שרשור עוף~

FireZeroX

New member
אני ממש לא ^^ ואני בטוח שגם אם

הייתי יודע, לא הייתי כועס ^^ עכשיו, ספרי לי מה קרה

FireZeroX

New member
אם את לא רוצה לספר לי, אל תספרי

אבל אני רוצה להיות פסיכולוג, אז צריך להתחיל כבר מעכשיו...

BaBy AnImE

New member
*לוחשת* מתן, יש לנו קליניקה

לפסיכולוגיה בגרוש... שחכתה?

FireZeroX

New member
קראתי ה-כ-ל

ואני כל כך מסכים איתך, זו לא אשמתך, ואת לא לקחת את הקרדית מאף אחד. ^^ אין אף סיבה שנכעס עלייך, במיוחד אם את מתחרטת על זה, אפילו שאת לא אמורה ^^ מקווה שאת שמחה יותר עכשיו ^^ ביי ^^ חג שמח ^^ וצימוק!!

Fay Wood

New member
לא!!! למה שנכעס?!

לפחות אני יודעת שאני לא כועסת עלייך למה שאני כן אכעס? ומה היה במקרה של be a bee? מה זה בכלל?!

Fay Wood

New member
אז אנחנו לא כועסים ^_^

we love you!!!!
חחח אני עדיין לא מבינה מה היה שם...

blck angel1

New member
../images/Emo24.gif ווויייאיאיאי

מ מה הלך שם בדיוק :-O אני אחושב.. אה כן.. שחכתי לכתוב שלקחתי את זה מאתר טיפו אבל קיבלתי אישור ממנהל האתר לקחת את התמונות כדי לעשות לכם שירשור, וכלם חשבו שאני ציירתי את זה.. אבל אני אגבתי לכולם שאני עבדתי קשה, ובאמתעבדתי קשה בשביל השירשור ובאמת עבדתי קשה בשביל השירשור ... ואני חשבתי שהם מתכוונים לזה ולא לציור... ואז באה הBE A BEE בצדק וסקלה אותי (שוב בצדק) ואז הבנתי שזה מטיפו הוא זה שגנב .. ואל אני X.X והכל הייתה אי הבנה גדולה.. כי אני חשבתי שהוא זה שצייר, אבל אני עזרתי שם בהסברים.. אז נפלתי חזק לשקר שלו T.T

FireZeroX

New member
ושוב, קראתי הכל ^^ ואני ממש לא שונא

אותך ^^ ואני לא כועס עלייך ^^ ההפך, אני חושב שזה לא אשמתך, והזה מטיפו אידיוט ^^

blck angel1

New member
יאיאיאיאיאי *מסמיקה*

אנקס ^________^ באמת שרציתי לעזור T.T כי כולם אומרים שהם רוצים לצייר אז ביקשתי מזה מטיפו T_T

mulltiie

New member
../images/Emo13.gifהיייי

מישהו יודע אולי במי בחר אינוש ולמה????????????????????????????. והוא אמור להיות עם קגומה הוא בחר בקגומה????????????? ביי

בחר ב*מצה מצה* *מקללת אותה*

אם ראית את הפרק, הוא אומר דבר כזה. "ניסיתי לשכוח את קיקיו, אבל אני לא יכול. לכן הגעיתי להחלטה, אסור לי לראות את קגומה יותר" וזה גם מה שקגומה חושבת "אין לי מקום בליבו, ולמה שיהיה לי? קיקיו הקריבה את חייה למענו, איני יכולה להתחרות בזה" והיא אומרת לו דבר כזה "יש כאלה החושבים שאני גלגולה של קיקיו, אבל לדעתי זה לא נכון, לבי שייך לי. אבל יש רגש אחד שני חולקת עם קיקיו, זה רגש ששתינו מרגישות, שתינו רוצות את אינויאשה" אינויאשה עונה לה "כשאני לידך אני חש שליו ומאושר, לפני שפגשתי אותך, לא בטחתי באף אדם. אבל קיקיו הקריבה את חיי למעני..." קגומה חושבת "אני יודעת שהקשר בינו לבין קיקיו לא יסתיים לעולם, היא הקריבה את חייה למענו. אבל למרות זאת, אני רוצה שתיהיה מאושר, אני רוצה לראות אותך מחייך" פרק סוחט דמעות....

Fay Wood

New member
באמת סוחט דמעות.... ../images/Emo7.gif

אני עדיין בדיכאון מהפרק ו- אלוהים יישמור אותך איזה זיכרון!!!! |סגידע|

למעלה