סקר!!!!

בעע, לא מסתדר עם התוכנה

המזדיינת הזאת
לאדע, פשוט לא עובדת לי... יש עוד מקום? או שזה רק קבצים בין אנשים?

שכחתי אנשים מפורסמים!

כל חברי הופה-הי לפני איזה 8 שנים בוינגייט, חברי מכבי נתניה (לא שאני יודע איך הם נראים, פשוט אמרו לי מי הם), חברי מכבי ת"א כדורסל, חברי להקה אירופאים בכדורסל (השגתי חתימות, לאדע למה, לאדע איפה החתימות), יוסף המספר (אל תשאלו איך), ראש העיר לשעבר לשעבר לשעבר לשעבר של נתניה, כל חברי להקת Vendetta, גיטריסט של "ספרה", מכיר את הבסיסט של סכין יפנית, כשהייתי בן 5 בערך פגשתי את זה/זאתי שעשה/עשתה את הקול של קיפי הקיפוד אבל הכי הכי חשוב... כל יום אני רואה במראה את הסולן/גיטריסט ראשי של Santim! יאה!

gp53

New member
אתה מכיר את מאור ../images/Emo12.gif

טוב מי לא מכיר אותו, הבנאדם נהיה מיני סלבריטאי שכזה

אני../images/Emo79.gif

עבר: שם המורה בכיתה א': חלי הזיכרון הראשון שלך: איזה חלום אחד שחלמתי כשהייתי ממש קטנה, שעושים לי ניתוח במרפק
האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: לא האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: כן
המקצוע הראשון שנכשלת בו: אני חושבת אנגלית [בכיתה ג' נראה לי] המקצוע האחרון שנכשלת בו: מתמטיקה האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): מחיפה לנשר איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: שיעמום
השיר האחרון ששרת:Fat Lip של סאם 41 הדבר האחרון שצחקת בגללו: לוידעת הפעם האחרונה שבכית: לםני שבוע נראלי האדם האחרון שראית: אבא שלי הדבר האחרון שאמרת: אורז
הדבר האחרון שאכלת: לחם בבצפר נראלי.. הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: לא קניתי דברים הכרה זמן [אין לי כסף
] השיר האחרון ששמעת: Fat Lip של סאם 41 הדיסק האחרון שקנית: לא זוכרת הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אתמול...
הדבר הכי מטורף שעשית: אתם לא רוצים לדעת
הווה: שיער נוכחי: תלתלים [נו, בקבוקים
] זוועתיים עד הכתפיים... בגדים נוכחיים: מכנס שחור חמוט, חולצת בצפר אפורה ואלוסטאר שחורות תכשיטים נוכחיים: 25 הצמידים הקבועים שלי [כולל צמיד נייטים גדול] תמונת דסקטופ נוכחית: גרין דיי חבר\ה?: הלוואי אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה:
