../images/Emo124.gif תקשיבו חברים!! ../images/Emo124.gif
אני וליהי דיברנו במסנג'ר.. כולנו מריירים על הסרט "אליסה בארץ הפלאות" שייצא, ומן הראוי שנלך אליו ביחד!! אני לגמרי בעד.. מה אתן אומרות?! חוצמזה תקראו לעוד אנשים שהיו בפורום בעבר.. אני ממש ממש מתגעגע לדבר עם אנשים על ארבעת האלילים שלנו! (כלומר האליל שלנו, התאום שלו והשניים שמתלווים אליהם XDXDXD) ----------------------------------------------------- הנה שיחה שלי ושל היילי: [c=#C60063]«°•™LHR•°»[/c=#4E0A76] אומר/ת: זה חייב להפסק חח חח נכוןXD חח הופה דיברתם של על אליס וארץ הפלאותת אמא שלי ואני מייררות שזה יצא כבררר ולא רק ט"ה שם!XD גם אבריאל לבין ו3OH!3 עם שיר תותחיXD Brookly אומר/ת: יאאא אוליי נלך לזה כולנו ביחד?! [c=#C60063]«°•™LHR•°»[/c=#4E0A76] אומר/ת: יאאא אפשרוווותD: אני מקווה שלא קבעתי עם מישהוXD האע הוא יוצא ב18 נכון? Brookly אומר/ת: ממממ נראה לי בואי נציע את זה בפורום?? [c=#C60063]«°•™LHR•°»[/c=#4E0A76] אומר/ת: אממ.. אוקי. אבל אבל שניה מתי פסח? אני לא נראלי כבר ממש מכירה מישהו בפורום חוץ ממך, תהילה ודנדיXD Brookly אומר/ת: חחחח זה האנשים היחידים ששם כרגע + תומי [c=#C60063]«°•™LHR•°»[/c=#4E0A76] אומר/ת: חחחחחחחח תומי אני גם פחות או יותר מכירהXD אז אחלהXDDDD אולי נצרף עוד כמה, כאילו ניקי הייתה פעם וכאלה ויש את האישה שלי שגם אוהבת את ט"ה Brookly אומר/ת: יאאא כן!!!! [c=#C60063]«°•™LHR•°»[/c=#4E0A76] אומר/ת: פחות או יותר כולם אוהבים אותם בסתרXD Brookly אומר/ת: את בקשר איתם? תביאי אותם [c=#C60063]«°•™LHR•°»[/c=#4E0A76] אומר/ת: חחחחח