תנו לי ש,תנו לי א,תנו לי לון..

מאשה

New member
../images/Emo32.gifתנו לי ש,תנו לי א,תנו לי לון..

יצא שאלון
שם: כינוי: תאריך לידה: מזל: סגנון לבוש: סטייל כללי: פירסינג: קעקועים: צבע אהוב: צבע שנוא: מאכל אהוב: חטיף אהוב: חטיף שנוא: פרי אהוב: פרי שנוא: בע"ח אהוב: יש בע"ח? מקום בילוי מועדף: מוטו: סרט: שיר: זמר: זמרת: להקה: סטייה: שריטה: חולשה: מפחיד: משמח: מכעיס: מעציב: מילה \ משפט שאתה תמיד אומר: שיר שעושה מצב רוח טוב: בנאדם שעושה מצב רוח טוב: ביה"ס: כיתה : עיר מגורים: גובה: מוצא: אופטימי \ פסימי: העדפה מינית: טלויזיה: רדיו: דיסק: הכי אוהב בגוף שלך: הכי שונא בגוף שלך: תכונה שנואה בעצמך: תכונה שנואה באחרים: לוקח לכל מקום: שיר שאתה שומע כשאתה עצוב: בחיים לא יתפסו אותך עם: 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: איפה אתה עכשיו? יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו? למה אתה לא שם? עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו? רוצה אבל לא יכול? את מי אתה הכי אוהב בעולם? את מי אתה הכי שונא בעולם? לא יכול בלי: מתגעגע ל: גורם לך לבכות: מצחיק אותך: בחיים לא: מחשבה שלא יוצאת לך מהראש: מתנה שהיית רוצה לקבל: כישרון: תחביבים: אוסף: ציטוט אהוב: מקלחת או אמבטיה: ים או בריכה: חורף או קיץ: לבן או שחור: אופי או יופי: כמות או איכות: קור או חום: חלום שאתה זוכר: חלום שהיית רוצה שיתגשם: הדבר הכי נועז שעשית: הדבר הכי טיפשי שעשית: הדבר הכי מצחיק שעשית: הדבר הכי מצחיק שקרה לך: הדבר הכי מפדח שקרה לך: מקרה הכי טוב שקרה לך: מקרה הכי רע שקרה לך:

