על פדופיליה
ותקשורת

aaa123

Member
פדופיליה היא משיכה מינית לילדים

אין חוק שאוסר על אדם להרגיש משיכה מינית. יש חוק שאוסר לממש,וליזום קשר מיני עם ילדים.

magenta73

New member
בסדר.

התכוונתי לכשהפאראפיליה מקבלת אופן התנהגותי. כלומר, שפועלים לפי דחפי הפאראפילייה. פעילות סאדו מאזו, שגם זה פאראפיליה, מותרת על פי החוק. כמו גם פטישיזם. פעילות פדופילית - לא.

טל קר

New member
פדופיליה איננה מחלת נפש מולדת

וודאי לא כזו שמזכה באי שפיות ולכן אי שפיטות. וגם אם אדם מוצא עצמו נמשך לילדים, זו לא עבירה פלילית להמשך לילדים, זו עבירה פלילית לפגוע מינית בילדים. (והגעתי לתובנה באמצעות ההשוואה שעשית בין פדופיליה להומוסקסואליות, אבל היא מאד לא מחמיאה לך) ובנוגע למשפחות - העולם קורס כשאבא שלך עבריין מין פדופיל לא כי הראו תמונה שמי זוכר בטלויזיה. נראה לי שהתבלבלת לגמרי בנוגע למשמעות התחקיר העיתונאי - זה משהו שלא מתבצע בדיעבד אחרי שאנשים הורשעו, זה משהו שמתבצע כדי לחשוף פרשות שבעקבותיהן אנשים אולי יעמדו לדין. לצלם אדם שבא לפגוע זה לא 'התיחסות כאל חיות אדם'. לדבר ככה לילדה בת 13 ולהגיע לפגוע בה - זה להיות חית אדם.

וויר

New member
ונניח שהיא רק הפרעה נפשית זה משנה ?<

זה וויכוח סתמי לחלוטין . זה שזאת אינה מחלת נפש עדיין לא גורם לתופעה להיות פחות בעיתית מגעילה ומדאיגה , או גורמת לזה להיות ניתן לטיפול מונע וכדומה . ההגדרות נועדו כדי שבראש של מושבעים, שופטים והקהל הרחב לא יאמרו שזאת מחלת נפש כי אז כביכול יש לאדם שליטה על מעשיו .האמת לא בטוח בכלל שבמקרים הקשים של הפרעות נפשיות יש לאנשים שליטה על מעשיהם בכל סוגי ההפרעות ..

lior 30 rg

New member
>שמע...אתה מדבר מתוך בורות.

יש הבדל עצום בין בוחן מציאות של חולה נפש לבוחן מציאות של מי שסובל מהפרעה מינית או כל הפרעה פסיכולוגית אחרת. אני לא מתכוון להסביר לך חומר של 3 שנים בארבעה פיסקאות. תתחיל לקרוא ספרים, אני מציע לך להתחיל עם ספרו של טילמן פרניס: התעללות מינית בילדים (הוא גם בעברית, יתרון גדול בשבילך) קרא גם את המאמר הזה, הוא די שטחי, אבל הוא בעברית (שוב, יתרון גדול)... תשכיל מעט

וויר

New member
חבל ...

אל תהפוך את זה למבחן ידע , יש פה שאלה פשוטה מאוד יש לך שליטה על ההפרעה הזאת , יש לך טיפול תרופתי למקרים הקיצוניים שלה חוץ מלסרס או להוריד את יכולת החק המיני באופן כללי ? התשובה היא לא, אין לך . בשורה התחתונה מציאות לא מציאות מי שסובל בצורה קשה מהפרעה כפיתית כזאת או אחרת ואני מכיר הפרעות כפיתיות במשפחתי המורחבת. ככה הספר של זה מציאות החיים , נמצא במצב של חוסר שליטה לפעמים ,. האם החוסר שליטה הזה בדרגת תפיסת המציאות של חולה נפש ומבחן המציאות לא רוולנטי למה שאני מנסה לומר .. ,

lior 30 rg

New member
אתה שוב מפגין בורות.לא הלכת לספריה הא?

אין שום קשר בין כפייתיות לפדופילייה, אלו שתי הפרעות שונות לחלוטין במהותן. באשר לפדופיליה- הנה מספר מאפיינים שיאירו את עיניך הסומות: יש לפדופיל שליטה על ההפרעה הזו. הוא מודע לנזק שהוא גורם הוא יכול לדחות סיפוק לפרק זמן מסויים כשהוא מרגיש מאויים הוא מודע לקונקסט החברתי של ההפרעה שלו. הוא יודע שההתנהגות שלו לא מקובלת חברתית וחוקית. הוא תמיד מתכנן קדימה ותמיד מנסה למנוע את גילוי העבירה. יכולת האמפתיה שלו די אפסית. הוא לא מרגיש שההפרעה פוגעת לו באיכות החיים. לגבי טיפול- יש טיפול תרופתי שמוריד חשק מיני. הוא יעיל עד רמה מסויימת ובלי ליווי פסיכולוגי צמוד התועלת שלו מוגבלת. סירוס לא פותר כלום. הוא פוגע ביכולת, לא ביצר. התוצאה במרבית המקרים היא אלימות קשה יותר כלפי הקורבנות הטיפול שכיום נראה כמשיג את התוצאות הטובות ביותר הוא טיפול תרופתי משולב בטיפול פסיכולוגי המורכב משתי אלמנטים: העצמת יכולת האמפתיה של הפדופיל כלפי הקורבן והאלמנט השני זהה לטיפול בהתמכרות כי בפדופיליה יש אלמט התמכרותי חזק מאוד. האם הטיפול יעיל ב 100 אחוז? לא וגם לא קרוב לכך. אבל אחוזי ההצלחה גבוהים יותר מאחוזי ההצלחה בטיפול בנרקומנים או מהמרים.

