שרשור עוף~

Kagome13

New member
אנימציותתת

למי שיש אנימציות של אינויאשה לשים פה.. הנה אנימציה שרוב הפורום מצפה שזה יקרה!!! קיקיו מתהה

Kagome13

New member
אהה ו..

תלחצו על האינימציה כדי שהיא תזוז והנה עוד אחת

Fay Wood

New member
זה ספויילר שתי הודעות מעליי!!!

(נראה לי...) בכל מקרה, לשים לב...

Hadassmn

New member
תגידי

מילא ספוילר ש קיקיו מתה אבל מה כל כך ספוילר בזה שאינויאשה מרביץ לשיפו???........... ז"א.. זה די רגיל..

HAN2005

New member
הפורם התבלגן איפה המנהלים+משחק

משחק התפקידים 2. הוא לא בא להחליף את המשחק הראשון יש לא רעיון אחר לגמרי. מה שצריך זה לצייר דמות חדשה ולהמציא לה שם. אני ייתן דוגמא: אחר כך נחבר את זה לאינויאשה.. קשה להסביר אבל אתם תראו

HAN2005

New member
נשבע לכם כרגע כתבתי כל מילה שעלתה

לי לראש אל תייחסווווווו

HAN2005

New member
יש שמועות שהם בפורום של פיפפפפפ

סתם ברצינות יכול להיות שהם בפורום אחר: נטשו אותנו לגמרי בעולם לא מוכר, עיוורים לאור חדש. האם זהו סופו של הפורום (*אני מבקש להוריד את הדגל לחצי התורן*), האם עכשיו כולנו נחזור מבית הספר עייפים ומזיעים.. ללא אתר. (*יש לשיר את שירת התיקווה*)

De-Panther

New member
../images/Emo3.gifאני שומר עליכם..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

מלמעלה ומוחק הודעות שונות ומשרשר אחרות כרגע זה דיי הדברים היחידים שאני מסוגל לעשות... קרה לי משהו דיי נוראי עם המחשב שלי ואני נאלץ להשתמש במחשבים אחרים בבית כדי להכנס לפורום ככה שכמו שבטח שמתם לב לא יצא לי לעדכן את האתר או הפורום בימים האחרונים אני מקווה שבמשך היום המחשב שלי יחזור למצבו התקין

De-Panther

New member
את זו שאמרה שסיגל..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

סיפרה לך מה שהיא ראתה ודווקא הדבר הזה שהיא ראתה אמור להוכיח כמה אני גבר יותר מרוב הבנים... את לא רוצה שאנני אוכיח לך כמה אני בן... או שכן??

למעלה