון שאמרת: כבר מזמן לא דיברתי הדבר האחרון שאכלת: ארוחת בוקר
הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית:לא זוכרת השיר האחרון ששמעת: לא זוכרת הדיסק האחרון שקנית: נירוונה אני חושבת הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אוווו מזמן! הדבר הכי מטורף שעשית:וואלה לא יודעת הווה: שיער נוכחי: חום-אדמוני בגדים נוכחיים: מכנס ירוק וחולצה לבנה תכשיטים נוכחיים: רק טבעת תמונת דסקטופ נוכחית: הרגיל של XP חבר\\ה?: יש אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: רועי האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן.לנסוע ללימודים האם אתה עייף? רעב? לא את מי אתה הכי רוצה לחבק?: רועי,אמא ממה הכי נמאס לך?: מהחיים בכלליות את מי היית רוצה להרוג? אוהו...יש הרבה הכי פחות מהנה?:הרבה דברים עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?:בטלנית איפה אתה הולך לגור?: לונדון כמה ילדים אתה רוצה?: 2-3 באיזה סוג של מכונית תנהג?: יגואר פתוחה איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: בתקווה שאהיה נשואה או עומדת להתחתן חושב הרבה על העתיד?: מידי פעם מפחד ממנו?: קצת וקצת בכללי: להקה אהובה:אין לי כוח לכתוב את כולםספר אהוב: כנל סופר(ים) אהוב(ים): כנל צבע אהוב: ירוק פריט לבוש אהוב: חולצה איבר שהכי מושך אותך: ריסים אתה שמח כש: הכל טוב האם אתה חושב יותר מדי:כן אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: לונדון אדם מפורסם שפגשת: לא נראה לי שפגשתי האם יש לך אילושהם חרטות: כן קפה אהוב: אין במיוחד ריח אהוב: בושם מה מכעיס אותך: הרבה דברים מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אני נחמדה האדם שעושה לך הכי טוב:החבר סגנון מוזיקה אהוב: פאנק-רוק חדר אהוב בבית: החדר של המחשב מקום אהוב בעולם: אין מקצוע שנוא: כולם מורה אהוב: היה בשנה הראשונה שופט/מרצה לדיני עונשין:הרן פינשטיין אוהב את בצפר?: אצלי זה אניברסיטה.ולא. נרדם בשיעורים?: הו כן! מעשן?: לא נפגע (רגשית) בקלות?: כן נותן מעצמך?: כן אוהב לפוצץ נייר בועות? כן אבל לא מכורה לזה לועס דברים? לא אוהב להתקלח?:לא אוהב להתעטש?: לא במיוחד שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?:כן! אוהב לצחצח שיניים?: לא אכפת לך מאיכות הסביבה?:כן קונה צרובים\\צורב?: אני מורידה מהאינטרנט אבל לא צורבת ולא קונה צרובים אוהב לנסוע או הולך ברגל?: אוהבת לנסוע לא ללכת ברגל חוסך כסף למשהו מיוחד?: לא ישן הרבה?: כן נקשר לחפצים?: כן אוהב חולצות גזורות?: כן גופיות?: כן אוהב לטייל?: לא אוהב כפכפים?: בערך לובש בוקסר?: לא שמש או גשם?: גשם! רוב הזמן - קר לך או חם לך?: קר ילדותי?: כן חולם בהקיץ?: כן

