שרשור נטול אבריל

whatascene

New member
לא אמרתי שכולם פה בסדר

בשני הצדדים בכלל נראה לי דפוק לדבר על זה ב"צדדים" אבל כנראה שזה מה יש. תראי כבר מה נהיה מהפורום הזה? אם מישהו סתם נכנס לפה זה בכלל לא נראה כמו פורום גרין דיי, זה נראה כמו פורום לשונאים אבריל! וכל זה למה? אז נכון יש אנשים שמקללים אבל הם לא ישר מקללים, אלא רק בסופו של דבר אחרי כ"כ הרבה ויכוחים בנושא.

שירה 1992

New member
אז שיהיה פורום גרין דיי!

למה חייבים לדבר על דבר שיודעים שמיד יתחיל פה אמבוש?

whatascene

New member
בדיוק הנקודה שלי!

בשביל זה אני לא מבינה למה מעריצים אבריל מדברים עליה כשהם יודעים מה יצא מזה

שירה 1992

New member
זה מה ש*אני* אומרת!

פורום אבריל לאבין- פורום אבריל לאבין פורום גרין דיי- פורום גרין דיי מי ביקש להפוך את פורום גרין דיי לפורום אוהבי\שונאי אבריל?

whatascene

New member
למקרה שלא שמת לב

זה מה שאנחנו מנסים להגיד פה כבר ממש הרבה זמן..

שירה 1992

New member
נכון....

אז למה לא מוחקים את ההודעות של אלה ש*כן* מזכירים את אבריל, לטובה או לרעה?

ADCMAN

New member
אבל אמרת שאם המנהלת תמחוק

היא תחשב "פחדנית" ... בכל מקרה, תריבו בשרשור אחר, לא פה

whatascene

New member
כי אז המנהלת כל היום תמחק הודעות

ובכלל זה פורום חופשי, לא צריך לצנזר אנשים כל הזמן. הם רק צריכים להשאיר את זה בגבול הטעם הטוב, וזה מה שלא כ"כ עובד פה

BlueBeIl

New member
אז תסבירי לי ל-מ-ה

היית צריכה להעלות את אבריל? אחרי שבערך כל השרשורים בעמוד הזה התחילו ממשהו אחר לגמרי והפכו לשרשור ריב אבריל פתחתי אחד שיהיה נטול אבריל, או לפחות להשתדל... והנה גם הוא נהפך לאחד, והפעם ביוזמתך. פתאום את תומכת בזה שאני אמחק. אני לא תומכת בלמחוק, במיוחד אחרי שאנשים משתדלים ומגיבים ומסבירים לך... מתוך נקודת ההנחה שזה ימנע שזה יקרה שוב בעתיד הבעיה היחידה שזה לא

WoRd LiFe WWE

New member
אבל

זה לא שלא מדברים עלייה..... הנה לדוגמא עכשיו.. איך עבר היום ( אל תזכירו את אבריל) מה הקטע למה שסתם נזכיר אותה בלי סיבה? אז בגלל שזה עיצבן אותי היזכרתיא אותה כל שורה.. פשוט תתעלמו ממנה אל תדברו עלייה לרעה ותגידו לנו לא להתייחס..

whatascene

New member
כי אולי יש סיבה

או שהיא סתם לא רצתה שאנשים יתחילו לדבר עליה בלי קשר, כי זה קורה די הרבה.. היא פשוט רצתה למנוע ריב, זה לא היה בכוונה של דווקא להזכיר אותה או משהו.

WoRd LiFe WWE

New member
סתכלי למעלה

את אבריל עם שפיך על הפנים... ותגידו שאנחנו יוצרים את הריבים פה

whatascene

New member
אוי נו באמת

אז פעם אחת מישהי שמה את התמונה הזאת, מזה צריך לעשות כזה עניין? אתה רוצה עכשיו להתחיל להשוות מי התחיל יותר פעמים? אז קורה, אנשים עושים שטויות. כל הרעיון הוא שאנשים יתעלמו מהדברים האלה, לא יתחממו מאיזה תמונה מסכנה.

WoRd LiFe WWE

New member
לא

כל פעם שיש ריב את אומרת אז קרתה פעם אחת את לא מבינה??? וחוץ מזה אם אני ישים תמונה של גרים דיי ויחתוך את הפרצופים וידביק פרצופים של סקעת רוני וכל הבעע האחרים? אתם תתעלמו? HALL NO

whatascene

New member
קרתה פעם אחת? בחיים לא אמרתי את זה.

אם אתה ספציפית תעשה את זה אני אתעלם בהחלט. וגיהינום כותבים עם E, לא A

whatascene

New member
אין לי כוח לויכוחים קטנוניים

לא טוב לך פה, אל תהיה פה. טוב לך פה, אל תהרוס סתם בפתיחת ויכוחים לא רצויים.

למעלה