אין לי כוח לקום מהמיטה לצלם אותם. מחר
B blah blah story New member 28/6/11 #11 אתמול ה BFF שלי התחתנה - ונחשו עם איזה שיר היא נכנסה לחתונה ... from this moment - כולל את הפתיחה של הדיבור בהתחלה אתם לא מבינים איך הבטן (והלב) שלי נמסו גם היא המדהימה שלי + השיר הזה = ואו |ריר| זה היה רגע כ"כ מדהים (ולמרות שהייתי בטוחה שאני אבכה - לא בכיתי)
אתמול ה BFF שלי התחתנה - ונחשו עם איזה שיר היא נכנסה לחתונה ... from this moment - כולל את הפתיחה של הדיבור בהתחלה אתם לא מבינים איך הבטן (והלב) שלי נמסו גם היא המדהימה שלי + השיר הזה = ואו |ריר| זה היה רגע כ"כ מדהים (ולמרות שהייתי בטוחה שאני אבכה - לא בכיתי)
LeAnnDylan Well-known member 28/6/11 #13 ידה ידה ידה אז עכשיו זה אומר שסוף סוף אני אפסיק לשמוע על החברה הזו? ז"א הגיע הזמן שלך להשלים עם זה שהיא לא תהיה לאסביט יותר. זהו. שרופה. מוב און
ידה ידה ידה אז עכשיו זה אומר שסוף סוף אני אפסיק לשמוע על החברה הזו? ז"א הגיע הזמן שלך להשלים עם זה שהיא לא תהיה לאסביט יותר. זהו. שרופה. מוב און
LeAnnDylan Well-known member 29/6/11 #21 מזה... אל תשאלי. יש לי עיניים ירוקות |מגלגלעינייםחתיךשלהמסן|
D dolytush New member 1/7/11 #55 ../images/Emo6.gif איך הגעת למסקנה הזאת? טוב, אי אפשר להאשים אותך, אנחנו פורום גאוה מס' 2 בתפוז. אבל לא, זו חברה שלה, כאמור BFF אורית כמובן סטרייטית לחלוטין.
../images/Emo6.gif איך הגעת למסקנה הזאת? טוב, אי אפשר להאשים אותך, אנחנו פורום גאוה מס' 2 בתפוז. אבל לא, זו חברה שלה, כאמור BFF אורית כמובן סטרייטית לחלוטין.
X X יו יו S New member 1/7/11 #56 בגלל שיר חשבתי שרק בחתונה שלה יהיה את השיר הזה סתם זה באמת שיר מתאים לחתונה אולי אני גם אמץ אותו אם וכאשר...
בגלל שיר חשבתי שרק בחתונה שלה יהיה את השיר הזה סתם זה באמת שיר מתאים לחתונה אולי אני גם אמץ אותו אם וכאשר...
A And It Feels Like New member 2/7/11 #94 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif התמימות של אנשים חדשים בפורום זה ממש הורס
D dolytush New member 3/7/11 #107 ../images/Emo32.gif עוף לשבס!../images/Emo259.gif כי הקודם כבר ירד למטה זה לא בדיוק אוף, אבל אני היתי בשוק מהסטטוס האחרון של דרנקן מרטינה Drunken Martina MARTINA FUN FACT: I'm higher than Naomi Judd's plastic surgery bill.
../images/Emo32.gif עוף לשבס!../images/Emo259.gif כי הקודם כבר ירד למטה זה לא בדיוק אוף, אבל אני היתי בשוק מהסטטוס האחרון של דרנקן מרטינה Drunken Martina MARTINA FUN FACT: I'm higher than Naomi Judd's plastic surgery bill.
LeAnnDylan Well-known member 4/7/11 #112 דווקא זה לא אחד המוצלחים היו בתקופה האחרונה כאלה הרבה יותר מרושעים/מצחיקים
LeAnnDylan Well-known member 4/7/11 #118 LOL אנחנו צריכם לעשות בפורום פינת דראנקן מרטינה שבועית ולדון בציוצים שלה. לנתח אותם ולעזור לקשיי יום אחרים להבין מה כוונת המשורר
LOL אנחנו צריכם לעשות בפורום פינת דראנקן מרטינה שבועית ולדון בציוצים שלה. לנתח אותם ולעזור לקשיי יום אחרים להבין מה כוונת המשורר