משעמם...../images/Emo125.gif

עבר: שם המורה בכיתה א': אורית הזיכרון הראשון שלך: לוידעת האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: לא ממש האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: אולי המקצוע הראשון שנכשלת בו: מתמטיקה המקצוע האחרון שנכשלת בו: תנ"ך נראה לי האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): כן... פעם אחת איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: נחמדה השיר האחרון ששרת: My Immortal.. חחח.. זה מה שקורה כשחורשים יותר מידי להסטוריה... מתחילים להתחרפן o_O הדבר האחרון שצחקת בגללו: ממממ... בטח משהו שאחות שלי אמרה אתמול הפעם האחרונה שבכית: לפני שבועיים האדם האחרון שראית: אמא הדבר האחרון שאמרת: "ביי" הדבר האחרון שאכלת: ספגטי הדבר האחרון ששתית: קולה הדבר האחרון שקנית: מנה חמה
השיר האחרון ששמעת: דיסק של הביטלס... לוזוכרת כבר מה היה האחרון הדיסק האחרון שקנית: ווארנינג של גרין דיי לפני שבועיים הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אתמול הדבר הכי מטורף שעשית: תגדירו מטורף, בטח משהו עם הסוסים הווה: שיער נוכחי: מכוער בגדים נוכחיים: פיג'מה תכשיטים נוכחיים: הטבעת האחת תמונת דסקטופ נוכחית: יפה שלי ;[ ---> חבר\\ה?: אין אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: המממ... שחר האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן... חחח... ללמוד למתכונת בהסטוריה האם אתה עייף? רעב? לא את מי אתה הכי רוצה לחבק?: את גיל ;[ ממה הכי נמאס לך?: ללמוד את מי היית רוצה להרוג? את בלונדי %&#%%%%^$%^#
סיפור ארוך הכי פחות מהנה?: ללמוד עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: נקווה שמשהו עם סוסים... או לפחות משהו שאני יהנה ממנו... איפה אתה הולך לגור?: לא כאן זה בטוח כמה ילדים אתה רוצה?: לוידעת באיזה סוג של מכונית תנהג?: כנ"ל איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: רחוק מפה חושב הרבה על העתיד?: העתיד הקרוב.. כן מפחד ממנו?: יאפ וקצת בכללי: להקה אהובה: גריןדיי, לייפהאוס, הביטלס, קולדפליי, קין, קווין, אוונסנס... ספר אהוב: היומנים של ג'ורג'י, אבל אנ יכבר יודעת אותם בעל פה אז זה לא כייף =[, שר הטבעות... סופר(ים) אהוב(ים): אין משהו מיוחד צבע אהוב: כתום פריט לבוש אהוב: המממ... איבר שהכי מושך אותך: ידיים? אתה שמח כש: דברים מסתדרים כמו שצריך [כלומר אף פעם] האם אתה חושב יותר מדי: תלוי על מה אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: לונדון, או נ"ז אדם מפורסם שפגשת: הראל סקעת? O__o אוי זה עצוב... האם יש לך אילושהם חרטות: למי אין? קפה אהוב: שחור? ריח אהוב: של מדרכה רטובה בקייץ... אני מוזרה מה מכעיס אותך: הכל בערך מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: ציור? רכיבה על סוסים... מממ... טוב לוידעת אם זה כישרון... האדם שעושה לך הכי טוב: אחות שלי... סגנון מוזיקה אהוב: מעדיפה לא לסדר הכל לפי סגנונות, יש להקות מסוימות שאני מעדיפה וכאלו שפחות... לא נכנסת לזה... חדר אהוב בבית: זה עם המחשב מקום אהוב בעולם: תנו לי לבקר בכמה ואחר כך אני אחליט מקצוע שנוא: כולם מורה אהוב: אין אוהב את בצפר?: ל-א-!!! נרדם בשיעורים?: כן מעשן?: לא נפגע (רגשית) בקלות?: לא ממש נותן מעצמך?: תלוי למה אוהב לפוצץ נייר בועות? כןןןןןןן לועס דברים? מסטיק? אוהב להתקלח?: כן אוהב להתעטש?: חחחח... תלוי בסיטואציה
שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: הכי כואב זה היד...
אוהב לצחצח שיניים?: לא... אבל מה לעשות אכפת לך מאיכות הסביבה?: לא ממש קונה צרובים\\צורב?: רק של כאלו שאני לא מעריכה במיוחד אוהב לנסוע או הולך ברגל?: לנסוע חוסך כסף למשהו מיוחד?: כן ישן הרבה?: אם זה מתאפשר נקשר לחפצים?: כן אוהב חולצות גזורות?: כןןןן גופיות?: גם אוהב לטייל?: תלוי אוהב כפכפים?: כן לובש בוקסר?: כן שמש או גשם?: שמש רוב הזמן - קר לך או חם לך?: חם ילדותי?: לפעמים חולם בהקיץ?: כנ"ל

barboshkiss

New member
תגידי...

נכון את רוכבת בסוסים אז יש מצב שאת מכירה את הילה מור/בלס? כי היא גם רוכבת על סוסים...באיזהשהיא חווה כזאתי ששכחתי תשם...

HANSAMA

New member
שלי!

עבר: שם המורה בכיתה א':טובה הזיכרון הראשון שלך:אמא ואבא האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?:לא האם נהגת לאכול דברים מוזרים?:לא המקצוע הראשון שנכשלת בו:לא זוכרת (היה הרבה..) המקצוע האחרון שנכשלת בו:מחשבת ישראל האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?):פעם אחת, איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?:משעממת השיר האחרון ששרת:בולווארד הדבר האחרון שצחקת בגללו:קליפ של גריין דיי הפעם האחרונה שבכית:במגן במתמטיקה האדם האחרון שראית:אמא הדבר האחרון שאמרת:אן לי כוח לסדר את החדר הדבר האחרון שאכלת:תפוצ'יפס הדבר האחרון ששתית:קולה הדבר האחרון שקנית:תפוצ'יפס השיר האחרון ששמעת:הולידיי הדיסק האחרון שקנית:לינקין פארק הפעם האחרונה שעזרת לאמא:יום שישי הדבר הכי מטורף שעשית:לקחתי למורה את הפלפון שלי מהתיק שלו... הווה: שיער נוכחי:שחור ארוך בגדים נוכחיים:חצאית וחולצה תכשיטים נוכחיים:צמיד של ארמסטרונג תמונת דסקטופ נוכחית: חבר\\ה?:מזה? אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה:בילי ג'ו האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן האם אתה עייף-מאוד רעב?אני לא אתנגד לפיצה.. את מי אתה הכי רוצה לחבק?:בילי ג'ו ממה הכי נמאס לך?:מהבית ספר את מי היית רוצה להרוג?אח שלי.. הכי פחות מהנה?:ללמוד עתיד:לא יודעת מה הקריירה שלך הולכת להיות?:לא יודעת איפה אתה הולך לגור?:ירושלים או נתניה כמה ילדים אתה רוצה?:4 באיזה סוג של מכונית תנהג?:פג'ו 307 איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום:במקום שאני יהיה שמחה חושב הרבה על העתיד?:לא ממש מפחד ממנו?:לא ממש וקצת בכללי:??? להקה אהובה:גרין דיי ןלינקין פארק ספר אהוב:הארי פוטר(אל תצחקו..) סופר(ים) אהוב(ים):אין צבע אהוב:שחור פריט לבוש אהוב:הצמיד של ארמסטרונג איבר שהכי מושך אותך:עיניים אתה שמח כש:אני שומעת שירים של גרין דיי האם אתה חושב יותר מדי:לפעמים אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה:ירושלים אדם מפורסם שפגשת:הראל מויאל- יש תמונות האם יש לך אילושהם חרטות:הרבה קפה אהוב:אין ריח אהוב:אין מה מכעיס אותך:אח שלי מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך:אופטימיות האדם שעושה לך הכי טוב:בילי ג'ו סגנון מוזיקה אהוב:רוק חדר אהוב בבית:חדר שלי מקום אהוב בעולם:ירושלים מקצוע שנוא:ערבית מורה אהוב:אין אוהב את בצפר?:לא נרדם בשיעורים?:לא מעשן?:חס וחלילה נפגע (רגשית) בקלות?:לפעמים נותן מעצמך?:כן אוהב לפוצץ נייר בועות?אם אן מה לעשות לועס דברים?לא אוהב להתקלח?:כן אוהב להתעטש?:לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?:כן אוהב לצחצח שיניים?:כן אכפת לך מאיכות הסביבה?:כן קונה צרובים\\צורב?:משתדלת שלא אוהב לנסוע או הולך ברגל?:לנסוע חוסך כסף למשהו מיוחד?:כן ישן הרבה?:לא נקשר לחפצים?:לא אוהב חולצות גזורות?:לא גופיות?:לא אוהב לטייל?:בקניון אוהב כפכפים?:מחבבת לובש בוקסר?:לא.. שמש או גשם?:שמש רוב הזמן - קר לך או חם לך?:קר לי ילדותי?:על הגבול חולם בהקיץ?:לפעמים