אני אשתוק... האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן
האם אתה עייף? רעב? רעבה כן... את מי אתה הכי רוצה לחבק?: ממה הכי נמאס לך?: מבצפר...ומערבית בעיקר את מי היית רוצה להרוג? המורה לערבית!! הכי פחות מהנה?: ללמוד עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: לא יודעת... איפה אתה הולך לגור?: קליפורניה כמה ילדים אתה רוצה?: 2-3 באיזה סוג של מכונית תנהג?: לא יודעת.. איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: ?? חושב הרבה על העתיד?: לא ממש מפחד ממנו?: בכלל לא.. וקצת בכללי: להקה אהובה: גרין דיי ספר אהוב: מדריך הטרמפיסט לגלקציה, שר הטבעות, הארי פוטר... סופר(ים) אהוב(ים): מי שכתב את הספרים מלמעלה... צבע אהוב: סגול [כהה], אדום ושחור פריט לבוש אהוב: 2 זוגות מכנסיים שלי שאני ממש אוהבת.. איבר שהכי מושך אותך: עניים
אתה שמח כש: יש שיר של להקה שאני אוהבת באמטיוי האם אתה חושב יותר מדי: כן
אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: קליפורניה אדם מפורסם שפגשת: לא פגשתי האם יש לך אילושהם חרטות: כע.. קפה אהוב: אייס קפה?! ריח אהוב: קינמון
מה מכעיס אותך: הרבה דברים מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אני לא ידלה ממש מוכשרת
האדם שעושה לך הכי טוב: תלוי... סגנון מוזיקה אהוב: רוק, פאנק.... חדר אהוב בבית: שלי
מקום אהוב בעולם: החדר שלי [למרות שהיה נחמד הוא היה ממוקם בקליפורניה] מקצוע שנוא: ערבית
שתשרף המורה עם המקצוע שלה!! מורה אהוב: אין אוהב את בצפר?: לאאאאאא!!!!!! נרדם בשיעורים?: לא מעשן?: לא נפגע (רגשית) בקלות?: כן...
נותן מעצמך?: כע אוהב לפוצץ נייר בועות? כן..
לועס דברים? כל דבר אוהב להתקלח?:
[והסמיילי אומר הכל
] אוהב להתעטש?: לא
שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: כן!! אוהב לצחצח שיניים?: לא ממש
אכפת לך מאיכות הסביבה?: לפעמים קונה צרובים\\צורב?: אני צורבת, אבל אני תמיד קונה מקוריים
אוהב לנסוע או הולך ברגל?: לנסוע חוסך כסף למשהו מיוחד?: כע..לחשמלית ישן הרבה?: כן נקשר לחפצים?: מאוד אוהב חולצות גזורות?: כן גופיות?: כן [זה תלוי, אני לא ממש ואהבת גופיות בוורוד נוצץ וכ'ו].. אוהב לטייל?: תלוי איפה אוהב כפכפים?: כן לובש בוקסר?: לא שמש או גשם?: גשם! רוב הזמן - קר לך או חם לך?: לא יודעת ילדותי?: לא חולם בהקיץ?: לפעמים

