שרשור נטול אבריל

healing drug

New member
חח אתה מצחיק

אני באתי לביצפר ב-11 כי לא היה לי כוח ב-8 חחח וחזרתי הביתה ושמעתי מוזיקה ונחתי משיעור של"ח (שעה אחרונה חחחח) ואכלתי שלושה ארטיקים ושוב שמעתי מוזיקה...:p והציעו לי חברות היום (הכי חשוב) והחלטתי שכן/לא (?) יאאי

whatascene

New member
חח הציעו לך חברות?

וואי כמה זמן לא שמעתי את המשפט הזה.. חח awww!

yoseflotz

New member
הציעו לך חברות?../images/Emo112.gif

חחח פאקינג גאד את כבר בת 14...

BlueBeIl

New member
יו איזה כבדים

הפורום כזה פוליטיקלי קורקט עכשיו
אם למישהו בא לשים אבריל עם שפיך על הפנים שיהיה לו בכיף
המתכונת באזרחות הייתה בסדר, למרות שאף פעם אי אפשר לדעת באזרחות. פתאום יורדות לך 28 נקודות ואתה לא יודע מאיפה זה נפל עליך.. אבל כל כך לא היה לי כוח. כסיימתי והתכוונתי לבדוק רק רציתי להניח את הראש ולישון קצת... נראה לי שזה קשור לשני ליטר דם שנזלו לי מהאף ערב לפני
ואתמול גם הבאתי את דוקי לשיעור גיטרה והמורה שלי אמר "אה זה דיסק טוב!" עכשיו שתבינו, אף פעם אין לו מושג בדברים שאני מביאה (מהאנשים האלה ששומעים פרוג רוק 60-70 וכל זה) ובסוף הוא בדרך כלל יורד על זה. זה היה מפתיע
ולנגן באסקט קייס זה כזה כיף! נגנתי מלא אתמול למרות שהוא הזהיר אותי לא לעשות את זה כי הם מנגנים ממש לא נכון וזה יגרום לי לדלקת גידים. נו מילא. ודחו לי את הגיוס!

whatascene

New member
חח איזה יום עמוס

דלקת גידים =/ אאוץ'.. נו אז תנגני את זה נכון! מתי הגיוס שלך?

BlueBeIl

New member
אבל אז זה לא ישמע כמו באסקט קייס../images/Emo13.gif

הכוונה שהם מנגנים up up up up up up up במקום up down up down up down לא בריא ליד
הגיוס ב31 באוקטובר! איזה כיף^^

whatascene

New member
או.. זה באמת בעיה!

חח ניחא ואצלי התאריך גיוס הוא חודש אחרי הלימודים שנה הבאה, 19 ביולי.. =/ טוב נו, הם בטח עוד ידחו את זה קצת.. לאן את הולכת?

BlueBeIl

New member
well

לאחרונה קיבלתי רק מכתבי דחייה מכל האלף ואחד מסלולי מודיעין שהתמיינתי אליהם חוץ ממודיעין חיל אוויר, וחברה שלי אמרה לי שבלי שום ספק התאריך גיוס הזה הוא של זה... אז כנראה שלשם אני הולכת. זה היה גם התאריך שלי
זה חמישה ימים אחרי המועדי ב'. איך זה ביאס אותי... ועכשיו פתאום זה פותח כל כך הרבה אפשרויות... נהיגה, עבודה, אולי אפילו איזה פסטיבל בחו"ל!

whatascene

New member
וואו, ממש כיף לך עם כאלה אפשרויות!

מודיעין.. אני גם מתכננת על זה קצת.. אבל מכל הדיבורים כבר לא נראה לי יצא כלום =/

Radio girl2

New member
חוקרמת מודיעין אוויר ליתר דיוק...

בדקתי בשבילך... איזה חברה טובה

BlueBeIl

New member
עוד פעם את??

חשבתי שהבהרתי שאת לא רצויה פה! אני יכולה לנסות ללמד אותך אבל זה לא כל אחד יכול. זה מכלול של תכונות שחלק עובר בירושה וחלק את צריכה לרכוש עקב אירועי חיים מאוד מסויימים... מה זה חוקרת מודיעין אוויר?

למעלה