שרשור אוף

keep smiling

New member
יופי. ^^../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

סטוק שלם יתאים בדיוק לחצי יום. ^___^ Meitar אומר/ת: מדוע הברזת? O: Arcnester אומר/ת: כי אין לי כוח ללמוד ואם אני אלך לביה"ס אני אגרום למחסור נוראי בטישו בכל פתח-תקווה. ^^;

Vivi Sparrow

New member
אם בא לך את יכולה להביא גם P:

^__^ פתח תקווה- עוד חור לתפארת !!!!!35 D:

keep smiling

New member
אני אסמוך עלייך. ^^../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

ואביא רק שתי חבילות טישו. ^__^ פתח תקווה- קקי לתאפרת! [בואו נתפוצץ בקו 85.] rincewind אומר/ת: הברזת! D: Arcnester אומר/ת: ש-אני- לא אבריז? :ם

Vivi Sparrow

New member
נעשה מלחמת חבילות טישו ^-^

שע, מי אלה Meitar וrincewind? גם הם הבריזו! ._.

keep smiling

New member
כןכן! D: ../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

טישווווו! 33> Meitar זאת מיי, היא אחת מה'יאיי XD', ו-rincewind זה אמיר, והוא בנופש שלו שנקרא עבודה. P:

Vivi Sparrow

New member
*אפטישו* ;;

'יאיי XD'? נגיד שזה אומר לי משו. '.' חה! תגידי לו שהוא יכול לאכול תוכים כמה שבא לו~ ><;

Fay Wood

New member
ירוחם רולזז!!!11 ../images/Emo168.gif

נוט. >.> אני פאקינג הולכת להיות שם 4 ימים שלמי~ם ;.; וקיפי, יאא קרימינאלית, מהזהצריךלהיותת??!11 רק אני מבריזה בצורה כפייתית מהבצפר >.< (הברזתי, יותרנכון. עד שתפסו אותי ;; )

keep smiling

New member
ח,../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

ארבעה ימים בירוחם!!11 XD לא את לא, כשנותנים לי להתחיל להבריז, אני לא יכולה להפסיק. את כן.

Vivi Sparrow

New member
יו יו יו, MCירוחם שולתתת!!!11 >W<

...אומשו? '.' למה את תהיי שם ארבעה ימים? O___o

cRitiCaL KitTy

New member
~נדחפת~../images/Emo113.gif../images/Emo205.gif../images/Emo191.gif

יש שם חרקים מפחידים שמתרבים מהר מאוד ועקבו אחרינו לביצפר.

Fay Wood

New member
אמפגג XDDD X____X ../images/Emo168.gif

ואני אהיה שם ארבעה ימים כי מרפי כלכך אוהב אותי. וכי יש לילהסדר רביעיחמישי ואז שישבת. אז למה ללכת הבייתה ביוםחמישי בערב כשאפשר להשאר גם בשישי שבת? O= אזכן, זה יוצא 4 ימים. שלמי~םם. הצילוווו T.T

Onigiri Chan

New member
שרשור ציורים כי באלי >< ../images/Emo108.gif

טוב אז ככה...כמסתבר אף אחד לא מכיר אותי וכנראה גם לא יודע שאני חברה בפורום הזה (T^T) אז החלטתי להזכיר קצת את קיומי ולהיכנס לפה ולעשות שרשור...ניצנע אונה סאן הכריחה אותי לעשות אותו כי היא רצתה (דרשה באיומי אקטימל דיאט) שאני אסרוק כמה ציורים שילי >< ובאותה הזדמנות היא מזכירה שהבישית שגנבה לה את הגין בלי בגדים שציירתי לה, ש"תשמור עליו טוב,שלא ייחסר לו אוכל ,ויאוי שלוש פעמים ביום ,ואזיקי פרווה(אופציונלי)." ניצנע ביקשה שאני אסרוק לפה ציור של היקארו (היקארו נו גו *נה נו דה!* ) ...בגירסא נשית... הדבר הבישי הזה יצא לי לגמרי במקרה כשעשיתי צבע עיינים לא נכון ><

SaijinKun

New member
הציור נסגד *__________________*,אבל

כבר יש אחד >.> הוא לא קופץ,אבל ניחא D: אה,וברוכה הבאה ^______________________^

RaVeN IYI

New member
מותי זונה !111

הגין העירום שלי .ס. וניצ'ע לא תקבל אותו לעולם כי ציירת אותו לי ;;;;;;;;;; וכרגיל את סגידתית ._.; מותי מוכשרת 3>

RaVeN IYI

New member
ואף אחד לא יקבל כי גין ערום שלי '-'

3> XDDD אני לא קשורה~ גין עירום *_____________________________*

למעלה