coullette

New member
בקליפורניה היית מלכה?../images/Emo12.gif

גולשת בים על הגלים?

Sum41xGiRL

New member
חרפק אמר שבקליפורניה

חרפק הומו,ותפסיקי לצטט את פאנקייק, זה לא מגניב ואפילו פתאטי..

coullette

New member
נכון זה לא מגניב

זה אפילו פתטי.
ואני לא "מצטטת אותם". כולה נתקע לי שיר שלהם בראש... וחרפק הוא לא גם המתופף של יוסלס?

ADCMAN

New member
כן,

אבל הוא קודם היה בפאנקייק קיבלתי תפדאל: אם את מגיעה לכאן חבל לך על הזמן אני אפנק אותך זה הרי מובן אני לא צריך שמרטף חבל לך על האף הידיים שלי רועדות והפה שלי מוקצף שאת בסביבה אם את לא באה אליי את חוששת אולי אני שואל עד מתי עוד תגידי לי דיי אני עצוב ומושפל, קיבלתי תפדאל אם את לא באה אליי את חוששת אולי אני שואל עד מתי עוד תגידי לי דיי הנה אנחנו באים!!

אני♪

עבר: שם המורה בכיתה א':לא זוכרתOO הזיכרון הראשון שלך:כנ"ל[זיכרון קצר] האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?:כן[גם עכשיו}-|] האם נהגת לאכול דברים מוזרים?:מאוד המקצוע הראשון שנכשלת בו:חשבון|כיעור| המקצוע האחרון שנכשלת בו: של"ח[:{] האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?):כע.מחולון,לחולון ומחולון לשהם איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?:קשה[P:] השיר האחרון ששרת:לאב מי דו הדבר האחרון שצחקת בגללו:בדיחהXD הפעם האחרונה שבכית:אתמול האדם האחרון שראית:מעיין אני מניחהOO הדבר האחרון שאמרת:נשרף! הדבר האחרון שאכלת:כריות הדבר האחרון ששתית:חלב הדבר האחרון שקנית:אמריקן אידיוט:) השיר האחרון ששמעת:ג'יזוז אוף... הדיסק האחרון שקנית:אמריקן אידיוט הפעם האחרונה שעזרת לאמא:בגל 10 אני מניחה הדבר הכי מטורף שעשית:עמדתי במקום גבוה ב2 בלילה וצרחתי. הווה: שיער נוכחיחום קקי עד הכתפיים בגדים נוכחיים:חולצה של לד זפלין ובוקסר תכשיטים נוכחיים:צמיד שחור כזה תמונת דסקטופ נוכחית:סתם ציור מוזר כזה חבר\\ה?::( אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה:שקד האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות?לא האם אתה עייף? רעב?עייף
את מי אתה הכי רוצה לחבק?:שקד ממה הכי נמאס לך?:מכולם. את מי היית רוצה להרוג?ילדה זונע אחת מהכיתה שלי><* הכי פחות מהנה?: עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?:גרפיקאית איפה אתה הולך לגור?:בלונדון
כמה ילדים אתה רוצה?:2 באיזה סוג של מכונית תנהג?ב.מ.וו נו ברור!P: איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?:בלונדון גרפיקאית\מעצבת אופנה^^ חושב הרבה על העתיד?:לא מפחד ממנו?:לעיתים כן. וקצת בכללי: להקה אהובה:גרין דיי והביטלס מתחרות אצלי:) ספר אהוב:התפסן בשדה השיפון סופר(ים) אהוב(ים):ארתור קונן דויל צבע אהוב:שחור פריט לבוש אהוב:חולצת הלד זפלין השחורה שלי^-^ איבר שהכי מושך אותך:עיינים^^ אתה שמח כש:אני שועת שיר שאני אוהבת האם אתה חושב יותר מדי:כן אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה:לונדון אדם מפורסם שפגשת:אין לי מושגP: האם יש לך אילושהם חרטות:כן קפה אהוב:שוקוP: ריח אהוב:של גשם מה מכעיס אותך:בנות שמנסות לשנות אותי><* מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך:אני חושבת שרישום...אפילו שגם את זה אני עושה די קקע האדם שעושה לך הכי טוב:נוף סגנון מוזיקה אהוב:רוק\פאנק\מטאל חדר אהוב בבית:מיי חדר מקום אהוב בעולם:לונדון מקצוע שנוא:חשבון:{ מורה אהוב:יש חיה כזאת? אוהב את בצפר?:לא נרדם בשיעורים?:יותר מידי מעשן?:לא נפגע (רגשית) בקלות?:יותר מידי נותן מעצמך?:כן אוהב לפוצץ נייר בועות?כן!!^^ לועס דברים? :כן|כיעור| אוהב להתקלח?:לא כל כךP: אוהב להתעטש?:לאOO שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?:כן:( אוהב לצחצח שיניים?:נניח אכפת לך מאיכות הסביבה?:כע קונה צרובים\\צורב?:כע אוהב לנסוע או הולך ברגל?:ללכת חוסך כסף למשהו מיוחד?:כע ישן הרבה?:כע נקשר לחפצים?:כע אוהב חולצות גזורות?:כע^^ גופיות?:כע אוהב לטייל?:לא אוהב כפכפים?:לא לובש בוקסר?:כן שמש או גשם?: שמש רוב הזמן - קר לך או חם לך?:חם ילדותי?: כן חולם בהקיץ?:כן

coullette

New member
YEY איזה כיף שעניתם לי לסקר!

וו-הו
(
) ד"א-זה נלקח מפורום "סקרים ושאלונים".

GD ROCKS

New member
משעמם אז גם אני עונה...

