עוף לשבס!

dolytush

New member
תשובה../images/Emo13.gif

ניסיתי המפץ הגדול, לא התחברתי למרות שאני מאוד אוהבת סדרות עם גאונים. חי בלה לה לנד
אפשר באמת הישרדות לא הטעם שלי
המנטליסט אני כלכך רוצה לראות! הבעיה שלא מצאתי כתוביות בעברית לעונה הראשונה
שובר שורות ניסיתי, כבד מידי לגבי גלי, בינ דר דאנ דאט
מחכה לעונה השלישית תודה! את רואה חי בלה לה לנד?

X יו יו S

New member
כן אני רואה זה מאוד מצחיק חבל"ז

זה ממש לא קשור אם את אוהבת מי מהם או סגנון שלהם בכלל אני תמיד אוהבת לראות סלב בריאליטי הם יוצאים שונה חלק שרוטים יותר וחלק חמודים יותר אני פעם ראיתי את אביב גפן באיזה תוכנית ומזה זה נתפסתי אליו שלפני זה אהבתי את שירים שלו וחשבתי שהוא מרגיז וגם את שרית חדד חבבתי נורא אחרי שראיתי אותו באיזה תוכנית למרות שאני לא אוהבת את שירים שלה גם אני פעם לא הבתי הישרדות רק בעונה 11 התחלתי לעקוב למרות שגע אותי לראות את זה עכשיו יש 12 עונות שלמות שלא ראיתי (אני לא טועה בחישוב פשוט הפסיקו לשדר את זה בטלויזיה) כי אני טכנית פובית ואני לא רואה בנט תוכניות משפחה מודרנית את רואה? אין זה והמפץ הכי מזכיר את חברים וסיינפלד הא וכריסטין הישנה זה גם מצחיק

dolytush

New member
זה נורא מפתה לראות לה לה לנד

אני מהאלה שמתעבים מוזיקה מזרחית, אבל תכניות כאלה הורגות מצחוק. לא, משפחה מודרנית לא יצא לי לראות, למרות שראיתי בכמה פרסים זה זכה חחח, אז בטח יש לזה פוטנציאל. למה את טכנית פובית אגב? אני את מרבית הסדרות רואה באינטרנט

X יו יו S

New member
מה אתמול בכלל שרו בריטני

ובהתחשב שהיום ראיתי את פרק הראשון של פרויקט גלי אם אני עוד פעם אשמע My loneliness Is killing אני לא אחראית למעשיי
קחי הנה פרק ראשון צפייה מהנה מובטחת
כן אני רגילה שכולם רואים בנט לא יודעת זה מסובך לי מידי
שאפילו שיש עכשיו עונה של הישרדות אם מתמודד שאני אוהבת שחזר לעוד עונה אני לא רואה את זה עד שזה יהיה בטלויזיה (וזה כנראה שזה לא יהיה כי יש סיכסוך)

dolytush

New member
חחחחחחחחחחחח לא

מצטערת
אני רואה כבר פרק בסדרה אחרת
אגב, תשובה אני אראה בקרוב, לא היום, עייפה|עייף| כבר התחילו לשדר פרויקט גלי? נחמד נחמד, מעניין איך זה

X יו יו S

New member
יש לך יס?

היום היה פרק הראשון ביס וזה מה זה יפה בא לי שיעיפו את גלי המקוריים (טוב אולי רק את בלתי נסבלים)ושהם היו במקום

LeAnnDylan

Well-known member
דווקא זכור לי לא מזמן שהתחלתי לראות המנטליסט

בגלל דאבליו שהמליצה והיו לי כתוביות בעברית. זה פשוט לא ענין אוךי בשיט אז נטשתי אחרי שלושה פרקים

המנטליסט סתם מאכזב

סדרה עם פוטנציאל להיות גאונית אבל נופלת בין השורות

walking in memphis ../images/Emo99.gif

אני חולה על השיר הזה!תמיד התעצבנתי שהשניים ששרו אותו היו איזה ג'יזס-פריק ושר. שוגרלנד

בתור אחת שלא אוהבת את קרי

יש לך שני שירים שלה שם והם אפילו לא הכי טובים שלה.מה יש לך לומר להגנתך?

LeAnnDylan

Well-known member
אין לי../images/Emo6.gif

לפניי חודשיים ככה עברתי על רשימת השירים שלה ובאתי לנפות שירים לא רצויים מהפלייליסט ואז החלטתי ששני אלה לא נוראיים כמו האחרים שלה אז השארתי אותם ולא יוצא לי אף פעם להעביר אליהם כי ממש בא לי לשמוע אותם אבל תמיד בנסיעות ארוכות כשאני שמה בשאפל ופשוט שומעת מה שמתנגן בלי להעביר כלום הם תמיד מתנגנים וככה זוכים להשמעות בלי התנגדות מצידי. כנראה שבגלל שאני לא באמת חורשת עליהם הם לא ממש נמאסים ועדין מוצאים את עצמם מופיעים בפלייליסט. אם עכשיו אני אמחק אותם זה רק כי לא בא לי שהם יופיעו בטופ 25 לא כי הם ממש מפריעים לי

LeAnnDylan

Well-known member
קניתי היו משקפי שמש מהממים../images/Emo99.gif

יש איזה אמא אחת במושב שאני עושה לה בייביסיטר לילדים ויש לה משקפי ארמאני מעלפות שתמיד בא לי לגנוב לה אז החלטתי היום לקנות לי גם כאלה. אבל שלה הם מקולקצית משנת התרפפו אז קניתי משהו אחר. גם של ארמאני אבל חתיך יותר והיה 60% על כל החנות אז באמת שזה היה בלי כסף
שווה! רק מה שזה אומר זה שאני אצטרך ללכת הרבה עם עדשות

למעלה