whatascene

New member
אחד ארוך.. חח

עבר: שם המורה בכיתה א': עידית הזיכרון הראשון שלך: ממ..חלום על דרקון צהוב האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: לא יודעת האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: נא המקצוע הראשון שנכשלת בו: לא זוכרת, בטח מתמטיקה המקצוע האחרון שנכשלת בו: הסטוריה :S האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): עוד לא איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: ארוכה השיר האחרון ששרת: הילדה הכי יפה בגן הדבר האחרון שצחקת בגללו: ציורים של ילדים גותיים הפעם האחרונה שבכית: היום =/ האדם האחרון שראית: לילי! הדבר האחרון שאמרת: לילי! הדבר האחרון שאכלת: סנדויץ' הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: סוכריות השיר האחרון ששמעת: the used - lunacy fringe הדיסק האחרון שקנית: שנניגנז הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אתמול להכין שניצלים הדבר הכי מטורף שעשית: כלמיני.. הווה: שיער נוכחי: ארוך? בגדים נוכחיים: חולצה ומכנסיים תכשיטים נוכחיים: שתי טבעות תמונת דסקטופ נוכחית: הרים סגולים חבר\\ה?: נופ אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: אמיר P: האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? *מגלגלת עיניים* האם אתה עייף? רעב? עייפה, מאודדדדדדד את מי אתה הכי רוצה לחבק?: איור ממה הכי נמאס לך?: מבחנים את מי היית רוצה להרוג? מורה להסטוריה.......... הכי פחות מהנה?: לחזור לבצפר עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: משהו לא בתוך משרד איפה אתה הולך לגור?: אם בארץ כנראה שבת"א כמה ילדים אתה רוצה?: ילדים? באיזה סוג של מכונית תנהג?: משהו יפה ונוצץ איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: לא בבית חושב הרבה על העתיד?: לא מפחד ממנו: נא וקצת בכללי: להקה אהובה: גרין דיי ספר אהוב: התפסן בשדה הסיפון\מדריך הטרמפיסט לגלקסיה סופר(ים) אהוב(ים): סלינג'ר\דאגלס אדאמס צבע אהוב: סגול פריט לבוש אהוב: חולצה איבר שהכי מושך אותך: עיניים אתה שמח כש: עושים קניות האם אתה חושב יותר מדי: כן אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: פרבר באנגליה אדם מפורסם שפגשת: מיקי מאוס!! האם יש לך אילושהם חרטות: כמובן קפה אהוב: איכ ריח אהוב: הרגע שאחרי הגשם מה מכעיס אותך: אנשים טיפשים מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אההה... האדם שעושה לך הכי טוב: מאש סגנון מוזיקה אהוב: רוק? חדר אהוב בבית: שלי מקום אהוב בעולם: חו"ל מקצוע שנוא: ררררר הסטוריה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מורה אהוב: אורנה שזנחה אותנו..! ): אוהב את בצפר?: איכ נרדם בשיעורים?: לפעמים מעשן?: לא נפגע (רגשית) בקלות?: תלוי ממי נותן מעצמך?: כן אוהב לפוצץ נייר בועות? כןןןןןןןןן לועס דברים? כן אוהב להתקלח?: לפעמים.. P: אוהב להתעטש?: =/ שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: דההה אוהב לצחצח שיניים?: לפעמיםםםםםםםםםםם אכפת לך מאיכות הסביבה?: כן קונה צרובים\\צורב?: צורבת לפעמים אוהב לנסוע או הולך ברגל?: תלוי במז"א חוסך כסף למשהו מיוחד?: גיבסון ראר ישן הרבה?: כשיש זמן נקשר לחפצים?: כן אוהב חולצות גזורות?: כןן גופיות?: לפעמים אוהב לטייל?: כן אוהב כפכפים?: לא לובש בוקסר?: לפעמים שמש או גשם?: גשם רוב הזמן - קר לך או חם לך?: חם בקיץ קר בחורף ילדותי?: לפעמים חולם בהקיץ?: כן וואו, זה היה ארוך!