שם המורה בכיתה א': ציפי! תשרפי אמן! הייתה מתעללת בנו, ומושכת למופרעים באוזניים- חיה!!! הזיכרון הראשון שלך: חחח שהייתי תינוקת אז שישנתי במיטה (נו שכחתי איך קוראים למיטה של התינוקת.. חחח אשכרה עולה חדשה) אז חשבתי שהמיטה זזה ושהיא מפלצת והתחלתי לבכות ורצתי לאמא שלי ולא ישנתי יותר במיטה הזאת. חחח איזה טימטום. האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: כן!!! התנהגתי כמו איזה ילד! האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: דוגלי (לטיפשים-האוכל של הכלבים).. המקצוע הראשון שנכשלת בו: נו מאיפה אני זוכרת המקצוע האחרון שנכשלת בו: אקולוגיה (WTF.?) האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): לא אף פעם איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: קול (חחחח אין קשר) השיר האחרון ששרת: לא יודעת איך קוראים לו אבל הוא הולך ככה.. זוכר את דצמבר (או נובמבר?) עננים עננים בעני.. הם היו חייך ולא ממש חיי (משהו כזה.. יאאא כל החברות שלי שרות את זה ..אז הם השפיעו עליי) הדבר האחרון שצחקת בגללו: לא זוכרת הפעם האחרונה שבכית: לפני שבוע האדם האחרון שראית: אחותי הקטנה שהיא מול העיניים שלי עכשיו ומבלבלת לי את השכל הדבר האחרון שאמרת: לא זוכרת הדבר האחרון שאכלת: סוכריה כחולה הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: סוכריות השיר האחרון ששמעת: לא זוכרת הדיסק האחרון שקנית: אמריקן אדיוט-גרין דיי (האא בעצם נתנו לי אותו במתנה) חחח נראה לי של פייב לפני איזה 8 שנים הפעם האחרונה שעזרת לאמא: לא עוזרת לה.. הדבר הכי מטורף שעשית: לא יודעת הווה: שיער נוכחי: שטני תלתלים. בגדים נוכחיים: חולצה ירוקה ומכנס שחור תכשיטים נוכחיים: טבעת ועגילים תמונת דסקטופ נוכחית: ווינאדוס רגיל חבר\\ה?: בן אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: בן האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן ללמוד למבחן באזרחות! האם אתה עייף? רעב? לא עייפה ולא רעבה את מי אתה הכי רוצה לחבק?: ניסים ממה הכי נמאס לך?: מהביה"ס יאללה שיגמר כבר את מי היית רוצה להרוג? את יערה הכי פחות מהנה?: הא? נקסט עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: רופאה פסיכולוגית..מאיפה לי איפה אתה הולך לגור?: ת"א או שבחוץ לארץ בארגנטינה או בארה"ב כמה ילדים אתה רוצה?: 4 באיזה סוג של מכונית תנהג?: גיף? אני יודעת? העיקר שיהיה אוטו איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: איזה שאלה סתומה מאיפה אני יודעתתתת!!!!!!!!!!!!!!!! חושב הרבה על העתיד?: כן מפחד ממנו?: כן וקצת בכללי: להקה אהובה: גרין דיי ספר אהוב: כריסטינה פ'/הארי פוטר סופר(ים) אהוב(ים): שלומית כהן אסיף(?!?) צבע אהוב: ורוד וירוק פריט לבוש אהוב: חולצה איבר שהכי מושך אותך: צוואר אתה שמח כש: מחמיאים לי מחבקים אותי מנשקים אותי שאני רואה את בן האם אתה חושב יותר מדי:כן אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: ארה"ב אדם מפורסם שפגשת: חני נחמיאס (אם אפשר לקרוא לה מפורסם כן?) האם יש לך אילושהם חרטות: מהזאתהשאלההפאקינגמטומטמת הזאת חחומהזההיההפאקינגהזהמהנהיהממני קפה אהוב: נסקפה? ריח אהוב: של הבושם של בן מה מכעיס אותך: סנוביות מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: הריקוד ושאני מצחיקה האדם שעושה לך הכי טוב:בן סגנון מוזיקה אהוב: פאנק חדר אהוב בבית: החדר שלי מקום אהוב בעולם: מה עכשיו מקצוע שנוא: כל המקצועות מורה אהוב: המורה ללשון המתוקה!!!חולה עליה אוהב את בצפר?:לא שאלה רטורית נרדם בשיעורים?: כן מעשן?: לא נפגע (רגשית) בקלות?: כן נותן מעצמך?: כנראה אוהב לפוצץ נייר בועות? כןןןןןןן זה שליטה זה מוציא לי את כל העצבים לועס דברים? לא אוהב להתקלח?: כן אוהב להתעטש?: לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: ברור אוהב לצחצח שיניים?: נו ברור מזה השאלות האלה מה אני פה אכפת לך מאיכות הסביבה?: כן קונה צרובים\\צורב?: כן אוהב לנסוע או הולך ברגל?: תלוי במצב רוח לרוב לנסוע חוסך כסף למשהו מיוחד?: לבגדים ישן הרבה?: לפעמיים נקשר לחפצים?: לא תמיד אוהב חולצות גזורות?: כןן גופיות?: תלוי איזה אוהב לטייל?: ברור אוהב כפכפים?: לא לובש בוקסר?: לא שמש או גשם?: גשם רוב הזמן - קר לך או חם לך?: חם אני גרה בנגב ילדותי?: מאוד חולם בהקיץ?: כן

