אבל אני כדאני בדרך כלל מגלה מי הבת זוג של מי שאני מאוהבת אני ישר חוקרת עליה זה מין אובססיה....=\ אז אממ הפוינט הוא לכל המאוהבות של ג'וני דפ ונסה פאראדי בת זוגו מופיעה כרגע בסרט בערוץ 4
בצרפתית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זו הזמרת המצליחה הזו או משו כזה? (אפשר להבין שאני לא הבנתי כלום) למדנו עליה שנה שעברה בכלל... איזה קטע! אז מה, לא ראית את הסרטוש? שמישהו יסביר לי ת'סוף? (אגב, מורנוש , את תאהבי את הסרט הזה,
קומפרנדיסטה? אני טובה יותר! ולא!!!!!!!!!! באיזה עולם את חייה בדיוק? dearm on !!!!!!!!!!!!!!!!!!! הוא שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 he's mine! my own! my precious!
מקודם אמרת לשירה "לסרט שאת קוראת החיים שלך!" ועל זה מיכלוש מדברת =\ ותאמת זה שאחר כך הוספת: "אני נשארת עם ג'וני!!!" זה דיי דבילי כי מי עכשיו חייה בסרט? אבל זה לא הפוינט כי ג'וני עם ונסה אז בינתיים כולנו חיות בסרט שהוא אהובנו הניצחי (הוא ואורלנדו כמובן) ועכשיו מספיק עם הריבים בואו נסתפק במחשבה שכולנו מסכימות שאורלנדו וג'וני סקסים כוסונים והייתן רוצות ילד מהם או אפילו שתיים.