ADCMAN

New member
קו נקודה קו נקודה

עבר: שם המורה בכיתה א': נועה הזיכרון הראשון שלך: לא זוכר האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?לא האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא המקצוע הראשון שנכשלת בו: אין לי מושג המקצוע האחרון שנכשלת בו: אמ, גם זה אני לא זוכר האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): כן, עברתי מבת ים לראשון! איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: נפלאה השיר האחרון ששרת: Grisha x and the CCCP - Grisha X הדבר האחרון שצחקת בגללו: על כך שכולם חושבים שנדב דומה לאביעד והוא בכלל שונא אותו הפעם האחרונה שבכית: זה היה מזמן האדם האחרון שראית: אמא שלי הדבר האחרון שאמרת: "החגורה קצת קטנה עליי" הדבר האחרון שאכלת: טוויסט הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: לא זוכר השיר האחרון ששמעת: Madness - our house ידעתי שהשאלה הזאת תגיע הדיסק האחרון שקנית: לא קניתי כבר המון זמן הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אתמול הדבר הכי מטורף שעשית: המון דברים הווה: שיער נוכחי: רגיל בגדים נוכחיים: מכנסיים וחולצה תכשיטים נוכחיים: אין תמונת דסקטופ נוכחית: גבעה ירוקה ועננים של הווינדוז XP חבר\\ה?: יש אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: הייתי רוצה לאכול,אבל בגלל שאני יודע שאתם רוצים דווקא לשמוע את זה: חברה שלי האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן, לסדר את החדר האם אתה עייף? רעב? עייף לא, רעב כן... את מי אתה הכי רוצה לחבק?: חברה שלי, אני מניח ממה הכי נמאס לך?: מחשיש את מי היית רוצה להרוג? את בני הסדיסט, אבל זה בלתי אפשרי הכי פחות מהנה?: אה? עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: חשישניק איפה אתה הולך לגור?: ברמלה כמה ילדים אתה רוצה?: 3? באיזה סוג של מכונית תנהג?: לא יודע, מה שיהיה איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: בהוואי חושב הרבה על העתיד?: כן מפחד ממנו?: ממש לא וקצת בכללי: להקה אהובה: The clash. ramones,bad religion,nofx,negative fx ספר אהוב: ספרים על אנארכיזם סופר(ים) אהוב(ים): קרל מרקס צבע אהוב: כחול פריט לבוש אהוב: בנדנה, מעיל עור,משקפי שמש מגניבות ואופנוע הארלי דוידסון(בייקרקור איבר שהכי מושך אותך: כוס אתה שמח כש: שאת אמאשלך פותח האם אתה חושב יותר מדי: שצריך אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: לונדון אדם מפורסם שפגשת: פדריקו גומז נחשב? ישי ברגר נחשב? צביקה פיק נחשב? האם יש לך אילושהם חרטות: לא ממש קפה אהוב: שחור ריח אהוב: של גראס מה מכעיס אותך: שמציקים לי מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: שאני מגניב האדם שעושה לך הכי טוב: חברה שלי סגנון מוזיקה אהוב: punk חדר אהוב בבית: השרותים מקום אהוב בעולם: לא יודע מקצוע שנוא: המון מורה אהוב: חסן אוהב את בצפר?: לא נרדם בשיעורים?: תמיד מעשן?: לא נפגע (רגשית) בקלות?: לא ממש נותן מעצמך?: כן אוהב לפוצץ נייר בועות? מה זה? לועס דברים? לא אוהב להתקלח?: לא ממש, אני ג'אנקי פאנק אוהב להתעטש?: לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: שונא אוהב לצחצח שיניים?: לא אוהב, עושה מתוך חובה אכפת לך מאיכות הסביבה?: מאוד קונה צרובים\\צורב?: צורב אוהב לנסוע או הולך ברגל?: גם וגם חוסך כסף למשהו מיוחד?: כרגע לגיטרת בס חדשה ישן הרבה?: לפעמים נקשר לחפצים?: לא אוהב חולצות גזורות?: לא גופיות?: לא אוהב לטייל?: כן אוהב כפכפים?: לא לובש בוקסר?: כן שמש או גשם?: שמש רוב הזמן - קר לך או חם לך?: חם חולם בהקיץ?: לפעמים

barboshkiss

New member
אוי...:]