Billy4

New member
Me

עבר: שם המורה בכיתה א': מירי הזיכרון הראשון שלך: שנולד לי אח האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: כן האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא המקצוע הראשון שנכשלת בו: מתמטיקה המקצוע האחרון שנכשלת בו: ...? האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): רק בתוך גבעת זאב איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: חיחי השיר האחרון ששרת: Coldplay-Speed Of Sound הדבר האחרון שצחקת בגללו: ניצן הפעם האחרונה שבכית: כשסבתא שלי נפטרה האדם האחרון שראית: ניצן הדבר האחרון שאמרת: ניצן הדבר האחרון שאכלת: אוזני חזיר הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: קראנץ' השיר האחרון ששמעת: ספיד אוף סאונד הדיסק האחרון שקנית: מיי קימיקל רומנס הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היום הדבר הכי מטורף שעשית: הווה: שיער נוכחי: מזה??? בגדים נוכחיים: חולצת בצפר ומכנס =] תכשיטים נוכחיים: 14 צמידים קבועים תמונת דסקטופ נוכחית: -------> חבר\\ה?: נו אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: ChenChuck האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? ברור האם אתה עייף? רעב? לא את מי אתה הכי רוצה לחבק?: דוביק ממה הכי נמאס לך?: מניצן את מי היית רוצה להרוג? ניצן הכי פחות מהנה?: לשמוע דיכאון עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: מאיפה לי לדעת!? איפה אתה הולך לגור?: חו"ל כמה ילדים אתה רוצה?: 3 באיזה סוג של מכונית תנהג?: דונט נוווווו איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: הרחק מניצן חושב הרבה על העתיד?: לא מפחד ממנו?: לא וקצת בכללי: להקה אהובה: גרין דיי ספר אהוב: "מי קורא ספרים"...ספר מעולה סופר(ים) אהוב(ים): צבע אהוב: ירוק פריט לבוש אהוב: המכנס השחור שלי איבר שהכי מושך אותך: ידיים אתה שמח כש: ניצן לא פה האם אתה חושב יותר מדי: לא אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: לונדון אדם מפורסם שפגשת: המורדים =] האם יש לך אילושהם חרטות: לא קפה אהוב: יטבתה ריח אהוב: גפרור אחרי שמכבים אותו מה מכעיס אותך: ניצן(ורק שתהיו בעניינים...היא אחת החברות הטובות שלי) מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: מממממממממממממ האדם שעושה לך הכי טוב: דוביק סגנון מוזיקה אהוב: רוק חדר אהוב בבית: חדרי מקום אהוב בעולם: מקצוע שנוא: ספרות מורה אהוב: רודה =] אוהב את בצפר?: בטחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נרדם בשיעורים? בטחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מעשן?: לא נפגע (רגשית) בקלות? כן נותן מעצמך?: לא אוהב לפוצץ נייר בועות?מזה? לועס דברים? דהה אוהב להתקלח?: לא אוהב להתעטש?: איכ שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: לאא אוהב לצחצח שיניים?: כן אכפת לך מאיכות הסביבה?: לא..אם היה אכפת לי ניצן לא הייתה פה קונה צרובים\\צורב?: לא אוהב לנסוע או הולך ברגל?: רגל חוסך כסף למשהו מיוחד?: כן ישן הרבה?: לא נקשר לחפצים?: כן אוהב חולצות גזורות?: כן גופיות?: ככה אוהב לטייל?: לא אוהב כפכפים?: כן לובש בוקסר?: לא שמש או גשם?: גשם רוב הזמן - קר לך או חם לך?: חם ילדותי? לא חולם בהקיץ?: לא

למעלה