שרשור אוף =] סתם כי בא לי =]

Vivi Sparrow

New member
הו, מלחמה בין אדומות בפורום...

עוד לא ראינו דם! עוד לא ראינו דם! [ @____________@ ]

keep smiling

New member
למתועבים אין דם. ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

[קחי לדוגמא את רעות, את יכולה לנעוץ בה אצבעות ולא יצא ממנה דם. היא בטח מזוייפת.]

Pukapukit

New member
גאיעעעעעעע!!

*מוחצת אותך* יאי ^_^ גמני מחפשת (לא נואשות) נושים לקאסט שלנו ;; נושים בואו לקאסט שלנו!!! של כול הקפטנים והסגנים!

Sakura K

New member
שאאלום ^^ !

אני ספידע. ו..זהו. הו, אני בת שלושעשרה חודשיים ומשהו. יע ._.; ואניגרה בחור בשםרה"ע וקירה אמרהלישגמאת. נכון שגמאת O: ? *קופצתבהתלהבות* *נתקעתבקיר* *מתה* אוה, הלכתי 00; קוראים לי, לראות משפחתסופרעל ._.; יאיי, נכון שגמאתם רוצים לראות איש עם כרס שחשת'צמו סופרמן? O: אניותר קפלה ואשוחה ממנו. בוחעחעחעחעחעחעחעחעחעחע ^-^

Sakura K

New member
הואה ._.;

צדקתי בתחזית של "אוכלוסיית צופי האנימה ברה"ע גדלה" לא ?._.; אזאז שוב, אני ספידע, או שחר, ואני לומדת בגוונים בח'3 ^^; !

Pukapukit

New member
האאאאאא!

את שחר חברה של ויוי! שכול פעם שאנחנו מתקרבות לח3 ישר כול הערסים מתחילים לצעוק אלינו "באתם לחפש את שחר?!" XD

Sakura K

New member
את לא סתם מוחצת,

את מחוצצת בחינניות O: אווו OOO: אני גם הגיטריסט שלך, כי את גאקט ואני האוקא שלך. לא? XD זה היה נורא מטריד. במינוסארבע. ._.;

Fox360

New member
נמנמנמ רה"ש

אניאני לא לומדת בראש העין T.T אבלבל את יכולה להצטרף למפגשים שלנו בפארק D: אנחנו נגדל ונגדל ונגדל D: ויוי דיי להיות חולה ;; רה"ש משעממת~ לפחות פאנגירלס ישתלטו על הפארק D:

Vivi Sparrow

New member
זה רה"ע, לא רה"ש @___@"

אני עוד אצטרף, מתישהו XP בינתיים אני בכת הקולורבי [ואני לא מתכוונת לעזוב אותה, הרי אני התחלתי אותה עם בן דודי !], וסוגדת יחד עם ספידע וליאורע לPLC *.* קולורבי

Vivi Sparrow

New member
XP

רק שלא יהיו פקאצות שיגידו שהן אוהבות לאבלס אומשו, זה יהיה נורא.

למעלה