אני עונה מהר מהר../images/Emo204.gif

שם: הדס כינוי: קלוקלי *לא משנה תבליגו:p* תאריך לידה: 25.9.91 מזל: מאזניים סגנון לבוש: לא יודעת.. סטייל כללי: לא יודעת.. פירסינג: לא.. קעקועים: לא.. צבע אהוב: כחלחל ירקרק צבע שנוא: שחור מאכל אהוב: בננה
חטיף אהוב: כיפלי חטיף שנוא: אין :] פרי אהוב: בננהה:p פרי שנוא: אין..:] בע"ח אהוב: ארנבים יש בע"ח? דגים מתים.. מקום בילוי מועדף: אממממ לא יודעת, קניון:p? מוטו: לא כותבת
סרט: תסמכי עליו:] חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
שיר: באטט נאווווווווווווווו זמר: הראל סקעת\אייל גולן זמרת: נינט טייב..בעיקר.. להקה: גיים בויז:p סטייה: אע
? שריטה: אע
? חולשה: לבנים
מפחיד: אביחי:) משמח: שרית:) מכעיס: מיכל:) מעציב: יעל:) מילה \ משפט שאתה תמיד אומר: נייס
שיר שעושה מצב רוח טוב: לא יודעת:p בנאדם שעושה מצב רוח טוב: שרית:) ביה"ס: אין
חחחח הלוואי
כיתה : י' עיר מגורים: רמת גן
גובה: מה זה משנה:p? מוצא: מה זה משנה:p? אופטימי \ פסימי: לא יודעת..:] העדפה מינית: בנים
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח טלויזיה: אע
? רדיו: אע
? גלגלצצ:p דיסק: נינט טייבב\ יהודים הכי אוהב בגוף שלך: אממממממממממממממממ אין משו ... הכי שונא בגוף שלך: העור תכונה שנואה בעצמך: אנשים יגידו.. אולי קנאה נדמה לי.. תכונה שנואה באחרים: צביעות לוקח לכל מקום: פלא שיר שאתה שומע כשאתה עצוב: אממ נרדם על החולות:p והכעסס:p בחיים לא יתפסו אותך עם: תחתונים
3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: אוהד *חחחחחחח
כי מיכל בדיוק אמרה לי משו במסן* אממ את אמא עם כסף:], ואת המיטה שלי. איפה אתה עכשיו? ליד המחשב
יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו? אמבטיה:p למה אתה לא שם? כי הייתי כבר:p עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו? מישו
רוצה אבל לא יכול?
את מי אתה הכי אוהב בעולם? ה'. את מי אתה הכי שונא בעולם? בכלליות אנשים צבועים:]. לא יכול בלי: שאלתם כבר י'סנילים!, אתם יותר סנילים מאביחי!!! מתגעגע ל: אוכל.. כבר שעה לא אכלתי. גורם לך לבכות: שנגמר הבמבה בביתתתתתתתתתת מצחיק אותך: אגם\אביחי\ מיכל\שרית\יעל\חברות שלי אינ ילדה שצוחקת כל הזמן בכלליות:p בחיים לא: אלך עם ילד שיש לה ביד בלון:] מחשבה שלא יוצאת לך מהראש: יעל עם בלון מתנה שהיית רוצה לקבל: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כישרון: אולי כתיבה.. אבל גם לא יותר מדיי חח תחביבים: להתעמל.. לרקוד.. וגם לאחרונה לשחק קצת:]. אוסף: בולים. ציטוט אהוב: "בדקה אפשר לאבד מישהו קרוב באותה ידה שאפשר לקבל מישהו אהוב..*אני המצאתתתתתייייי:]*" מקלחת או אמבטיה: אמבטיה:p ים או בריכה: ים
חורף או קיץ: חורף
אבל גם קיץץ בגלל הים:p לבן או שחור: לבן:] אופי או יופי: אופי. כמות או איכות: איכות קור או חום: קור חלום שאתה זוכר: שאיבדתי את אמא בקניון:p חלום שהיית רוצה שיתגשם: אמממ להיות עורכת דין\ רואת חשבון\ מאלפת דולפינים.. אנאערף
הדבר הכי נועז שעשית: עברתי את הכביש באדום
הדבר הכי טיפשי שעשית: הלכתי עם יעל שיש לה ביד בלון
? הדבר הכי מצחיק שעשית: קניתי למיכל לכבוד זה שמאיה נולדה ממתקים ביחד עם עלוש
? הדבר הכי מצחיק שקרה לך: שנפלתי באמצע הרחוב והתחלתי להפקע מצחוק עם עצמי
הדבר הכי מפדח שקרה לך: שאגם התקשרה אליי:)? מקרה הכי טוב שקרה לך: אממממ אני אשמור לעצמי:]? מקרה הכי רע שקרה לך: גם אשמור לעצמי
תודה מאשה

