עדכונים אישיים - יאללה, לשפוך!

• פותח הנושא e t a
  • פורסם בתאריך

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gif אוי, איזה בולשיט, חחח.

אבל בטח הוא עשה את זה מכוונה טובה, כי שלי זה שלהם והיא הילדה שלהם והיא חולה בסכרת וכו'. :) אני למשל ליהי, כי ליהי זה שלי, גם כן. כמו שי, מתנה כזה. מתנה שלי. D:

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif יש לה מחלה הרבה יותר קשה.

היא לוקחת 50 כדורים בשביל זה. היא היפראקטיבית בטירוףףףףףףףףף. כאילו נראה לי זה עוד אינסולין עם הריטלין וזה. משפיע, אתה יודע...

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gifXDD טיפשההה.

רטלין מוריד את ההיפר אקטביות ואני לא לוקחת קטלין!XD תחברי למסן!:)

e t a

New member
../images/Emo124.gif תקשיבו חברים!! ../images/Emo124.gif

אני וליהי דיברנו במסנג'ר.. כולנו מריירים על הסרט "אליסה בארץ הפלאות" שייצא, ומן הראוי שנלך אליו ביחד!! אני לגמרי בעד.. מה אתן אומרות?! חוצמזה תקראו לעוד אנשים שהיו בפורום בעבר.. אני ממש ממש מתגעגע לדבר עם אנשים על ארבעת האלילים שלנו! (כלומר האליל שלנו, התאום שלו והשניים שמתלווים אליהם XDXDXD) ----------------------------------------------------- הנה שיחה שלי ושל היילי: [c=#C60063]«°•™LHR•°»[/c=#4E0A76] אומר/ת: זה חייב להפסק חח חח נכוןXD חח הופה דיברתם של על אליס וארץ הפלאותת אמא שלי ואני מייררות שזה יצא כבררר ולא רק ט"ה שם!XD גם אבריאל לבין ו3OH!3 עם שיר תותחיXD Brookly אומר/ת: יאאא אוליי נלך לזה כולנו ביחד?! [c=#C60063]«°•™LHR•°»[/c=#4E0A76] אומר/ת: יאאא אפשרוווותD: אני מקווה שלא קבעתי עם מישהוXD האע הוא יוצא ב18 נכון? Brookly אומר/ת: ממממ נראה לי בואי נציע את זה בפורום?? [c=#C60063]«°•™LHR•°»[/c=#4E0A76] אומר/ת: אממ.. אוקי. אבל אבל שניה מתי פסח? אני לא נראלי כבר ממש מכירה מישהו בפורום חוץ ממך, תהילה ודנדיXD Brookly אומר/ת: חחחח זה האנשים היחידים ששם כרגע + תומי [c=#C60063]«°•™LHR•°»[/c=#4E0A76] אומר/ת: חחחחחחחח תומי אני גם פחות או יותר מכירהXD אז אחלהXDDDD אולי נצרף עוד כמה, כאילו ניקי הייתה פעם וכאלה ויש את האישה שלי שגם אוהבת את ט"ה Brookly אומר/ת: יאאא כן!!!! [c=#C60063]«°•™LHR•°»[/c=#4E0A76] אומר/ת: פחות או יותר כולם אוהבים אותם בסתרXD Brookly אומר/ת: את בקשר איתם? תביאי אותם [c=#C60063]«°•™LHR•°»[/c=#4E0A76] אומר/ת: חחחחח

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gif דיי פאדיחות.XDDDD

יאללה אני אומרת שהפורום והקומונה פאנפיקים ילכו יחד יד ביד!XD

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gif גוססת, אבל תמיד יש קצה אור...

בסוף המנהרה.XD ואני מדברת עם עוד אישה שלי שמנהלת איתי שם.D:

e t a

New member
יאללה תביאי את כל האנשים שאמרת...

מתגעגע להרבה אנשים לדבר איתם, לפינות בפורום והכל =]

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gif אה..

אף אחד לא מחובר ואני חושבת שכבר הרוב לא בקטע של ט"ה.. כאילו לא אוהבים את הכוון שהם הלכו וירד להם.XD ~כמוני?~ כבר שנתיים לא שמעתי מהם.XD אבל לא נורא, מישל שלחה לי פה ושם שירים. ^^ ונראה מי מחובר בהמשך, אני חייבת לישוןן האע לא רוצה לקום ב6.~

e t a

New member
איפה באמת מישל?!חח אני אהרוג אותה!לנטוש ככה??

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gifכןןןןןןןןן היא נעלמה לי מה..

האיניט ו קשתית או מה שזה לא יהיה!XD

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gifלהאשים את דני..~

XD דיי אני זוכרתת אותך!! אבל השם.. השם... יסמין אולי?OO לא זוכרת אולי שם אחר.XD

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gifהאע נכוווווווון.XDDDD

טוב, אני זוכרת חלקית, בעצם כבר כלום. אני להיות מבולבלת.XDDDD

e t a

New member
חח ליהי יא מבולבלת!

ולמה אשמת דני.. אני זכרתי אותה!!!!!!! איך אפשר לשכוח, היא חלק מהפורום!

למעלה