שרשור נטול אבריל

BlueBeIl

New member
מה גורם לך לחשוב שהקשבתי?

זה היה יותר משעמם משיעור אזרחות...

Satla ruleS

New member
אם כבר גיטרה..

וויפ אני עכשיו בחיפושים אחרי מורה טוב ואז אני מתחילה ללמוד קלאסית
טוב
אז אולי אני קצת בפיגור אחריכם [ככה כותבים?! זה פתאום נראה לי מילה מוזרה] אבל עדיף מאוחר מאשר לעולם לא?
לא? [פתאום גם המשפט הזה נראה לי כאילו ניתחתי אותו..ככה הוא הולך?!] למישו יש המלצות למורה קלאסית-שיבוא הביתה-בת"א? ולא יקר מדיי

BlueBeIl

New member
חח זה תמיד קורה

שאתה חוזר על מילה כמה פעמים ופתאום היא מאבדת את כל המשמעות שלה זה כזה מוזר אף פעם לא מאוחר מדי אמרה הילדה שתחילה ללמוד בגיל 17 וחצי
מה שכיף לך תעשה אותו, ברצינות אי אפשר כל החיים לחשוב על אם זה מתאים או לא או מוצא חן בעיני אנשים או בזמן...

Satla ruleS

New member
אני בת ../images/Emo123.gif

ואני יודעת, אני עושה את זה אך ורק בשבילי :) אני רואה גיטרה ואני רציני מרגישה כמו ילדה קטנה שרואה את אהוב ליבה או משו..

BlueBeIl

New member
אני ידעתי את זה../images/Emo12.gif

אני לא מאופסת וכן גם אני ככה הרגשתי עם הגיטרה, שסוף סוף אני עושה משהו לגמרי בשבילי ולגמרי מבחירה

gp53

New member
יש לי מחר צו ראשון בלע

אבל נוכל לעשות לך ביקור פתע
דברי איתי בקשר לזה ובקשר לאת יודעת מה

Sum41xGiRL

New member
תעשי מה שאני עשיתי בצו ראשון!

זבלי להם תשכל. בעצם, תעשי מה שUSF אמרו: "קיבלנו צו גיוס, אמרנו שאנחנו סוס נשלחנו לקב"ן ובגלל זה אנחנו כאן אמרנו שאנחנו סוס אמרנו שאנחנו לא מסתדרים,עם אנשים אחרים אז קיבלנו 21 נפשי וזה לא משהו אישי לא מסתדרים עם אנשים אחרים עבדנו על הקב"ן צהל על הקטן משתמטים וגאים, שונאים חיילים צה"ל על הקטן! חחחחיייחיחחחיחיחיחחוחחוחוחו

yoseflotz

New member
תיקוןןןן../images/Emo112.gif

התכוונתי לשרשור בעמוד הקודם. 260 ומשהו תגובות.

למעלה