סקר!!!!

Lee G1

New member
חחעחע

עבר: שם המורה בכיתה א': רוחמה הזיכרון הראשון שלך: אני זוכר הכי טוב שאני ואחותי רבנו על תנין ואז היא דחפה אותי על הקיר זה היה כל כך נוראי ...! האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: קצת הייתי טום בוי חיחי האם נהגת לאכול דברים מוזרים?:בוץ... המקצוע הראשון שנכשלת בו:לא דעת המקצוע האחרון שנכשלת בו: לא דעת האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): כשהייתי קטנה פעם אחת בתוך י-ם. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: משעשעת השיר האחרון ששרת: צינגל"לויה ;] הדבר האחרון שצחקת בגללו: משהו באוטבוס לא זוכרת הפעם האחרונה שבכית: אתמול בערב האדם האחרון שראית: אחותי הקטנה? הדבר האחרון שאמרת: בסדר הדבר האחרון שאכלת: אבטיח הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: לא זוכרת השיר האחרון ששמעת: לא זוכרת תשם של וה קלאש הדיסק האחרון שקנית: די פור דה גברמנט של אנטי פלאג הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היום הדבר הכי מטורף שעשית: לא דעת הווה: שיער נוכחי: בלונדיני? בגדים נוכחיים: ג'ינס וחולצת בצפר לבנה... תכשיטים נוכחיים:צמידים מחוטים ושעון... תמונת דסקטופ נוכחית: ... חבר\\ה?: לא =[ אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: אח שלי =[ האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? האמת שלא עשיתי הכל לפניי שבאתי! האם אתה עייף? רעב? ממש לא את מי אתה הכי רוצה לחבק?:אמ... אחד מהתנועה ממה הכי נמאס לך?:בצפר... את מי היית רוצה להרוג? רכזת השכבה דפנה שמר הכי פחות מהנה?:אני משתדלת להנות מהכל.. עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?:לא יודעת איפה אתה הולך לגור?: ירושלים! במושבה הגרמנית! כמה ילדים אתה רוצה?: 4 אולי באיזה סוג של מכונית תנהג?:אין לי מושג איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: מגשימה את השעיפות שלי חושב הרבה על העתיד?:כן מפחד ממנו?: מאוד וקצת בכללי: להקה אהובה:כרגע OASIS ספר אהוב: התופסן בשדה השיפון והמדריך לטמפיסט בגלקסיה סופר(ים) אהוב(ים): לא יודעת צבע אהוב:ירוק פריט לבוש אהוב: מכנסי ג'ינס שלושתרבע איבר שהכי מושך אותך: עיינים אתה שמח כש: טוב לי האם אתה חושב יותר מדי: אין דבר כזה לחשוב יותר מדיי אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: אמ... לא רוצה מקום אחר אדם מפורסם שפגשת:לא יודעת האם יש לך אילושהם חרטות: יש קפה אהוב:וניל ריח אהוב: קוקוס מה מכעיס אותך:שלא מקשיבים לי מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך:אני לא בטוחה האדם שעושה לך הכי טוב:טל! סגנון מוזיקה אהוב:פאנק-סקא חדר אהוב בבית:שלי ;] מקום אהוב בעולם:ישראל? מקצוע שנוא:לבנון? מורה אהוב:שלומית אוהב את בצפר?: לא מסכימה אם השיטה שלו ממסד דפוק נרדם בשיעורים?: לפעמים מעשן?:לא נפגע (רגשית) בקלות?: כן נותן מעצמך?:כן אוהב לפוצץ נייר בועות? מה????? לועס דברים? כה ח אוהב להתקלח?: מאוד אוהב להתעטש?: דדוקא זה מצחיק אותי שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?:מאוד אוהב לצחצח שיניים?:כן!!!! אכפת לך מאיכות הסביבה?:כן.. קונה צרובים\\צורב?:צורבת לפעמים אוהב לנסוע או הולך ברגל?:אממ שנעים ללכת ברגל כשקר לנסועה חוסך כסף למשהו מיוחד?: אמ.. לא ישן הרבה?:לא נקשר לחפצים?:כןן אבל משתדלת מאוד שלא!!!! אוהב חולצות גזורות?:לפעמים גופיות?: כן אוהב לטייל?: כן אוהב כפכפים?:קצת לובש בוקסר?: כן בבית שמש או גשם?: שמש רוב הזמן - קר לך או חם לך?:קר ילדותי?: לא טוב אולי לפעמים חולם בהקיץ?:המון!!!!!!

coullette

New member
היי מה את עושה פה?

