עונה../images/Emo3.gif
שם:מאשה כינוי:מאשוש,מאשי,מישמיש
,מגא
תאריך לידה:29.11.94 עוד מעט יומולדת
מזל:קשת סגנון לבוש:חולצה ומכנס בדרך כלל.. סטייל כללי:ספורטיבי פירסינג:אין קעקועים:אין צבע אהוב:כחול צבע שנוא:צהוב מאכל אהוב:פיצה,האוכל של אמא..ומה לא
חטיף אהוב:הכל חטיף שנוא:ביסלי פלאפל פרי אהוב:מנגו תות ואבטיח
פרי שנוא:פומלה,והדבר הזה שבשם דומה לעגבניה,והוא כתום כזה.. בע"ח אהוב:דולפין וכלב
יש בע"ח?כלבה
מקום בילוי מועדף:קניון מוטו:"ללכת לישון עם חיוך גם כשהיום היה עצוב.כשאתה בריא בנפש,אתה בריא בגוף" סרט:גול..כי אחרי הסרט הזה פגשתי את אגם בפעם הראשונה שלי
שיר:וואי יש המון..נשבעת לכם זה לא יגמר לעולם אם אני אכתוב פה את הרשימה הזאת..
..בקיצור כל הלהיטים הלועזיים
זמר:לא יודעת זמרת:קרן פלס,פרגי,בריטני,ג'ון סטפני להקה:פוסיקאט דולז ובלאק איד פיז סטייה:לסרק את הריסים עם מסרק מיוחד
שריטה:לא יודעת
חולשה:שוקולד,הדיסק של שירי מימון
מפחיד:המורה שלי,גיא משמח:ילדים בפורום..אביחי מיכל ועוד כמה.. מכעיס:גיא מעציב:חברות שלי..כולן צבועות..אהה..ובנים מילה \ משפט שאתה תמיד אומר:לא יודעת
שיר שעושה מצב רוח טוב:להיטים בנאדם שעושה מצב רוח טוב:מיכל,אביחי,שרית,הדס,שיר,יעל,ואורלי ועוד כמה
ביה"ס:הנדיב
כיתה :ו עיר מגורים:הרצליה גובה:152
מוצא:חצי אשכנזיה וחצי הולנדית
אופטימי \ פסימי:לא יודעת העדפה מינית:בנים
טלויזיה: רדיו:100 ו99 fm שליטה
דיסק:שירי מימון,כל הדיסקים של בריטני,ושל האפונים
הכי אוהב בגוף שלך:עיניים וריסים הכי שונא בגוף שלך:כל השאר תכונה שנואה בעצמך:עקשנות,אני מתעצבנת מהר
תכונה שנואה באחרים:צביעות לוקח לכל מקום:פלאפון וכסף
שיר שאתה שומע כשאתה עצוב: call me when you're sober בחיים לא יתפסו אותך עם:סיגריה,חומוס ושווארמה 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד:עוד שלושה דברים
איפה אתה עכשיו?בניו יורק
יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו?לונדון למה אתה לא שם?כי ככה
עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו?עם הדס
ועם אגם
רוצה אבל לא יכול?כן את מי אתה הכי אוהב בעולם?המון את מי אתה הכי שונא בעולם?המון
לא יכול בלי:שוקולד מתגעגע ל:אגם גורם לך לבכות:המון מצחיק אותך:המון
בחיים לא:לא תיראו אותי עם סיגריה,לא אוכל חומוס מחשבה שלא יוצאת לך מהראש:שיש לי מזל מחורבן מתנה שהיית רוצה לקבל:בושם(
) כישרון:לדבר
תחביבים:לרקוד,לעשות יצירות
ולקלל את עצמי
אוסף:נרות,בולים,בשמים של בריטני ספירס(אביחי,אורלי
) ציטוט אהוב:גבר שמחפש אישה יפה טובה וחכמה מחפש בעצם שלוש נשים מקלחת או אמבטיה:מקלחת ים או בריכה:בריכה חורף או קיץ:חורף
לבן או שחור:שחור אופי או יופי:אופי כמות או איכות:איכות קור או חום:קור חלום שאתה זוכר:חלמתי אותו היום..שהגעתי איכשהו לחברה שלי לנתניה(למרות שהיא גרה מול הבצפר שלי:-*),ונסעתי אליה באופניים,ביום כיפור,ולא היה לי איך לחזור ובסוף דרסו אותי
בכיתי בחלום הזה
חלום שהיית רוצה שיתגשם:לפגוש את אגם ביום שני בכנות בחור הזה.. הדבר הכי נועז שעשית:קיללתי את המורה שלי והיא שמעה
הדבר הכי טיפשי שעשית:כל שניה יוצא לי משהו טיפשי.. הדבר הכי מצחיק שעשית:היה מלא
חברות תמיד אומרות לי שאני קרועה
מי שמסביבי יודע
הדבר הכי מצחיק שקרה לך:בקניון שבעת הכוכבים,יש לנו שתי קומות,אז בקומה השניה יש לנו את החנות קנדילנד,אני וחברות שלי קנינו מלא מסטיקים כדי ללעוס..אז יש כזה מעקה בקומה למעלה ואפשר לראות מה קורה למטה..חברה שלי התחיל לדבר איתנו בזמן שהיא צופה באנשים
ופתאום עף מהפה שלה גוש ענקי של מסטיק למטה,וזה עף לקופה של לוטו
וזה היה בזמן שהמוכר הוציא כסף מהקופה..וזה נפל על שטר של 20
הדבר הכי מפדח שקרה לך:^^^^ מקרה הכי טוב שקרה לך:היה מלא מקרה הכי רע שקרה לך:^^