וויר

New member
גבר מה קרה , תרגיע

אני אומר וחוזר ואומר לך , אם אני יושב כמושבע או שופט מה שמעניין אותי זה האם יש שליטה של הנאשם במעשיו . זה שהוא מודע לנזק שהוא גורם להבדיל מחולה נפש ידעתי . בשורה התחתונה כמו שאמרתי אין טיפול יעיל למקרים הקשים, , אין שליטה של הנאשם במעשיו בדיוק כמו שחולה נפש לא שולט במעשיו . פועל יוצא של מה שאמרתי שהוויכוח האם הוא חולה נפש או סתם בעל הפרעה נפשית לא ממש משנה כאשר שבשורה התחתונה שניהם לא לשולטים במעשים שלהם . זה כול מה שניסיתי להגיד .מקוה שהבנת, לא הבנת גם טוב . בזה נסיים..

lior 30 rg

New member
קשה אתה....

אני אחפש בגוגל סרט מצוייר שיסביר לך את הנושא הזה...אולי ככה תבין

טל קר

New member
לקום בבוקר ולראות בעיתון את הפנים השמות

ולידם הציטוטים, זה היה משהו שלא היה קודם. הגיע הזמן להחזיר את הבושה לתוקפים.

יש כאן שיקול משפטי

רק אחרי שחשוד הובא לפני שופט ונגזרה עליו הארכת מעצר (נדמה לי, אבל זה לא בדוק סופית, שזה כרוך גם בהודאה במעשה) - רק במצב כזה אפשר לפרסם את שמו ולהראותו. סדרת התחקירים הזו משודרת לאחר שכל החשודים הובאו בפני שופט.

lior 30 rg

New member
הארכת מעצר לפני הגשת כתב אישום נעשית מכמה

טעמים: צרכי חקירה, הימלטות מדין, מסוכנות לציבור, חשש לשיבוש הליכי חקירה, חשש לפגיעה בשלומם של עדים. אין להודאה שום קשר לעילות הארכת מעצר. אם כבר, הודאה בד"כ מקצר את זמן המעצר. דיון הארכת מעצר הוא דיון פומבי ופתוח לכל אלא אם הוטל חסיון, אם אתה רוצה להיות נוכח בדיון כזה, קפות לבימ"A השלום בת"א, כנס לאולם מעצרים ותראה את ההצגה הטובה בעיר. הדיון הוא פומבי ולכן אין איסור על פרסום שמו העצור, אלא אם בית המשפט החליט לאחר בקשה של אחד הצדדים לאסור פרסום של פרטי חקירה מסויימים. אין שום מגבלה על עיתון לפרסם פרטי חדוש שהובא לבימ"ש בדיון פומבי.

ועל אותו המשקל , היתי במכולת

והמוכר יצא רגע והיתי לבד ויכלתי להרים לו כמה דברים? האם היתי עושה את זה - כי וואלה המקום ריק , מה כפת לי להרוויח קצת ולא לשלם ? אבל לא זה לא הטבע שלי לגנוב גם אם זה הכי מפתה בעולם אז לשאלתך הם נכשלו כי בכוונה תחילה הם עשו זאת קודם הם לא קורבנות אף 1 לא פיתה אותם הם חייבים להאסר ולהבין שזה רע רע רע לחשוב על סקס עם ילדות צעירות הרי ידוע שזה לא ברור להם שזה לא בסדר ! אז כן אני מאד בעד הכתבות והעלאת המודעות זה מגעיל אותי ברמות

dudusch

New member
בדיוק הבוקר ישנה ידיעה

זו לא בדיוק הכשלה.. היתה להם האפשרות להפסיק בכל רגע נתון. אחרי השיחה הראשונה, בנקודה בה "הזמינו" עצמם לביתה, בכניסה לחצר וכשראו אותה בדלת.

lior 30 rg

New member
ואני שואל את עצמי. (ואני מניח שגם אישון שואל)

מה העבירה פה? קודם כל היכן הפדופיליה? לפי הגדרה פסיכיאטרית הם בכלל לא פדופילים. דבר שני...איזו עבירה הם ביצעו?

למעלה