את לא מפורום שאלונים וסקרים? ולא אמרת שאת לא מכירה את הקלאש? הממ..

מממ..שלי

שם המורה בכיתה א': איה הזיכרון הראשון שלך: לא יודעת האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: לא האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא נראה לי, אבל אולי כן המקצוע הראשון שנכשלת בו: היסטוריה המקצוע האחרון שנכשלת בו: היסטוריה האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): פעם אחת מצרפת לישראל..ואז שלוש פעמים בת"א איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: מאושרת השיר האחרון ששרת: holiday הדבר האחרון שצחקת בגללו: סיפור ארוך ארוך.... הפעם האחרונה שבכית: לא זוכרת האדם האחרון שראית: את החברה הכי טובה שלי הדבר האחרון שאמרת: למחשב הדבר האחרון שאכלת: פטיטים הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: קרטיב השיר האחרון ששמעת: holiday הדיסק האחרון שקנית: International Superhits+ NSOMNIAC+ SHENANIGANSהפעם האחרונה שעזרת לאמא: לפני 10 דקות הדבר הכי מטורף שעשית: עלית על מתקן עם לופים באילת... הווה: שיער נוכחי: שתני מדורג בגדים נוכחיים: מכנסים אדומות, גופיה אפורה תכשיטים נוכחיים: עגילים תמונת דסקטופ נוכחית: יש תמונה חבר\\ה?: ללא... אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: לא ממש האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן... האם אתה עייף? רעב? לא הרגע אכלתי את מי אתה הכי רוצה לחבק?: אממ...אף אחד ממה הכי נמאס לך?: מהלימודים את מי היית רוצה להרוג? שתי בנות הכי פחות מהנה?: לימודים עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: לא יודעת... איפה אתה הולך לגור?: אממ...או פה או בפריז כמה ילדים אתה רוצה?: 1, כדי לא לעשות לא את האבל באיזה סוג של מכונית תנהג?: SMART איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: לא יודעת.. חושב הרבה על העתיד?: כן מפחד ממנו?: קצת וקצת בכללי: להקה אהובה: ברור ש-green day ספר אהוב: לא יודעת סופר(ים) אהוב(ים): ממ..לא יודעת צבע אהוב: אדום פריט לבוש אהוב: גופיות איבר שהכי מושך אותך: עיניים אתה שמח כש: אני גולשת (רוח), כשאני רוכבת האם אתה חושב יותר מדי: תלוי מתי נראה לי שכן אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: תלוי במצב רוח שלי אדם מפורסם שפגשת: ל קורזיטץ (זאת שהיתה באולימפידה) ועוד כל מני גולשים. גל פרידמן יחכה..חח... :p (חני נחמיאס נחשב?) האם יש לך אילושהם חרטות: כן... קפה אהוב: צרפתי- אתם לא מכירים ריח אהוב: של שוקולד מה מכעיס אותך: כשמשקרים לי וכשממציאים עלי קשרים מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אלא יודעת (כנארה שאין חחח....) האדם שעושה לך הכי טוב: החברה הכי טובה שלי סגנון מוזיקה אהוב: רוק...ג'אז גם לפעמים... חדר אהוב בבית: החדר שלי מקום אהוב בעולם: הבית של אבא שלי ביער בצרפת מקצוע שנוא: היסטוריה מורה אהוב: אין ממש... אוהב את בצפר?: לא....איזה שאלה זאת ?! נרדם בשיעורים?: אני משתדלת.. מעשן?: חס וחלילה נפגע (רגשית) בקלות?: תלוי ממי, בעיקרון כן נותן מעצמך?: כשבא לי אוהב לפוצץ נייר בועות? כןןן לועס דברים? הכל אוהב להתקלח?: תלוי מתי, בעיקרן לא אוהב להתעטש?: כן!! שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: לא אני חולה על זה אוהב לצחצח שיניים?: לא ממש... אכפת לך מאיכות הסביבה?: כן קונה צרובים\\צורב?: לא..א לי מושג איך... אוהב לנסוע או הולך ברגל?: לא!!! חוסך כסף למשהו מיוחד?: לא ממש...אולי סוס..כשאני אמצא איפה לשים אותו.. ישן הרבה?: לא!!! שינה זה ביזבוז זמן נקשר לחפצים?: תלוי למה הם קשורים... אוהב חולצות גזורות?: כן גופיות?: כן אוהב לטייל?: לא לבד אוהב כפכפים?: כן לובש בוקסר?: כן שמש או גשם?: גשם רוב הזמן - קר לך או חם לך?: ביום חם ובלילה קר ילדותי?: רק שבא לי לעצבן אנשים חולם בהקיץ?: כן... התגובה שלך