מאשה

New member
עונה../images/Emo3.gif

שם:מאשה כינוי:מאשוש,מאשי,מישמיש
,מגא
תאריך לידה:29.11.94 עוד מעט יומולדת
מזל:קשת סגנון לבוש:חולצה ומכנס בדרך כלל.. סטייל כללי:ספורטיבי פירסינג:אין קעקועים:אין צבע אהוב:כחול צבע שנוא:צהוב מאכל אהוב:פיצה,האוכל של אמא..ומה לא
חטיף אהוב:הכל חטיף שנוא:ביסלי פלאפל פרי אהוב:מנגו תות ואבטיח
פרי שנוא:פומלה,והדבר הזה שבשם דומה לעגבניה,והוא כתום כזה.. בע"ח אהוב:דולפין וכלב
יש בע"ח?כלבה
מקום בילוי מועדף:קניון מוטו:"ללכת לישון עם חיוך גם כשהיום היה עצוב.כשאתה בריא בנפש,אתה בריא בגוף" סרט:גול..כי אחרי הסרט הזה פגשתי את אגם בפעם הראשונה שלי
שיר:וואי יש המון..נשבעת לכם זה לא יגמר לעולם אם אני אכתוב פה את הרשימה הזאת..
..בקיצור כל הלהיטים הלועזיים
זמר:לא יודעת זמרת:קרן פלס,פרגי,בריטני,ג'ון סטפני להקה:פוסיקאט דולז ובלאק איד פיז סטייה:לסרק את הריסים עם מסרק מיוחד
שריטה:לא יודעת
חולשה:שוקולד,הדיסק של שירי מימון
מפחיד:המורה שלי,גיא משמח:ילדים בפורום..אביחי מיכל ועוד כמה.. מכעיס:גיא מעציב:חברות שלי..כולן צבועות..אהה..ובנים מילה \ משפט שאתה תמיד אומר:לא יודעת
שיר שעושה מצב רוח טוב:להיטים בנאדם שעושה מצב רוח טוב:מיכל,אביחי,שרית,הדס,שיר,יעל,ואורלי ועוד כמה
ביה"ס:הנדיב
כיתה :ו עיר מגורים:הרצליה גובה:152
מוצא:חצי אשכנזיה וחצי הולנדית
אופטימי \ פסימי:לא יודעת העדפה מינית:בנים
טלויזיה: רדיו:100 ו99 fm שליטה
דיסק:שירי מימון,כל הדיסקים של בריטני,ושל האפונים
הכי אוהב בגוף שלך:עיניים וריסים הכי שונא בגוף שלך:כל השאר תכונה שנואה בעצמך:עקשנות,אני מתעצבנת מהר
תכונה שנואה באחרים:צביעות לוקח לכל מקום:פלאפון וכסף
שיר שאתה שומע כשאתה עצוב: call me when you're sober בחיים לא יתפסו אותך עם:סיגריה,חומוס ושווארמה 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד:עוד שלושה דברים
איפה אתה עכשיו?בניו יורק
יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו?לונדון למה אתה לא שם?כי ככה
עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו?עם הדס
ועם אגם
רוצה אבל לא יכול?כן את מי אתה הכי אוהב בעולם?המון את מי אתה הכי שונא בעולם?המון
לא יכול בלי:שוקולד מתגעגע ל:אגם גורם לך לבכות:המון מצחיק אותך:המון
בחיים לא:לא תיראו אותי עם סיגריה,לא אוכל חומוס מחשבה שלא יוצאת לך מהראש:שיש לי מזל מחורבן מתנה שהיית רוצה לקבל:בושם(
) כישרון:לדבר
תחביבים:לרקוד,לעשות יצירות
ולקלל את עצמי
אוסף:נרות,בולים,בשמים של בריטני ספירס(אביחי,אורלי
) ציטוט אהוב:גבר שמחפש אישה יפה טובה וחכמה מחפש בעצם שלוש נשים מקלחת או אמבטיה:מקלחת ים או בריכה:בריכה חורף או קיץ:חורף
לבן או שחור:שחור אופי או יופי:אופי כמות או איכות:איכות קור או חום:קור חלום שאתה זוכר:חלמתי אותו היום..שהגעתי איכשהו לחברה שלי לנתניה(למרות שהיא גרה מול הבצפר שלי:-*),ונסעתי אליה באופניים,ביום כיפור,ולא היה לי איך לחזור ובסוף דרסו אותי
בכיתי בחלום הזה
חלום שהיית רוצה שיתגשם:לפגוש את אגם ביום שני בכנות בחור הזה.. הדבר הכי נועז שעשית:קיללתי את המורה שלי והיא שמעה
הדבר הכי טיפשי שעשית:כל שניה יוצא לי משהו טיפשי.. הדבר הכי מצחיק שעשית:היה מלא
חברות תמיד אומרות לי שאני קרועה
מי שמסביבי יודע
הדבר הכי מצחיק שקרה לך:בקניון שבעת הכוכבים,יש לנו שתי קומות,אז בקומה השניה יש לנו את החנות קנדילנד,אני וחברות שלי קנינו מלא מסטיקים כדי ללעוס..אז יש כזה מעקה בקומה למעלה ואפשר לראות מה קורה למטה..חברה שלי התחיל לדבר איתנו בזמן שהיא צופה באנשים
ופתאום עף מהפה שלה גוש ענקי של מסטיק למטה,וזה עף לקופה של לוטו
וזה היה בזמן שהמוכר הוציא כסף מהקופה..וזה נפל על שטר של 20
הדבר הכי מפדח שקרה לך:^^^^ מקרה הכי טוב שקרה לך:היה מלא מקרה הכי רע שקרה לך:^^

