שרשור נטול אבריל

whatascene

New member
נכון זה בדיוק מה שאנחנו עושים

זה הכל חלק מתוכנית העל הזדונית שלנו לעצבן את מעריצי אבריל שדורכים בפורום גרין דיי!! MUHAHAHAHAHAHAAH!!!!!!!!!!!!!!

שירה 1992

New member
אם תמחק זה רק

יהיה הוכחה למה שאמרתי. תתנהג כמו פחדן, אפחד לא מפריע לך

whatascene

New member
היא בת.. ואיזו הוכחה?

מה הקשר לפחדן? מזה כל הקשקושים האלה? בחיי שאני לא מצליחה להבין את זה.. היא לא רוצה שיהיו פה דיונים עליה כי זה סתם גורר ויכוחים טיפשיים, אז למה לעשות דווקא?

שירה 1992

New member
מה הקשר?

שאני מעלה פה את היחס הפוגע. לא יפריע לי ללבן את זה בהודעה חדשה. פחדנות זה להתעלם מכמה אנשים מסוימים שבמקום לאמר: "זה פורום של גרין דיי, לא של אבריל" מתחילים לקלל. וסורי(=

whatascene

New member
אמרתי את זה,ה' יודע כמה פעמים אמרתי

וזה עוזר? את יכולה באמת להגיד שרק "אנחנו" לא בסדר בעסק הזה?

שירה 1992

New member
לא.

גם אלה שאוהבים את אבריל אשמים בזה שהם מעוררים מריבות. אבל וואט? למה לקלל?

whatascene

New member
כמו שאמרתי למעלה

יש אנשים שמקללים, אי אפשר לשלוט בכולם וגם אי אפשר לצנזר את כולם. וגם בעניין הזה מקללים משני הצדדים. זה פשוט הגיע למצב כזה שלאנשים נמאס והם מקללים.

BlueBeIl

New member
למה?

גם גרין דיי מקללים את כל העולם אפשר אפילו להגיד שזה הקטע שלהם

Cut Up Angel

New member
../images/Emo187.gif

יאללה! שוש. לסתום
. לא מדברים על אבריל:|
למחוק את ההודעה

benji girl

New member
למע היית צריכע להתחיל את זע שוב?

אני דווקא שונאת אבריל.. אבל אני רואה כאן שאלה שאוהבי אבריל לא מתחילים ת'ויכוחים האלה.. זע דווקא אתם! אמרת שירשור נטול אבריל? אז למע שמת תמונע שלע? אולי את רוצע בכוח ויכוח על אבריל.... לא קולטת ת'קטע...

eliya bloom

New member
....

אם אתם כל כך שונאים את אבריל אז למה אתם לא פותחים פורום אנטי אבריל או משו כזה.. במקום לשים תמונות שמזלזלות בה..ועוד אחרי זה אנחנו מתחילים ת'ריבים!! אוףףף מה הבעיה שלכם אני אף פעם לא מדברת עלייה כלא עושים משו מעצבן.. תמונות מזלזלות קללות או לא יודעת מה!! לא נמאס לכם להתעסק בזה כל הזמןן?? ומה שעשיתי היום.. כלום.. יש לי מחר משו למוזאון ויצמן אז אני לא צריכה לעשות שיעורים או משו כזה..
אהה וישנתי מלאאאאא.. בעע אני כבר נגעלת משינה! בעע

למעלה