עבר: שם המורה בכיתה א': מרגלית הזיכרון הראשון שלך: ... האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: לא תמיד אהבתי בובות ועוד... האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: חחח תמיד גם עכשיו המקצוע הראשון שנכשלת בו: צרפתית המקצוע האחרון שנכשלת בו: צרפתית האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): מליון ותשע פעמים- מבאר שבע לאילת, מאילת לרחובות...ובכל עיר איזה 3 פעמים איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: אוי נו... השיר האחרון ששרת: Millencolin - Ray הדבר האחרון שצחקת בגללו: בגלל שנפלתי כשבאתי לקפוץ על המיטה (וזה כאב!) הפעם האחרונה שבכית: אותו מקרה זה היה עצב עם צחוק...:p האדם האחרון שראית: את חבר שלי... הדבר האחרון שאמרת: יאאאא הדבר האחרון שאכלת: ארטיק אננס (כמו תמיד!) הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: זה היה אתמול אמממ מכנסיים השיר האחרון ששמעת: Sham69-WinOrLose הדיסק האחרון שקנית: זה היה של בד רליג'ן...:) הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אני אפעם לא עוזרת לה...:p הדבר הכי מטורף שעשית: יש יותר מידי...ואני לא אפרט הווה: שיער נוכחי: שיער פזור וחום (דיי שיגיע כבר ה-19 לחודש אני רוצה ירוק) בגדים נוכחיים: מכנסיים וחולצה של ביצפר תכשיטים נוכחיים: עגיל (תרגוס אחח), ואממ 3 צמידים כאלו תמונת דסקטופ נוכחית: הבלדה של מילכולין חבר\\ה?: כן... אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: אין לי מושג האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן תמיד האם אתה עייף? רעב? לא את מי אתה הכי רוצה לחבק?: אין מישו מיוחד סתם מישו שאני יראה :] ממה הכי נמאס לך?: מביצפר והורים את מי היית רוצה להרוג? אפחד הכי פחות מהנה?: להקשיב לשיעורי ביולוגיה עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: נמ אין לי מושג איפה אתה הולך לגור?: איפה שאני יחליט רק לא קרוב להורים :) כמה ילדים אתה רוצה?: ... באיזה סוג של מכונית תנהג?: חיפושית שחורה איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: בגי 29? לא יודעת חושב הרבה על העתיד?: לא כמעט שלא מפחד ממנו?: לא ממה יש לפחד כאן?! וקצת בכללי: להקה אהובה: גרין דיי, בד רליג'ן ספר אהוב: אמממ ספרי שואה- אין מיוחד סופר(ים) אהוב(ים): אין מישו מיוחד צבע אהוב: שחור, ירוק פריט לבוש אהוב: שליטקסים וכובעים איבר שהכי מושך אותך: כל מיני. לכל אחד יש משו יפה :] אתה שמח כש: מצחיק, משעמם, כעמט כל היום... האם אתה חושב יותר מדי: לצערי כן אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: אין לי התנגדות לאוסטרילה, ולהישאר בישראל יהיה תמיד נחמד אדם מפורסם שפגשת: כמה חננות מישראל...:p האם יש לך אילושהם חרטות: כן יש כמה :/ קפה אהוב: ...כבר לא שותה שום קפה ריח אהוב: ריח של ההדרים אויש מה מכעיס אותך: כל מיני מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: ... האדם שעושה לך הכי טוב:... יש הרבה :) סגנון מוזיקה אהוב: פאנק, הארדקור וסקא חדר אהוב בבית: החדר שלי או המרפסת...חחח מקום אהוב בעולם: הולנד מקצוע שנוא: כל המקצועות חוץ משניים מורה אהוב: חחח ממש אוהב את בצפר?:
אני רצה כל בוקר וב- 7 ורבע אני שמה עוברת על החומר הנלמד! נרדם בשיעורים?: כן בגיאוגריפיה מעשן?: לא נפגע (רגשית) בקלות?: תלוי ממי נותן מעצמך?: כן תלוי למי ולמה אוהב לפוצץ נייר בועות? כן זה ממכר הדרעק הזה לועס דברים? כן אוכל אוהב להתקלח?: למה לא אוהב להתעטש?: לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: כן מאוד אוהב לצחצח שיניים?: ככה :/ אבל זה חובה אכפת לך מאיכות הסביבה?: אולי טיפה קונה צרובים\\צורב?: המון אוהב לנסוע או הולך ברגל?: ברגל חוסך כסף למשהו מיוחד?: כן אבל תמיד זה מתבזבז ישן הרבה?: לא כל לילה 3-5 שעות שינה -שונאת לישון- נקשר לחפצים?: תלוי לאיזה חפץ...וכמה הוא יקר לי אוהב חולצות גזורות?: לא גופיות?: כן אוהב לטייל?: תלוי איפה...וכן זה נחמד כזה אוהב כפכפים?: כן לובש בוקסר?: כן, הלכתי ככה לביצפר פעם אחת חחחחחח שמש או גשם?: שמש
רוב הזמן - קר לך או חם לך?: רוב הזמן נעים לי ילדותי?: תלוי...ככה באמצע חולם בהקיץ?: כן

barboshkiss

New member
...

זאת הילינג דראג (שחר) עשיתי יוזר חדש כי הכינוי שהיה לי

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifעונה, משעמם, לא לקרוא(?)

