שרשור אוף

Pukapukit

New member
אני! *_* ~ואני עדיין מתלהבת ממנו <:

גייייייייייייייייין *_*

marinaaa

New member
אהההה../images/Emo110.gif

אני אני מכירה אותך! את היית במפגש וציירת את הציור ההוא ואז כתבת אין לי כוח להמשיך לצבוע?? הוו הציור שלך כזה חמוד^.^

Onigiri Chan

New member
עוד ציור שילי >< ../images/Emo108.gif

סתם בחורה חמודע שכתוב לידה "תות " >< זה היה אמור במקור להיות בישי מהמנגה שילי שקוראים לו האוורד שבקטע מסוים צעק "תותים" ונראה נשי לגמרי...אבל אז לא יצא לי דומה והפכתי אתזה לבחורה ><

marinaaa

New member
*________*../images/Emo110.gif

את מציירת כל כך יאפההההההה:O*________*

Onigiri Chan

New member
שוב ציור שלי בטח מזה עיצבנתי אותכם

אוקע אז ככה...אז זה ציור שאני חושבת שיותר תתחברו איתו כי הוא קשור לבליץ' >< ציור של יורואיצ'י סאמה בהיותה ילדה אומשו כזה (גם אותו אני ציירתי ><) אוקע אז הקטע עם הציור הזה הוא שהציור הזה ממש לא גמור! ציירתי אותו ממש מזמן אבל לא היה לי כוח לסיים אותו...אולי אני אסיים אותו ואצבע אותו בימים הקרובים אומשו כזה 3; כן..הציור הזה בעיפרון T^T

Fay Wood

New member
אמג, את מציירת כלכך יפה *_* ../images/Emo168.gif

אני ממש אוהבת את הסגנון ציור שלך *.*~ (ואני דורשת לראות את הגיןן!!11)

Onigiri Chan

New member
גומנהההה T^T ../images/Emo108.gif

אין לי את הגין T^T גומנסיייייייייייי >< אין לי אותו..היו לי 2...אחד בשביל רייבן והשני בשביל ניצנע (הוא נגנב ממנה) מקסימום אני אצייר עוד אחד ><

Goggle Girl

New member
O; הרשי לי לזהם לך את השרשור

עם מעט תועבת איצ'ירוקי X3 אומג איצ'יגו יצא... לא עילג עד כדי כך O; אני האמת יותר מרוצה ממנו מאשר אני מרוצה מרוקיה. האם זה אומר שהוא יצא לי עד כדי כך טוב... או שהיא פשוט יצאה לי עד כדי כך רע?! X_X צ'יבי למעלה~ 3>

Onigiri Chan

New member
עכשיו...ציורים של דמויות שלי ../images/Emo108.gif

דמויות שילי הכוונה דמויות שאנוכי המצאתי..מהמנגה שילי שאנוכי מציירת ^^ אני גם מציירת למנגה שילי Doujiin יאוי ^^ אוקע אז ככה...הדמות הראשונה היא Yumi Chan ^^ והדמות הבישית ביותר השנייה היא Kai San אני פשוט מכורה אליו!!

Onigiri Chan

New member
גומה גומה >< ../images/Emo108.gif

אטאשי באאאאאאאקה! שוב שכחתי להוסיף את הציור עצמו >< אז הנה כמו שאמתי - Yumi- Kai - בלינק הזה ---------> שלום. אני לינק עשיתי אותו כאן ב-2 דרכים הפעם (דוגי סטייל ו-69) כי ישלי ראש כחול! אז אני דרדסית ?!? (לא מספיק שאני אדו אז גם ישלי ראש כחול להפליא ><)

RaVeN IYI

New member
אמ"ג קאיקון קאיקוןןןןןןן

התגעגעתי אליך ;<<<<<<<<<<< בוא נכריח את אוניגיריצ'אן לצייר לנו חמישיםאלף ילדים יפים וחרמנים 3>

Pukapukit

New member
הא, אני זאת שגנבה לך את הציורגין O:

ואני שומרת עליו מכל משמר, אל חשש *-*

למעלה