אני../images/Emo79.gif
עבר: שם המורה בכיתה א': חלי הזיכרון הראשון שלך: איזה חלום אחד שחלמתי כשהייתי ממש קטנה, שעושים לי ניתוח במרפק
האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: לא האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: כן
המקצוע הראשון שנכשלת בו: אני חושבת אנגלית [בכיתה ג' נראה לי] המקצוע האחרון שנכשלת בו: מתמטיקה האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): מחיפה לנשר איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: שיעמום
השיר האחרון ששרת:Fat Lip של סאם 41 הדבר האחרון שצחקת בגללו: לוידעת הפעם האחרונה שבכית: לםני שבוע נראלי האדם האחרון שראית: אבא שלי הדבר האחרון שאמרת: אורז
הדבר האחרון שאכלת: לחם בבצפר נראלי.. הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: לא קניתי דברים הכרה זמן [אין לי כסף
] השיר האחרון ששמעת: Fat Lip של סאם 41 הדיסק האחרון שקנית: לא זוכרת הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אתמול...
הדבר הכי מטורף שעשית: אתם לא רוצים לדעת
הווה: שיער נוכחי: תלתלים [נו, בקבוקים
] זוועתיים עד הכתפיים... בגדים נוכחיים: מכנס שחור חמוט, חולצת בצפר אפורה ואלוסטאר שחורות תכשיטים נוכחיים: 25 הצמידים הקבועים שלי [כולל צמיד נייטים גדול] תמונת דסקטופ נוכחית: גרין דיי חבר\ה?: הלוואי אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה:
אני אשתוק... האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן
האם אתה עייף? רעב? רעבה כן... את מי אתה הכי רוצה לחבק?: ממה הכי נמאס לך?: מבצפר...ומערבית בעיקר את מי היית רוצה להרוג? המורה לערבית!! הכי פחות מהנה?: ללמוד עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: לא יודעת... איפה אתה הולך לגור?: קליפורניה כמה ילדים אתה רוצה?: 2-3 באיזה סוג של מכונית תנהג?: לא יודעת.. איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: ?? חושב הרבה על העתיד?: לא ממש מפחד ממנו?: בכלל לא.. וקצת בכללי: להקה אהובה: גרין דיי ספר אהוב: מדריך הטרמפיסט לגלקציה, שר הטבעות, הארי פוטר... סופר(ים) אהוב(ים): מי שכתב את הספרים מלמעלה... צבע אהוב: סגול [כהה], אדום ושחור פריט לבוש אהוב: 2 זוגות מכנסיים שלי שאני ממש אוהבת.. איבר שהכי מושך אותך: עניים
אתה שמח כש: יש שיר של להקה שאני אוהבת באמטיוי האם אתה חושב יותר מדי: כן
אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: קליפורניה אדם מפורסם שפגשת: לא פגשתי האם יש לך אילושהם חרטות: כע.. קפה אהוב: אייס קפה?! ריח אהוב: קינמון
מה מכעיס אותך: הרבה דברים מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אני לא ידלה ממש מוכשרת
האדם שעושה לך הכי טוב: תלוי... סגנון מוזיקה אהוב: רוק, פאנק.... חדר אהוב בבית: שלי
מקום אהוב בעולם: החדר שלי [למרות שהיה נחמד הוא היה ממוקם בקליפורניה] מקצוע שנוא: ערבית
שתשרף המורה עם המקצוע שלה!! מורה אהוב: אין אוהב את בצפר?: לאאאאאא!!!!!! נרדם בשיעורים?: לא מעשן?: לא נפגע (רגשית) בקלות?: כן...
נותן מעצמך?: כע אוהב לפוצץ נייר בועות? כן..
לועס דברים? כל דבר אוהב להתקלח?:
[והסמיילי אומר הכל
] אוהב להתעטש?: לא
שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: כן!! אוהב לצחצח שיניים?: לא ממש
אכפת לך מאיכות הסביבה?: לפעמים קונה צרובים\\צורב?: אני צורבת, אבל אני תמיד קונה מקוריים
אוהב לנסוע או הולך ברגל?: לנסוע חוסך כסף למשהו מיוחד?: כע..לחשמלית ישן הרבה?: כן נקשר לחפצים?: מאוד אוהב חולצות גזורות?: כן גופיות?: כן [זה תלוי, אני לא ממש ואהבת גופיות בוורוד נוצץ וכ'ו].. אוהב לטייל?: תלוי איפה אוהב כפכפים?: כן לובש בוקסר?: לא שמש או גשם?: גשם! רוב הזמן - קר לך או חם לך?: לא יודעת ילדותי?: לא חולם בהקיץ?: לפעמים