עבר: שם המורה בכיתה א':
חני, והיא הייתה מוציאה אותי תמיד כשהיא מושכת אותי באוזן, אח..! הזיכרון הראשון שלך:
לא יודעת.. האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?:
אמ.. שהייתי קטנה, אז קצת... ליודעת... הייתי ספורטיבית מאד.. האם נהגת לאכול דברים מוזרים?:
לא המקצוע הראשון שנכשלת בו:
אוי אני זוכרת את זה.. נראה לי בכיתה ד' קיבלתי 49 ב.. אמ.. לא זוכרת.. אולי מתמטיקה.. המקצוע האחרון שנכשלת בו:
חחח... לא זוכרת ת'סדר.. של"ח 43 תנך 33 מורשת 54 וזהו נראה לי.. האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?):
לא איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?:
טובה השיר האחרון ששרת:
Nirvana - Plateau אני כל הזמן שרה אותו!! הדבר האחרון שצחקת בגללו:
חחחח... מילד מהכיתה, שבאו היום חיילים, והוא צעק כל שניה מוות לערבים, זה היה קורעע הפעם האחרונה שבכית:
לא זוכרת האדם האחרון שראית:
אחי הדבר האחרון שאמרת:
לא יודעת... אה.. קשה...! הדבר האחרון שאכלת:
פלפל
הדבר האחרון ששתית:
מים
הדבר האחרון שקנית:
לא זוכרת השיר האחרון ששמעת:
מה שאני שומעת עכשיו.. Nirvana - Drain You הדיסק האחרון שקנית:
לא זוכרת הפעם האחרונה שעזרת לאמא:
חחח.. אמ.. שלשום נראה לי.. הדבר הכי מטורף שעשית:
חחח, מטורף, אין, אבל עשיתי דבר דפןק, וזה היה לגנוב מבחן מחדר מורים, ותפסו אתנו, והשעו אותנו.. אבל היה מצחיק...
הווה: שיער נוכחי:
חום, ארוך בגדים נוכחיים:
חולצה ומכנס
תכשיטים נוכחיים:
עגילים קטנים, שעון זה לא תכשיט, נכון? תמונת דסקטופ נוכחית:
סתם רגילה חבר\\ה?:
לא אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה:
ליודעת האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות?
כן, עבודה באנגלית... טוב זה לא מטלה, אבל אין לי כוח!! האם אתה עייף? רעב?
לא את מי אתה הכי רוצה לחבק?
ליודעת ממה הכי נמאס לך?:
מהסקר הזה
את מי היית רוצה להרוג?
את אבריל (קראתי כרגע שהיא שווה עצמה לקורט!!!, הזונה..), וקורטני הכי פחות מהנה?:
? עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?:
אסטרונאוטית
NOT איפה אתה הולך לגור?:
מאיפה לי? כמה ילדים אתה רוצה?:
3 באיזה סוג של מכונית תנהג:
לא יודעת, תלוי בכסף איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?:
לא יודעת? חושב הרבה על העתיד?:
לא מפחד ממנו?:
לא וקצת בכללי: להקה אהובה:
NIRVANA, FOO FIGHTERS, COLDPLAY, GREEN DAY ספר אהוב:
הארי פוטר (אמ.. אלו הספרים היחידים שקראתי.. 1-5) סופר(ים) אהוב(ים):
אין צבע אהוב:
אמ... שחור.. פריט לבוש אהוב:
לא יודעת איבר שהכי מושך אותך:
לא יודעת.. אתה שמח כש:
אני מססיק את הסקר המאד ארוך הזה.. (למה הכנסתי את עצמי?!?) האם אתה חושב יותר מדי:
מה? אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה:
לא יודעת, אני אוהבת את ישראל אדם מפורסם שפגשת:
אפחד האם יש לך אילושהם חרטות:
כן קפה אהוב:
שחור ריח אהוב:
לא יודעת, סבון בלו? מה מכעיס אותך:
הרבה מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך:
אמ.. לא ידעת? האדם שעושה לך הכי טוב:
!! סגנון מוזיקה אהוב:
רוק חדר אהוב בבית:
שלי מקום אהוב בעולם:
ליודעת, זה מתחיל לעצבןןן מקצוע שנוא:
מורשת מורה אהוב:
אין אוהב את בצפר?:
כן נרדם בשיעורים?:
תלוי איזה מעשן?:
לא נפגע (רגשית) בקלות?:
לא נותן מעצמך?:
כן אוהב לפוצץ נייר בועות?
מי לא..? לועס דברים?
מסטיקים אוהב להתקלח?:
כן אוהב להתעטש?:
כן!
שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?:
אמ... חחח ככן.. אוהב לצחצח שיניים?:
לא, אבל אני עושה את זה, מה לעשות, חייבים.. אכפת לך מאיכות הסביבה?:
מאד קונה צרובים\\צורב?:
למה לקנות צרוב, כשאפשר לצרוב? אוהב לנסוע או הולך ברגל?:
תלוי במצב חוסך כסף למשהו מיוחד?:
כן ישן הרבה?:
לא נקשר לחפצים?:
לפעמים אוהב חולצות גזורות?:
לא גופיות?:
לא אוהב לטייל?:
כן אוהב כפכפים?:
לא לובש בוקסר?:
אני בת שמש או גשם?:
גשם!!!!! שונאת שמש רוב הזמן - קר לך או חם לך?:
חם לי ילדותי?:
לא חולם בהקיץ?:
לא וואו, זה היה כיף

