מה בדיוק מרתיע?
או שנשאל את זה אחרת: האם את (!)יודעת שפדופיליה מוגדרת כמחלת נפש מולדת? פדופיל לא(!) בוחר להיות כזה, הוא נולד כזה ולאורך השנים הנטייה שלו רק מתחזקת ומתגלה. להבדיל אלף אלפי הבדלות אבל על אותו משקל: פדופיל לא בוחר להיות פדופיל כמו שהומו לא בוחר להיות הומו. זה מה שהוא! (אחת היא פשוט מחלה והשניה היא נטיה מינית. וכן, הבאתי את ההשוואה הזו, והקונוטציה שהיא מעוררת, בכוונה תחילה. אולי אם תחשבו על הקונוטציה לאורך קריאת התגובה שלי תהיה לכם פתאום איזה תובנה. ואולי לא). עכשיו, האם ערוץ 10 והעומדים בראשו ידאגו גם שאותם פדופילים שנתפסו יקבלו, מלבד מאסר שידאג להרחיק אותם מהרחובות ומילדים קטנים, גם את הטיפול הפסיכיאטרי שראוי לכאלו לקבל? אני שואל, למרות שברור לי שמן הסתם התשובה היא "לא", מפני שמי שמתחיל במהלך כזה, שבעיקרו הוא מבורך, להרחיק פדופיליה מהרחוב צריך לקחת בחשבון שלא מדובר במבצע של "זבנג וגמרנו" כמקובל בארצנו, אלא בתהליך. מלחמה בפדופיליה היא חובה, אבל יש לה יותר חזיתות מאשר "תחקיר" מצוץ מהאצבע שהשיא שלו היא הצגת התמונות שהן הלכה למעשה משפט ציבורי פר אקסלנס. יש לך בכלל ספק שכבר עכשיו מתאספים ליד בתי-המשפט, שבהם יושבים שופטים שלא מודעים בעצמם לעובדה שפדופיליה היא מחלה, אספסופים צמאי-דם שברגע שאותם פדופילים יגיעו יעשו הכל, כולל להתעמת עם השוטרים, כדי לבצע בהם לינץ' (לפי מיטב המסורת של מדינות האזור בו אנו חיים)? על זה דב גילהר חשב לפני שהוא אישר לפרסם את התחקיר הזה ללא אפילו "פיקסול" פני הנאשמים (וכן, כל עוד בית-משפט לא גזר את דינם הם נאשמים ולא אשמים בכלום)? מרתיע? לו אני המשפחות של אותם אנשים, שחלקן אפילו לא ידעו, באמת ובתמים לא ידעו (פדופילים להבדיל מהרבה פושעים אחרים מתאפיינים לרוב ביכולת שכלית גבוהה שתאפשר להם להסתיר את מחלתם ולארוב לקורבנות), שהבעל/אב/אח הוא כזו ועכשיו כל עולמם קרס עליהם בגלל התמונות שאפילו לא טושטשו (כלומר כן טישטשו... את הפנים של הבלשים) הייתי תובע את ערוץ 10 באמאמא שלהם! בשנים האחרונות התקשורת בארץ התחילה "לזרוק זין" (מצטער על הביטוי, אבל נראה לי שהוא מתאים לנושא) על חוקי ה"סוב יודיצה"... הגיע הזמן שמישהו ירים את הכפפה וירים איזה ערוץ חדשות תאב רייטינג על טיל משפטי. את הפדופילים עצמם כלום לא ירתיע. הם חולים. בדיוק כפי שחולה פרקינסון לא מבקש לחטוף התקף אפילפטי כך גם פדופיל לא מסוגל להתגבר על עצמו ללא עזרה רפואית מקצועית. בושה?... כל מה שה"תחקיר" האידיוטי הזה עשה היה להתריע בפני פדופילים אחרים, כאלו שלא נפלו ברשת המשטרה, ולגרום להם להיות עוד יותר זהירים ומפחידים ממה שהם כבר היום. אגב, אם מישהו פה מקבל רושם מהתגובה שלי שאני נגד המלחמה בפדופיליה או, שאלוהים ישמור, שאני בעדם... אתם יודעים לבד לאיזה חלק באנטומיה, שלכם כמובן, אתם יכולים לעשות, ומה. אין לי שום סימפטיה לפדופילים בכלל ולאלו שנתפסו בפרט, אבל אני לא מוכן שיתייחסו אליהם כאל חיות-אדם, לא שמה שאני(!) מוכן או לא מוכן משנה עכשיו בדעיבד, או בכלל. (ואני כותב את המשפט הזה מפני שברור לי שיהיו כמה בפורום הזה, שרק בשביל הויכוח יכתבו לי שאני כן. לא מתכונן אפילו בטעות להתווכח איתכם, תלמדו הבנת הנקרא קודם).