למקרה שלא שמת לב... שמת תמונה של קגומה בגלרייה של קיקיו!!!!!!
C chuchi46 New member 1/5/05 #43 האתר שלך איזה אתר שווה!!! מאיפה השגת את החומר (השירים, התמונות וכו)? תקשיבי, את יודעת במיקרהאם את יכולה להביא לשם גם סרטי אינויאשה? כי אם כן אני ממש ממש ממש אשמח... בתודה, chuchi46
האתר שלך איזה אתר שווה!!! מאיפה השגת את החומר (השירים, התמונות וכו)? תקשיבי, את יודעת במיקרהאם את יכולה להביא לשם גם סרטי אינויאשה? כי אם כן אני ממש ממש ממש אשמח... בתודה, chuchi46
C chuchi46 New member 1/5/05 #37 אלופה את!!! איזה אתר שווה!!! כבר הורדתי ממנו תמונות לרקע המון תמונות שוות!!! המון המון תודה, chuchi46
אלופה את!!! איזה אתר שווה!!! כבר הורדתי ממנו תמונות לרקע המון תמונות שוות!!! המון המון תודה, chuchi46
S ShiraChan New member 1/5/05 #38 שמתי בפורום הודעה שמלאה קישורים לאתרים של אינויאשה.... זה היה אחד מהם!
K keshush New member 30/4/05 #4 ../images/Emo49.gif../images/Emo65.gifמזל טוב!!!!!../images/Emo65.gif
K keshush New member 1/5/05 #74 ../images/Emo49.gif../images/Emo65.gifמזל טוב../images/Emo65.gif טיפה מאוחר אבל עדיף מאוחר מאשר לעולם לא
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gifמזל טוב../images/Emo65.gif טיפה מאוחר אבל עדיף מאוחר מאשר לעולם לא
K keep smiling New member 1/5/05 #75 קיפי לא הייתה? ../images/Emo78.gif../images/Emo104.gif זה לא שכייפתי לי במקום המפגש 3: הייתי בבי"ח~
מ מלפפון ים 1 New member 1/5/05 #28 האהאהא הא XD אני מסטולה לגמרי 0.0 (סתם כי כיף לכתוב הודעות מאוחר בלילה, וגם בגלל שאני משריינת למחר. מחר הפתעה. לילה טוב ^____________^
האהאהא הא XD אני מסטולה לגמרי 0.0 (סתם כי כיף לכתוב הודעות מאוחר בלילה, וגם בגלל שאני משריינת למחר. מחר הפתעה. לילה טוב ^____________^
B blck angel1 New member 1/5/05 #30 ממ שאלה. אישית אתם כועסים עליי? מהמקרא של be a bee? כי כבר הבנו שזאת אי הבנה T.T