שרשור עוף~

NarakuDaBoss

New member
מצטער שאני פותח שרשור חדש אבל,

מצאתי באינטרנט אתר אדיר של אינו'! אתם חייבים להיכנס! יש בו מאות תמונות של כול הדמויות החשובות בסדרה, מידע, קישורים ואפילו "רדיו" של שירי אינויאשה, שמאפשר לשמוע את כול השירים מתי שרוצים ובחינם! פשוט תיכנסו ללינק שצירפתי, ואני מבטיח לכם שלא תתחרטו על שנכנסתם לאתר הזה

nirnor

New member
שיר הקגומה

המנגינה של זורו זה אני \פסטיגל 2004,2005 אני המצאתי את השיר שיר הקגומה _____________________________________________________________________ אולי זה רק נידמה שאיני יורה חצים, אחת שחיה על מקום מלא שדים עם נקמה. מאחורי הלוויה ומתחת לשמיחה יש שם בת אדם עם צמות מעוד יפות!!! פזמון: אני קגומה קגומה זה אני, אני אוהבת שני שדים מאוד מתוחקמים. מבחוץ אני יפה ויש לי לב רך יש לי סכנת חיים כשאני איתך. אולי זה רק נידמה שאני נערה רעה, שמרביצה לילדים אז אין לי אלוהים. בתוכי אני יודעת הקוונה טובה אני רוצה שביקום יהיה שלום ואהבה. פזמון: אני קגומה קגומה זה אני, אני אוהבת שני שדים מאוד מתוחקמים. מבחוץ אני יפה ויש לי לב רך יש לי סכנת חיים כשאני איתך. משום מקום אני באה מסערה, רק כדי לעזור לשדים בעת צרה. ואם תיתן סימן הגיע במהרה בשבילך יהיה מוכנה גם להפוך לשדה. פזמון: X3 אני קגומה קגומה זה אני, אני אוהבת שני שדים מאוד מתוחקמים. מבחוץ אני יפה ויש לי לב רך יש לי סכנת חיים כשאני איתך. הסוף. _____________________________________________________________________

קגומה11

New member
האתר שלי על אינויאשה

הולה אמיגיטוס!! יש לי אתר על אינויאשה והוא הישראלי והרישמי כנסו (לא לאוהבי קיקיו הכלבה).. www.inuyahsa.coo.co.il ואני מזהירה אתכם לא לאוהבי קיקיו!! כי לא מרשה להיכנס לאוהבי קיקיו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PakoLina

New member
הממממפ.

במפגש שעשינו לא מזמן אנחנו העסקנו את עצמנו כי המנהלים שאמרו שידאגו לנו לפעילות נטשו אותנו>< אז בעיקר צחקנו השתוללנו והלכנו לעזריאלי לחפש את קיפי שכמובן לא הייתה שם-_- ולמה לפתוח על זה הודעה חדשה?!

גהה

New member
חה

לי יש חופש של איזה ארבעה חודשים עכשיו (יעני עד שמתחילים ללמוד שנה הבאה). וואאההאהאה!

Fay Wood

New member
O__O למהה?!?! איך?!?!? אהההה!!!!

גמני רוצה!!!!!!!!!!!!! אבל איך??! למה??!?! מאיפה?!?!?!!? לא רוצה בצפר...
רק המחשבה על זה מכניסה אותי לדיכאון..

גהה

New member
וואאההאהאה

זה בגלל שאני בי"א ושיחררו אותנו חודשיים לפני החופש הגדול. עכשיו יש לי תקופה של חודשיים שבהם אני אל באה ללמוד כרגיל, אלא רק למתכונות ובגרויות

Fay Wood

New member
אז זה לא בדיוק הכי כיף... אבל עדיין

לא רוצה בצפר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
בעעע העירו אותי בטלפון! (איזה מישהו אידיוט שלא יודע לנתק אחרי 10 דקות של רק צילצולים!!!!!!!)

למעלה