גם לי משעמם.../images/Emo3.gif../images/Emo163.gif

עבר: שם המורה בכיתה א': אושרת. הזיכרון הראשון שלך: לא וזכרת.
האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: כן. האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא, לא ממש. המקצוע הראשון שנכשלת בו: לוזוכרת. המקצוע האחרון שנכשלת בו: תנ"ך. האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): לע. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: כבשה. oO השיר האחרון ששרת: בברלי הילס של וויזר. הדבר האחרון שצחקת בגללו: שהמורה שלי לאנגלית אמרה "come simultaneously" הפעם האחרונה שבכית: ממש לא זוכרת. האדם האחרון שראית: השליח. הדבר האחרון שאמרת: "ביי" לשליח. הדבר האחרון שאכלת: ננדוס. הדבר האחרון ששתית: קולה. הדבר האחרון שקנית: אוכל מננדוס? השיר האחרון ששמעת: My chemical romance-I Never Told You What I Do for a Living הדיסק האחרון שקנית: נו, הדיסק של מיי כימיקל רומנס. הפעם האחרונה שעזרת לאמא: לפני שש שנים. הדבר הכי מטורף שעשית: הלכתי עם אוזני חתול לקניון? לוידעת, לוזוכרת. הווה: שיער נוכחי: בלונדיני? בגדים נוכחיים: בוקסר של בובספוג וגופייה כתומה. תכשיטים נוכחיים: כלום. תמונת דסקטופ נוכחית: משהו של אמריקן אידיוט. חבר\\ה?: לא. אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: מיקע, חברה הכי טובה שלי שנמצאת בקליפורניה. (וגם בנג'י. לא, לא זה מגוד שארלוט.
) האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? בטח שכחתי ממנה כבר. האם אתה עייף? רעב? קצת עייפה. אכלתי הרגע. את מי אתה הכי רוצה לחבק?: בנג'י.
(נו נו זה ילד שמקסי שאיתי בבצפר) ממה הכי נמאס לך?: ממך. את מי היית רוצה להרוג? אותך. הכי פחות מהנה?: למות? עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: לא יודעת. איפה אתה הולך לגור?: גם לא יודעת. כמה ילדים אתה רוצה?: שניים, הכי הרבה. באיזה סוג של מכונית תנהג?: לוידעת. איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: בכיף בלהקה, אבל אין סיכוי.
חושב הרבה על העתיד?: כע. מפחד ממנו?: לא. וקצת בכללי: להקה אהובה: הכי אהובה? גרין דיי. ספר אהוב: לוזוכרת. סופר(ים) אהוב(ים): לוזוכרת.
צבע אהוב: שחור. למרות שגם אדום וירוק מתקרבים. פריט לבוש אהוב: החגורה שלי. איבר שהכי מושך אותך: בטן. (כן, נשמע מוזר.) אתה שמח כש: כש..לוידעת. האם אתה חושב יותר מדי: לפעמים. אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: קליפורניה. אדם מפורסם שפגשת: אחד? יובל אברמוביץ'. האם יש לך אילושהם חרטות: כע. קפה אהוב: בוץ. מממממ ריח אהוב: ריח של משהו נקי. XD מה מכעיס אותך: אנשים שמתווכחים איתי. מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: שאני... לוידעת. האדם שעושה לך הכי טוב: חברות שלי? לוידעת. סגנון מוזיקה אהוב: אמ.. פאנק (רוק ופופ) ו.. סתם רוק. חדר אהוב בבית: השירותים? מקום אהוב בעולם: לוידעת. מקצוע שנוא: ערבית ומתמטיקה. מורה אהוב: ריטה, מורה למתמטיקה. אוהב את בצפר?: פחח. נרדם בשיעורים?: לא קרה. מעשן?: לא. נפגע (רגשית) בקלות?: כבר לא. נותן מעצמך?: שמתחשק לי. אוהב לפוצץ נייר בועות? כע. לועס דברים? אהא, בדרך כלל בלי לשים לב. אוהב להתקלח?: מאוד. אוהב להתעטש?: אמ.. לא יודעת.. oO שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: כע... מישהו אוהב את זה? אוהב לצחצח שיניים?: לא ממש. אני עושה את זה מתוך הכרח. אכפת לך מאיכות הסביבה?: לא יותר מידי. קונה צרובים\\צורב?: לא. אוהב לנסוע או הולך ברגל?: אני עושה את שניהם, אבל מעדיפה לנסוע. חוסך כסף למשהו מיוחד?: לא. ישן הרבה?: לא יוצא כל כך הרבה. נקשר לחפצים?: לא ממש. אוהב חולצות גזורות?: אמ יש לי כמה. גופיות?: כע. כשחם. אוהב לטייל?: לא. אוהב כפכפים?: בדרך כלל רק לברכה/ים. לובש בוקסר?: כע, אבל לא מתחת למכנסיים. סתם בבית. שמש או גשם?: גשם. רוב הזמן - קר לך או חם לך?: חם. ילדותי?: כע, דיי. חולם בהקיץ?: המון. או נגמר.