Sum41xGiRL

New member
מגנוב

עבר: שם המורה בכיתה א': גילה הזיכרון הראשון שלך: שקפצתי האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?:לא,אני לא קוויר האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: במבה עם חומוס? המקצוע הראשון שנכשלת בו: מת'מטיקה המקצוע האחרון שנכשלת בו: לא נכשלתי, הצלחתי לשרוד האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): כן כן כן, מחיפה לרמלה, ומרמלה לראשון לציון איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: ילד מגניב השיר האחרון ששרת: Spermbirds - My god rides a skatebord הדבר האחרון שצחקת בגללו: דחפתי במבה לאף הפעם האחרונה שבכית: בגיל 5 כי סמיר הערבי גנב לי את הסוכריה! האדם האחרון שראית: אחותי הדבר האחרון שאמרת: ביי הדבר האחרון שאכלת: שניצל וצ'יפס הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: שלוק השיר האחרון ששמעת: Spermbirds - my god rides on a skatebord הדיסק האחרון שקנית: NOFX - The greatest songs ever been written הפעם האחרונה שעזרת לאמא: לפני שנה הדבר הכי מטורף שעשית: דחפתי ביסלי לפי הטבעת הווה: שיער נוכחי: מוהק בגדים נוכחיים: מכנסיים תכשיטים נוכחיים: גורמט שרשום עליו - 'חי' תמונת דסקטופ נוכחית: רגילה חבר\\ה?: יש אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: טוני הגבר האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן, המון מטלות האם אתה עייף? רעב? לא את מי אתה הכי רוצה לחבק?: את חברה שלי אני מניח, או שפשוט את ג'ניפר לופז, יותר עדיף ממה הכי נמאס לך?: ממך. את מי היית רוצה להרוג? את הקפיטליסטים הכי פחות מהנה?: לא הבנתי עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: שחקן כדורסל איפה אתה הולך לגור?: או חיפה או ת"א כמה ילדים אתה רוצה?: 17 באיזה סוג של מכונית תנהג?: פורד פוקוס איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: בכלא?? חח, סתם עובד בעבודה נורמלית, חי חיים רגילים, נירא לי חושב הרבה על העתיד?: לא מפחד ממנו?: לא וקצת בכללי: להקה אהובה: Circle Jerks,Ramones,Bad religion ספר אהוב: "האדם המורד" של אלברט קאמי, ספר קשה, לקח לי שנה לגמור אותו סופר(ים) אהוב(ים): לא יודע צבע אהוב:שחור,אדום פריט לבוש אהוב: מעיל עור איבר שהכי מושך אותך: ציצים!!! וכוס!!!!! אתה שמח כש: שבא לי האם אתה חושב יותר מדי:כמובן אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה:עזה אדם מפורסם שפגשת: סאבלימינל והצל שלו האם יש לך אילושהם חרטות: כן,למה התחלתי לענות על השאלות קפה אהוב: קפה של טורקים, כמו בוץ ריח אהוב: בושם טוב? מה מכעיס אותך: לא המון דברים מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: מצחיקן האדם שעושה לך הכי טוב: חברה שלי, החבר'ה שלי סגנון מוזיקה אהוב: PUNK ROCK,GARAGE חדר אהוב בבית: איפה שנמצא האסלה1! מקום אהוב בעולם: טירת הכרמל! מקצוע שנוא: צרפתית מורה אהוב: אין כזה אוהב את בצפר?:לא נרדם בשיעורים?: תמיד הייתי נרדם בשיעורים מעשן?: קצת נפגע (רגשית) בקלות?: לא נותן מעצמך?: קצת אוהב לפוצץ נייר בועות? כן לועס דברים? לא אוהב להתקלח?: לא אוהב להתעטש?: לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: לא אוהב לצחצח שיניים?: לא אכפת לך מאיכות הסביבה?: כן קונה צרובים\\צורב?: כן אוהב לנסוע או הולך ברגל?: גם וגם חוסך כסף למשהו מיוחד?: לא כרגע ישן הרבה?: כן נקשר לחפצים?: לא אוהב חולצות גזורות?: כמו של ה"אנארכיסטים"? גופיות?: של ערסים כן! אוהב לטייל?: לא אוהב כפכפים?:לא לובש בוקסר?: לא שמש או גשם?: שמש רוב הזמן - קר לך או חם לך?: חם ילדותי?: כן חולם בהקיץ?: כן

מתחילים להיות מקוריים, אה?

