שרשור אוף

קומונע לבליצ'

אנשים ליקרוא כתובת אנשים להבין אנשים להצטרף עכשיו XO http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommuna.asp?Communaid=18094 ג'הנה ^______________^

RaVeN IYI

New member
אין |כלכך| הרבה דברים של בליץ'

להוריד, בא~קה. אין שום סיבה הגיונית לפתוח קומונה.

JeTfIrE

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo108.gif../images/Emo32.gifהצילו!!3=

*רקע כללי* אמתול התווכחתי עם המורה שלי לאנגלית ואמרתי לה שאם אני ארשום לה סיפור מספיק טוב באנגלית היא תתן לי לעשות את הבגרויות באנגלית כבר שנה הבאה!! אז ככה אין לי נושא!T.T אני צריך נושא לרשום עליו חיבור, ואני צריך נושא מעניין על בינתיים חשבתי לכתוב מאמר על כמה משרדד החינוך טיפשי וכמה הוא לא מלמד אותנו אנגלית מגיל 3 שזה הכי טוב בלהבלהבלה או על איך נוצרה האצבע המשולשת סO Pleaaaase help mehhhhhhhh T_T

Goggle Girl

New member
פלאף איצ'ירוקי

או בעצם איצ'יהימה, כי ככה את לא צריכה להיכנס ולהסביר את כל הרקע של השיניגאמים. פלאף עם בישים זה תמיד משהו טוב להביא למורה ^_^

Hinamori

New member
תכתוב אנגסט של היטסוהינה ~!

או קירה רואה היטסוהינה ובוכה בפינה !!11 ^__^

Bakura

New member
../images/Emo96.gif בבקשה. :>!~

סאסונארו. ~*~ אני רוצה לחבק אותך. אני רוצה לקחת את הגוף הקטן והיפה והעדין שלך, ולכרוך סביבו את זרועותיי, ולא לעזוב. אני רוצה לחפון את שיערך הזהוב בכפות ידיי, להרגיש אותו מדגדג אותי בין האצבעות. אני רוצה לתחוב את אפי עמוק עמוק לתוך צווארך בשעה ששפתיי יעניקו לך נשיקה עדינה, ואולי אני אנשך אותך, אבל בעדינות ורק מאהבה. אני רוצה להרגיש את חום גופך ולראות אותך מסמיק מעט, לשמוע את קולך לוחש את שמי בביישנות. אני רוצה לדעת עם השפתיים שלך באמת רכות כמו שהן נראות. אני רוצה את כל זה, נארוטו, ויום אחד אני רוצה לחזור ולומר לך שהייתי טיפש ושאני אוהב אותך. אבל אני לא רוצה להסתכל לך בעיניים.

למעלה