מדברים על כפר-סבא, אז הפריסטייל...

יש לכם את הטלפון של החנות אולי? כי אני צריכה איכשהו לברר אם יש להם כרגע חולצות של גרין דיי או לא.. כי לא רוצים להסיע אותי לשם סתם.

LEnnA no 1

New member
פאק, זה הולך להיות ארוך.....

שם המורה בכיתה א': חני, בעעעע בחילה הזיכרון הראשון שלך:פער ראשונה שנפלתי מהמיטה מתוך שינה (הייתי בת 3) האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?:מה אני לסבית? האם נהגת לאכול דברים מוזרים?:תמיד!!!! זה בדם שלי לאכול דברים מוזרים המקצוע הראשון שנכשלת בו:גאוגרפיה (כתה ה') המקצוע האחרון שנכשלת בו:יהדות האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?):פחחחחחח.... איזה אלפי פעמים איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: sucks(אני כל כך אוהבת את המילה הזאת! יש לה משמעות עמוקה ביותר) השיר האחרון ששרת: lose your self-eminem הדבר האחרון שצחקת בגללו:ירון הפעם האחרונה שבכית:שנים כבר לא בכיתי האדם האחרון שראית: בן דוד שלי הדבר האחרון שאמרת: ביי (לטניה, חברה שלי) הדבר האחרון שאכלת: מפלצת ענבים (ארטיק) הדבר האחרון ששתית: קולה הדבר האחרון שקנית: מתנה לחברה שלי ליומולדת השיר האחרון ששמעת: lose yourself-eminem הדיסק האחרון שקנית: D12 world הפעם האחרונה שעזרת לאמא:אתמול בערב הדבר הכי מטורף שעשית:חחח......... אל תשאלו הווה: שיער נוכחי:בלונד (מעז ומתמיד) בגדים נוכחיים:מכנס ג'ינס תי שארט "jet ski" תכשיטים נוכחיים:שרשרת חרוזי עץ,צמיד כונכיות, צמיד חותים (צבעי גראס) 2 צמידים חותי עור וצמיד חרוזים ירוק, על הרגליים: צמיד צבעי גראס, ו2 צמידים מאילת תמונת דסקטופ נוכחית: frek show חבר\\ה?:לא אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: ....................... האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? תאמת שאין לי מה לעשות, אם היה לי , לא הייתי עושה את השאלון הזה האם אתה עייף? רעב? לא את מי אתה הכי רוצה לחבק?:את סבתא (ברוסיה, לא ראיתי אותה כמה שנים) ממה הכי נמאס לך?: מוונאבים ומילדים תקועים את מי היית רוצה להרוג? הרשימה ממש ארוכה הכי פחות מהנה?:להיות בשיעורים ולבזבז זמן כשהמורות במילא לה מלמדות עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: מפורסמת (סתם, למה נראה לכם?! אני שונאת את הילדים האלה שאומרים "אני הולך להיות זמר" בעע...) איפה אתה הולך לגור?:בניו זילנד כמה