עוף לשבס!

LeAnnDylan

Well-known member
כן כן אני זוכרת את הוועידה המרתקת שהייתה לנו

בעקבות זה עם חן ורעות וכוס מרק שנשפכה לי על המקלדת בעבודה. דבר שגרם לפריידיי איים אין לאב עם מלא תמונות של הדיקסי סלאטס על אינטרטיימנט וויקלי בעירום
כפרות עליהן! בכל אופן יש להן שירים מושלמים! ונוט רדי נוט מייק נייס זה גאוני
וכל הגראמים שלהן מגיעים להן! לקרי לא מגיע כלום! |הא|

LeAnnDylan

Well-known member
אוקיי והמלצות

זמרת - Chely Wright נהדרת! אם כי אם את מתכוונת להקדיש תשומת לב לדיקסי אני יכולה פשוט להמליץ לך על שירים שלהן
יש להם מיליונים אז תצטרכי עזרה בגישה אליהן. קצת קשה להיכנס ללהקה עם מלא שירים. אני תמיד מאבדת את עצמי ומרוב שירים מפספסת את ההזדמנות שלי להתאהב בכל שיר. צריך להתחיל עם רשימות קצרות ומסודרות ואחרי שממצים לעבור הלאה לרשימה הבאה. בכל אופן לגביי סדרות האמת שלא יצא לי לראות משהו חדש אבל הורדתי כמה: מחשבות פליליות התנהגות פלילית (סדרת הבת), Fairly Legal, Off The Map (את זה בעצם התחלתי וזה אחלה), Switched At Birth, The Confession, The Killing, The Nine Lives Of Clhloe King, The Protector, Falling Skies אם משהו מהן נשמע לך מענין ואת מעוניינת לקבל חוות דעת אני אצפה ואמסור את דעתי לאחר מכן.

dolytush

New member
תודה רבה!

אני בדיוק עכשיו רואה את פולינג סקייז, נראה מבטיח, נקווה שאני אוהב. אני רוצה חוות דעת על: אופ דה מאפ, דה קילינג (מצחיקה לא ידעתי שאת בעניין של הז'אנר הזה), והניינ לייבס של קלואי קינג ששמעתי עליו. לגבי מחשבות פליליות- אני כבר מזמן מחכה להתחיל
מקווה שיהיה טוב.

LeAnnDylan

Well-known member
בענין של הז'אנר הזה?

אין לי מושג איזה ז'אנר זה בכלל. אני נכנסת לאתרי ההורדות הרגילים שלי אם אני רואה משהו חדש עם שורה וחצי תיאור שנראה לי מענין אני מורידה. אני בחסך ענקי

blah blah story

New member
סליחה?!

אני חיכיתי בסבלנות שתסיימי את הבגרויות (ד"א - באסה שלא הלך משהו
) בשביל להתחיל להציק לך עם דברים של שאניה.... ואת מחפשת דברים אחרים?!

LeAnnDylan

Well-known member
שקט את עם שאניה שלך

אחרי שהיא שמעה את הגרייטיסט היטס וNAH היא סיימה איתה. הגיע הזמן לדיקסי

Billy Currington

שמעתי כמה שירים והוא ממש טוב. עוד לא עשיתי עם המידע הזה כלום אבל בהצלחהXD וסדרות - נסי Psych ו-Scrubs החל מעונה 4 סרטים: תראי דוני דארקו

LeAnnDylan

Well-known member
אל תראי דוני דארקו!

אפילו בשביל דרו ברימור לא הצלחתי להביא את עצמי לסיים את הסט המטפש הזה מה לעזאזעל הקטע עם הארנב הענק?!

חחחחחח זה הסרט הכי הזוי שראיתי בחיים

אבל זה סרט חובה נו מה
הארנב המזוויעזה סתם תוספת מטופשת

שוןןןןןן../images/Emo99.gif

תקשיבי העונה הראשונה לא הכי טובה, אז הייתי מוריד את הפרק הראשון ועוד כמה וזהו.>< תעברי ישר לשנייה. מבטיח לך הנאה צרופה!

X יו יו S

New member
:)

המפץ הגדול חי לה לה לנד זה קלאט הישרדות ואם אף פעם לא ראית זה הזמן עונה 15 במיוחד המנטליסט שובר שורות (למרות שאני אישית לא צופה בזה אבל הבנתי שזה מעולה) גלי

למעלה