סקר!!!!

ALiCiA SpInNeT

New member
מענה לשעשוע עצמי בלבד-

עבר: שם המורה בכיתה א': מירי.
הזיכרון הראשון שלך: אוכלת עגבנייה. האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: לא, למרות שהתיימרתי להיות בן. האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: תמיד. מעבר להיותי שפנפנה מצוייה אני מהווה שפנפנת ניסיונות לטעימת עירבוב רטבים במקדונלדס וכאלה. המקצוע הראשון שנכשלת בו: לאזוכרת. המקצוע האחרון שנכשלת בו: כלכה ומנהל:X אבל לא בתעודה, עדיין(A) האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): פעם אחת, לבניין ממול. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: whatEVER. השיר האחרון ששרת: Hotel California, מאן. הדבר האחרון שצחקת בגללו: לאזוכרת. הפעם האחרונה שבכית: לפני כמה ימים. האדם האחרון שראית: אימא. הדבר האחרון שאמרת: "תפסיקי להפריע לי". הדבר האחרון שאכלת: פלפל. הדבר האחרון ששתית: קולה. הדבר האחרון שקנית: קאפו. השיר האחרון ששמעת: Hotel california. הדיסק האחרון שקנית: ייתכן של מוניקהסקס, או Dream Theater. הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היום בערב!
הדבר הכי מטורף שעשית: קמתי בלילה בחושך לשתות.?. הווה: שיער נוכחי: פזור? בגדים נוכחיים: צונזר עקב חוסר התאמה מוחלט. תכשיטים נוכחיים: טבעת, צמיד. תמונת דסקטופ נוכחית: יש(?) חבר\\ה?: אין. אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: הוא:{ האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כמובן. האם אתה עייף? בהחלט. רעב? לא, לשם שינוי. את מי אתה הכי רוצה לחבק?: אותו:{ ממה הכי נמאס לך?: מלהיתקע בפינות של דברים כשאני קמה בלילה בחושך לשתות. את מי היית רוצה להרוג? אני לא מאמינה בהרג מרצון. רק בעינוי וסבל מתמשכים ומכוונים. הכי פחות מהנה?: להתרחץ. עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: נו איפה אתה הולך לגור?: .. כמה ילדים אתה רוצה?: כמה שיותר. באיזה סוג של מכונית תנהג?: לאיודעת איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: במקום עם 4 קירות. חושב הרבה על העתיד?: בערך. מפחד ממנו?: לא ממש. וקצת בכללי: להקה אהובה: נו גריןדיי, גאנז, אואזיס. ספר אהוב: התפסן בשדה השיפון:{ סופר(ים) אהוב(ים): חולה על עכוזו של כותב מדריך הטרמפיסט. נו. דאגלס אדאמס? צבע אהוב: אף אחד באופן מיוחד. פריט לבוש אהוב: פיג'מה. איבר שהכי מושך אותך: המ אתה שמח כש: שעת האוכל מגיעה. האם אתה חושב יותר מדי: לא בשבילי. אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: טוב לי פה. אדם מפורסם שפגשת: לא פגשתי אף אחד אישית ואנלא מתעניינת בשטויות הללו. האם יש לך אילושהם חרטות: כמובן. קפה אהוב: שונאת קפה. ריח אהוב: דלק, טיפקס וכיו"ב. מה מכעיס אותך: בורות. מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אני לא יודעת להעיד על עצמי. האדם שעושה לך הכי טוב: אני. סגנון מוזיקה אהוב: כל דבר יפה. חדר אהוב בבית: שירותים? מקום אהוב בעולם: תורכייה הייתה חמודה, בזמנו. אבל היי. אני מתיימרת לתמוך באהבת ישראל, וכאלה. מקצוע שנוא: ג'י, כ"כ קשה לי לבחור. מורה אהוב: אין. אה. מתמט חמוד. אוהב את בצפר?: לא, אבל זה עדיף על דברים אחרים. נרדם בשיעורים?: לא. נידונתי לעפעוף חסר הרף, עייפות תמידית ויקיצה חסרת פתרונות מעשיים. מעשן?: איכס, לא. נפגע (רגשית) בקלות?: כן. נותן מעצמך?: what is it that you want? אוהב לפוצץ נייר בועות? הו, כן! לועס דברים? עליתם עליי:{ אוהב להתקלח?: לא. אוהב להתעטש?: לא. אבל זה עדיף על לא להתעטש בכלל. שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: לא. זה מרגש. אוהב לצחצח שיניים?: כן! אכפת לך מאיכות הסביבה?: כן! קונה צרובים\\צורב?: לא><" אוהב לנסוע או הולך ברגל?: אני עצלנית חסרת תקנה. חוסך כסף למשהו מיוחד?: לא. ישן הרבה?: כן. נקשר לחפצים?: מאוד כן. אוהב חולצות גזורות?: לא מאז שהן הפכו לאביזר מבוקש בקרב אנשים אלו ואחרים. גופיות?: לא. אוהב לטייל?: נגיד. אוהב כפכפים?: זה לא משנה. לובש בוקסר?: לעיתים. שמש או גשם?: אוהבת את התוצאה של השניים. רוב הזמן - קר לך או חם לך?: קר. ילדותי?: לעיתים קרובות. חולם בהקיץ?: סליחה, אמרת משהו?, חלמתי בהקיץ.

למעלה