שרשור נטול אבריל

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifאוך, לי יש מבחן במתמטיקה,

וקיבלתי 85 באנגלית.. אבל כל הדברים האלה לא משתווים למה שיש לכם, אתם לומדים לבגרות.. אני עדיין בחטיבה... וכרגיל, שלח היום שעתיים אחרונות, לא בשבילי אז הלכתי הביתה.. כבר לא הייתי בשיעור שלך כמה חודשים... זה כל כך מפתה להתפלח הביתה, כשהבית של הוא 10 מטר מבית ספר... זה שעתיים שביעיות, וזה משעמם, וזה כל כך אבל כל כך מיותר (הנושא הזה, [של"ח] מישהו פה יודע מזה בכלל..? חוץ מנועה... רק ברעננה מלמדים את זה?)... מורה מפחידה, שמספרת בדיחות, וכל הכיתה קוטלת אותה כל הזמן, והיא צוחקת מהבדיחות של עצמה... היא עושה דברים מטומטמים...!!

whatascene

New member
שיעור ללא חשיבות וכו' וכו'

מכירים.. בי' עדיין יש שלח.. ובי"א זה הופך לתעבורה...חח אוי בגרות מתמטיקה זה קקקקקקקקקקקקקקקקהההההההההההההההההההההה

yoseflotz

New member
יש לי בגרות במתמטיקה בעוד..../images/Emo112.gif

שנה וחצי. ואני מסיים ח'... אין, אין, אני פשוט גאון

healing drug

New member
לנו יש של"ח

זה מזה כיפי לא עושים כלום נחים, נחים ועוד נחים רגע ונחים רגע שכחתי להגיד שנחים? אהה אם לא אז מה שעושים זה לנוח

WoRd LiFe WWE

New member
אני

הייתי בפורום אבריל אחר כך הלכתי לשמוע אבריל בחדר יצאתי לחבר ושיחקנו במחשב ( ושמענו אבריל) הלכתי לאיזב מסיבה ודיברתי עם ידידה טובה (שדומה לאבריל) ואז נרדמתי לשעה וחלמתי על אבריל התעוררתי בחדר ומולי הפוסטר של אבריל ואז כתבתי פה הודעה עם הרבה אבריל.. זהו... אבריל

WoRd LiFe WWE

New member
כן

בדיוק כמוכם... הפריקים הרשעים והקשוחים.. בוא נשים עלינו הרבה סכינים בתוך צמיד ונתאפר למרות שאנחנו גברים...לא

BlueBeIl

New member
זה שאתה חושב שככה אנשים

שאוהבים את גרין דיי נראים מראה כמה אתה לא יודע כלום מהחיים שלך. זה צריך להיות "בדיוק כמוכם הפאנקיסטים ההגדולים והקשוחים... בואו נשים סכו"ם בפנים ונלבש בגדים קרועים למרות שאנחנו לא הומלסים... לא" צפה ותלמד.

למעלה