עבר: שם המורה בכיתה א': מיטל? אביטל? נורית? לא זוכר, אבל אני כן זוכר שאחרי שנה העיפו אותה הזיכרון הראשון שלך:כנראה שזה היה מלחמת המפרץ, ואנחנו אצל סבא וסבתא באיילת האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?:לא האם נהגת לאכול דברים מוזרים?:לא המקצוע הראשון שנכשלת בו:תנ"ך המקצוע האחרון שנכשלת בו:תנ"ך (אוח, האירוניה) האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): לא איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: חרא השיר האחרון ששרת: שיר נושא של דפנה ודודידו (אל תשאלו למה, גם אני לא כ"כ בטוח
) הדבר האחרון שצחקת בגללו: היום בבוקר היה "של מי השורה הזאת בכלל"
הפעם האחרונה שבכית: לפני חצי שנה בערך, הייתי תחת המווון לחץ ופשוט נשברתי באיזהשהוא שלב האדם האחרון שראית: אחותי הגדולה הדבר האחרון שאמרת: "אחותי הגדולה" הדבר האחרון שאכלת: טוסט הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: וואלה לאדע
כנראה שזה היה האמפישלוש השיר האחרון ששמעת: Fuel הדיסק האחרון שקנית: Gd: AA הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היום בצהריים הדבר הכי מטורף שעשית: התחלתי לענות לשאלון הזה
הווה: שיער נוכחי: מוהיקן שבחופש יהיה מחומצן וצבוע לאדום בגדים נוכחיים: חולצת סקס פיסטולס וגי'נס באגי תכשיטים נוכחיים: מי שם בבית? תמונת דסקטופ נוכחית: דבר כחול ושפיצי כזה מהXP חבר\\ה?: משו כזה... אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: ראה הנ"ל האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן, 3 דוח"ות מעבדה שהייתי צריך להגיש לפני חודשיים האם אתה עייף? רעב? טיפה עייף, וצמא יותר מאשר רעב את מי אתה הכי רוצה לחבק?: ראה 4 שורות למעלה ממה הכי נמאס לך?: תרבות המזרחית (ערסים וצ'חצ'חים) את מי היית רוצה להרוג? אפחד, לכל קיום יש סיבה הכי פחות מהנה?: ללמוד לבגרות בתנ"ך/היסטוריה עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: לאדע. מקצוע ריאלי, זה בטוח. איפה אתה הולך לגור?: כל מקום חוץ מנתניה. אולי רעננה/הוד השרון/ הרצליה כמה ילדים אתה רוצה?: לא רוצה (בינתיים) באיזה סוג של מכונית תנהג?: אופנוע KTM
איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: כדור הארץ חושב הרבה על העתיד?: לא ממש מפחד ממנו?: טיפה וקצת בכללי: בעע להקה אהובה:Green Day, NOFX, Sex Pistols, Metallica, Stratovarious, Iron maiden, The Decendents, Rancid, Bad Religion ספר אהוב: דרקולה של ברהם סטוקר סופר(ים) אהוב(ים): לא קורא הרבה
צבע אהוב: כחול (לא בהיר מדי) פריט לבוש אהוב: מתלבט בין השרשרת של הארנק לבין הצמידים/ספוגים איבר שהכי מושך אותך: שפתיים (ארבעתם...) אתה שמח כש: כל מיני, יכול לקרות מכל מיני סיבות לא קשורות האם אתה חושב יותר מדי: כן אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: לונדון, אמסטרדם אדם מפורסם שפגשת: כל מיני ביג שוטס מהיררכית רשת מלונות הילטון האם יש לך אילושהם חרטות: למה לא התחלתי ללמוד למבחן בתנ"ך יותר מוקדם? קפה אהוב: תה עם חלב ו3 סוכר ריח אהוב: מממ, דלק? מה מכעיס אותך: אנשים מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: עוזר האדם שעושה לך הכי טוב: אני סגנון מוזיקה אהוב: תלוי במצב רוח, פאנק או מטאל חדר אהוב בבית: סלון מקום אהוב בעולם: אמסטרדם מקצוע שנוא: היסטוריה מורה אהוב: כולם זונות אוהב את בצפר?: בטח, מי לא? נרדם בשיעורים?: רק אם אני שוכח לקחת ריטלין מעשן?: לא נפגע (רגשית) בקלות?: לא ממש נותן מעצמך?: כן אוהב לפוצץ נייר בועות? Say wuah? לועס דברים? אם אין לי על מה לתופף או להרעיד את הרגל אוהב להתקלח?: כשצריך אוהב להתעטש?: לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: לאא, זה הכי מגניב!! ככה לא מרגישים כלום! אוהב לצחצח שיניים?: למה לא בראו אותנו עם שיני פלסטיק? אכפת לך מאיכות הסביבה?: כן קונה צרובים\\צורב?: צורב אוהב לנסוע או הולך ברגל?: נוסע חוסך כסף למשהו מיוחד?: סקייט/פירסינג/טיסן/צ'יצ'קלח מאיזור דיזנגוף סנטר ישן הרבה?: לצערי לא נקשר לחפצים?: כבר לא אוהב חולצות גזורות?: רק אחת גופיות?: ניטרלי אוהב לטייל?: כה אוהב כפכפים?: לא לובש בוקסר?: כה שמש או גשם?: גשם רוב הזמן - קר לך או חם לך?: חם ילדותי?: כה חולם בהקיץ?: כןןןןןן

Sum41xGiRL

New member
גבר,

רושמים DESCENDENTS! ואגב, סחתיין על כך שאתה שומע אותם! אחת מלהקות הפאנק הכי טובות, אתה מכיר את האלבום Milo goes to college,נכון?

Oopsy, my bad...../images/Emo3.gif

היה לי יום ארוך, מותר לי לטעות
כה, הם להקה מעולה! וכה, אני מכיר את האלבום... אה, ושכחתי לרשום שם גם את D.O.A וMISFITS...

וואלה לא מכיר

חיפשתי עכשיו שירים שלהם בקאזה (אני אופטימי, אה?), ומצאתי כמה אבל More sources needed.... מאיפה אני יכול להשיג כמה שירים שלהם?

למעלה