ילדים אתה רוצה?: 45 באיזה סוג של מכונית תנהג?:מצובישי (זה לא אומר לי כלום, אני רק יודעת שזה שם של חברה שמייצרת בכונית( אבל ת'אמת אני רוצה ג'יפ שטח איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?:בכלא חושב הרבה על העתיד?: ברור, כל הזמן מה לא רואים לפי התשובות שלי? תכננתי לעצמי את כל העתיד מפחד ממנו?:חבל על הזמן וקצת בכללי: להקה אהובה:גרין דיי,לינקין פארק,סימפל פלאן,גולדפינגר,לימפ ביזקיט בלינק 182, סאם41 ספר אהוב:אני לא חושבת שיש לי סופר(ים) אהוב(ים):אני לא מקירה צבע אהוב: כתום, שחור, אפור, ירוק בהיר פריט לבוש אהוב: ג'ינס איבר שהכי מושך אותך: עיניים אתה שמח כש:אני שמחה הרבה בזמן האחרון האם אתה חושב יותר מדי:כע אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: הוואי אדם מפורסם שפגשת:סאבלימינל וזמר מפורסם רוסי האם יש לך אילושהם חרטות:ה-מ-ו-ן קפה אהוב:נמס ריח אהוב:כאלה שמזכירים את הילדות וריח של קפה על הבוקר מה מכעיס אותך:אני אתחיל לפרט, יש הרבה מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: ציור אני חושבת האדם שעושה לך הכי טוב:תלוי במצברוח סגנון מוזיקה אהוב: ראפ, פאנק רוק, רוק ישראלי חדר אהוב בבית: דעעעעעעעעעע.... החדר שלי! מקום אהוב בעולם:הילטון טאבה ז"ל מקצוע שנוא:יהדות, גאוגרפיה, מדעים וזה לא נגמר מורה אהוב:שירי אוהב את בצפר?:בטח, אני כל יום מתעוררת בשמחה שאני הולכת לביצפר נרדם בשיעורים?: לא מעשן?: חס וחלילה (אסטמטית) נפגע (רגשית) בקלות?: ממש לא נותן מעצמך?: אוהב לפוצץ נייר בועות? כןןןןןןןןןןן לועס דברים? כל הזמן אוהב להתקלח?:מאד אוהב להתעטש?: גם שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: לא, זה דווקא כיף אוהב לצחצח שיניים?:כן, זה מגעיל לא לצחצח!!!! אכפת לך מאיכות הסביבה?:ת'אמת שאכפת לי רק מאיכות הסביבה בחדר שלי קונה צרובים\\צורב?: צורבת, אין מה לעשות, החיים קשים אוהב לנסוע או הולך ברגל?: לנסוע, מה אני משועממת שאני אבזבז ת'זמן שלי על ללכת ברגל? חוסך כסף למשהו מיוחד?:אני מנסה אבל הכסף נגמר לפני שאני שמה לב ישן הרבה?: כן, אני אוהבת לישון נקשר לחפצים?: רק לתפוזים אוהב חולצות גזורות?: עדיף מחולצות שהצוורון מגיע עד הסנתר גופיות?: מי לא? אוהב לטייל?: כן אוהב כפכפים?: מאד לובש בוקסר?:בבית שמש או גשם?: בטח ששמש רוב הזמן - קר לך או חם לך?: רוב הזמן רק לי ילדותי?: לפי המצברוח חולם בהקיץ?: כל הזמן

למעלה