שרשור אוף טופיק

מרי בל

New member
לאדעת מה איתכן

אבל אני כדאני בדרך כלל מגלה מי הבת זוג של מי שאני מאוהבת אני ישר חוקרת עליה זה מין אובססיה....=\ אז אממ הפוינט הוא לכל המאוהבות של ג'וני דפ ונסה פאראדי בת זוגו מופיעה כרגע בסרט בערוץ 4

Galadriel 3000

New member
אמרתי לך מורן!!!

האח הירק שלי ישן כרגע בסלון... אז אני לא יכולה לראות... תכננתי כל היום לראות את זה!!!!!!!!!!

moran14h

New member
אני שןנאת אותה

ופאקין
למדנו עליה בצרפתית ...אז שנאתי אותה עכשיו אני מתאבת אותה! המנקית חברה שלו ו יש לה ילדים ממנו!::מבט פסיכופטי של רוצח::

Galadriel 3000

New member
נראה לחי שגם אנחנו למדנו עליה

בצרפתית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זו הזמרת המצליחה הזו או משו כזה? (אפשר להבין שאני לא הבנתי כלום) למדנו עליה שנה שעברה בכלל... איזה קטע! אז מה, לא ראית את הסרטוש? שמישהו יסביר לי ת'סוף? (אגב, מורנוש , את תאהבי את הסרט הזה,
היא מתה בסוף.)

Principessa 17

New member
חחחחחחח גם אני למדתי עליה!

לפני איזה 3 שנים... והמורה שלי הביאה קלטות עם השירים של והכריחה אותנו לשיר את - Joe Le Taxi... יש לה שיר נחמד כזה שקוראים לו - Be My Baby

SShiRaS

New member
ואת! אני לגמרי מאוכזבת ממך..

WTF כל המאוהבות בג'וני דפ?! תגידי החולמות בהקיץ.. ג'וני איז מיין!! את לא יכולה להפקיר אותו אליהן! *_* יו שוד הב נואן בטר.. ...

moran14h

New member
fyi

לא נראה לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ג'וני גם שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וכדאי שתרגיעי !
לסרט שאת קוראת החיים שלך! אני נשארת עם ג'וני !!!

SShiRaS

New member
מותקלה..

או שלאאאאאהוא שלי.. בלבד בלבד סאבי? קאפיש? מובן? יופי, אני שמחה שהבהרנו את זה ^_^

moran14h

New member
רגע אני יודעת בספרדית!

קומפרנדיסטה? אני טובה יותר! ולא!!!!!!!!!! באיזה עולם את חייה בדיוק? dearm on !!!!!!!!!!!!!!!!!!! הוא שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 he's mine! my own! my precious!

SShiRaS

New member
חא חא

לאאאא אופקורס שהוא שלך.. אבל ניתן לך לחיות באשליות .... Njoy בבועה שלך אני אהנה לי עם ג'וני ;]

moran14h

New member
מה ,איזה סרט? איפה?

על מה את מדברת ? רגע גם אני רוצה לדעת!

moran14h

New member
אה אופס..הבנתי

מיכל התכוונת למה שאני כתבתי לשירה? הכתוונתי שהיא חייה בסרט..(אם לא הבנת)..

מרי בל

New member
הסבר *_*

מקודם אמרת לשירה "לסרט שאת קוראת החיים שלך!" ועל זה מיכלוש מדברת =\ ותאמת זה שאחר כך הוספת: "אני נשארת עם ג'וני!!!" זה דיי דבילי כי מי עכשיו חייה בסרט? אבל זה לא הפוינט כי ג'וני עם ונסה אז בינתיים כולנו חיות בסרט שהוא אהובנו הניצחי (הוא ואורלנדו כמובן) ועכשיו מספיק עם הריבים בואו נסתפק במחשבה שכולנו מסכימות שאורלנדו וג'וני סקסים כוסונים והייתן רוצות ילד מהם או אפילו שתיים.

למעלה