מאשה

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

blue and pink

New member
עונה../images/Emo68.gif

שם:אפרת כינוי:F16,אפי,אתוש,תתי.. תאריך לידה:14.10 מזל:מאזניים סגנון לבוש:רגיל אופנתי סטייל כללי:
פירסינג:לא קעקועים:לא צבע אהוב:כחול[
ורוד[
] צבע שנוא:שחור מאכל אהוב:שניצל חטיף אהוב:במבה חטיף שנוא:דורטיוס פרי אהוב:קלמנטינה פרי שנוא:תפוח בע"ח אהוב:אין יש בע"ח?לא מקום בילוי מועדף:קניון בריכה מוטו:לרקוד לשיר סרט:אין שיר:"שיר אהבה פשוט" "מנגינה שקטה" זמר: הראל סקעת זמרת:רוני להקה:אין סטייה:מה? שריטה:מה? חולשה:לא מפחיד: משמח: מכעיס: מעציב: מילה \ משפט שאתה תמיד אומר: אוקיי טוב.. שיר שעושה מצב רוח טוב: אממ לו יהי בנאדם שעושה מצב רוח טוב:הייתה אחת ,אבל כבר אין:S ביה"ס:אהוד כיתה :ה' עיר מגורים:חיפה גובה:1.56 מוצא:צברי אופטימי \ פסימי: אופטמי העדפה מינית: בנות טלויזיה: מה רדיו: דיסק: הכי אוהב בגוף שלך: הכי שונא בגוף שלך: תכונה שנואה בעצמך: תכונה שנואה באחרים: לוקח לכל מקום:פלא' שיר שאתה שומע כשאתה עצוב:לא טיודעת בחיים לא יתפסו אותך עם:גי'נס 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד:לא יודעת איפה אתה עכשיו?בבית יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו? אממ בריכה למה אתה לא שם?כי סגור
עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו?אחותיP: רוצה אבל לא יכול?מה? את מי אתה הכי אוהב בעולם?משפחה,רוני,אגם את מי אתה הכי שונא בעולם?נינט לא יכול בלי:מחשב מתגעגע ל:מורה שנה שעברה שהייתה נורמלית גורם לך לבכות: מצחיק אותך: בחיים לא: מחשבה שלא יוצאת לך מהראש:לא יודעת מתנה שהיית רוצה לקבל:פלאפון כישרון:ריקוד גמישות תחביבים:לרקוד אוסף:גולות ציטוט אהוב:לא יודעת מקלחת או אמבטיה:מקלחת ים או בריכה:בריכהה חורף או קיץ:קיץ לבן או שחור:לבן אופי או יופי:אופי כמות או איכות:איכוץ קור או חום:חום חלום שאתה זוכר: אין חלום שהיית רוצה שיתגשם:לפגוש את אגם.. הדבר הכי נועז שעשית:עליתי על אומגה
הדבר הכי טיפשי שעשית:אממממ לאזוכרת הדבר הכי מצחיק שעשית:לא יודעת ארוך השאלון הדבר הכי מצחיק שקרה לך:ממ הדבר הכי מפדח שקרה לך:לא יודעת מקרה הכי טוב שקרה לך: שפגשתי את רוני
מקרה הכי רע שקרה לך:לא יודעת זהוו סופסוף

למעלה