שרשור נטול אבריל

BlueBeIl

New member
../images/Emo32.gifשרשור נטול אבריל

בואו ונתגייס כולנו למען המטרה הנכספת
מה עשיתם היום? (ואם זה קשור לאבריל תשמרו את זה לעצמכם
) אני נרדמתי תוך כדי למידה למתכונת באזרחות (מחר
) ואחר כך התקשר ההוא מהחנות מוזיקה שאיבדו לי את הגיטרה באופן סופי ולבוא לקחת אחת חדשה במקומה...XD מחר

whatascene

New member
איבדו לך גיטרה?

אויש.. איזו גיטרה? ומה את מקבלת במקום? לי הייתה היום בגרות במוזיקה.. חח וקיבלתי 84 במתכונת בתנ"ך P:

BlueBeIl

New member
פי אר אס

ואני מקבלת את אותו דגם. מזל"ט:) אני עוד לא קיבלתי את הציונים בתנ"ך אבל קיבלתי 97 במתכונת במתמטיקה!!

whatascene

New member
והוו!

זה ממש מצויין! את בכלל לא רוצה לדעת כמה אני קיבלתי בעע.. אבל בגרות ביום חמישי וזה קקה =/ כמה יחידות את? ותתחדשי על הגיטרה! ממ רגע, תנ"ך זה לא בי"א אצלכם? מוזר..

whatascene

New member
גמאני ארבע (לאחרונה.. חח)

וחשבתי ככה כי אצלנו עושים את הבגרות בי"א, כמונו.. חח שזה נורא נחמד להיפטר מזה עכשיו =)

שירה 1992

New member
מה יש לכם נגד אבריל?!

זמרת מעולה. אני אוהבת אותה ואת גרין דיי. מה יש לכם נגדה?

שירה 1992

New member
אני יודעת שיש פה ריב ענק...

אני אוהבת את גרין דיי. להקה מעולה. אבל אבריל היא ה-זמרת שלי. אחת ולתמיד- מה יש לכם להודות שיש כישרון לשני אנשים ולא דווקא לאחד?!

whatascene

New member
לא הבנתי את המשפט האחרון שלך

אבל אם את רוצה, יש הרבה דברים שאני יכולה להגיד לך בקשר לאבריל. העניין הוא שאת אוהבת אותה, אז לא יהיה לך אכפת, ואני שונאת אותה, אז גם לי לא ממש אכפת. בקיצור, אנשים פה לא אוהבים אותה, אז למה לדבר עליה כל הזמן ולפתח ריבים? יש לכם פורום בשבילה, תעשו את זה שם.

שירה 1992

New member
בגלל

שיש לאנשים זכות לאהוב שני זמרים. אחת שאוהבת פה את אבריל "זכתה", עאלק, ליחס הכי גרוע שראיתי בחיים שלי. למה? כי היא אהבה את אבריל לאבין. תחשבו על זה קצת, ואז תתחילו לקלל. זה הכל.

whatascene

New member
לא לא, לא בגלל זה היא עזבה

היא עזבה בגלל כלמיני ויכוחים שהתחילו מזה שהיא אוהבת איזה מישהי שאנשים אחרים לא, וכל הזמן דיברו עליה ודיבר עליה, עד שאנשים התעצבנו והיא לקחה את זה קשה, זה הכל.

שירה 1992

New member
לקחה את זה קשה, זה הכל?!

תסתכל על התגובות ותאמר לי אם זה נראה לך וויכוח נורמלי...

whatascene

New member
אני גם בת

אני לא יודעת אם ראית את כל מה שהלך פה איתה, אבל אם כן סביר להניח שלא היית אומרת מה שאמרת. אני אנסה שוב, בקיצור. אנחנו פורום של גרין דיי, כן? אנחנו לא אוהבים את אבריל? אתם כן? אז פה יש בעיה. עכשיו, במקום שאנשים יעשו את הדבר ההגיוני שיהיה לא לדבר עליה פה, אנשים בכל זאת מדברים עליה. ואז אנשים אחרים באים, מעירים איזו הערה, אנשים אחרי מתעצבנים, והופ יש לנו ויכוח נחמד. כשהעניין הזה חוזר על עצמו שוב, ושוב, ושוב אז לא צריך הרבה בשביל להתעצבן, ולמען האמת תחשיבי כמה שזה מעצבן שבכל דיון נורמלי שיש בפורום מתפתח ויכוח מלא גיבבוי שטויות שממלאים את כל המקום, סתם. פשוט סתם. אז אנחנו רוצים להמנע מהדבר הזה, זה הכל. אבל כשאנשים ממשיכים להגיב אי אפשר להמנע מזה כי אנשים נותנים לזה יחס וזה פשוט גדל כל הזמן, במקום שזה יעצר. ואנחנו מצידינו (צד א' להלן, "שונאי אבריל") לא מזכירים אותה סתם, אנחנו לא פותחים עליה פוסטים ואומרים "אה תראו אותה הזונה הזאת איזה קקה היא", ממש לא. אנחנו מגיבים על הודעות שלכם (להלן צד ב', "מעריצי אבריל") ואתם מתעצבנים וחוזר חלילה. עכשיו הבנת?

שירה 1992

New member
התמונות האלה?

חוצמזה שגמאני חושבת שזה לא המקום לדבר על אבריל. לכל אחד יש זכות לאהוב או לשנוא אותה. יכול להיות באמת שלא ראיתי את הכל, אבל שום דבר בעולם לא יצדיק קללות. כלום.

למעלה