תנו לי ש,תנו לי א,תנו לי לון..

../images/Emo214.gifחג שמייייייייייייייייח

וגמר חתימה טובההההההההההההה
כלכך, אבל כלכךךךךך בא לי לענות על השאלון הזה, אז יאלללללללללללה... -קבלו נציגות מהפורום של שירי
- שם:
הדרו'ש. כינוי:
ילדת האהבה[?]. תאריך לידה:
6.9.89, היום אני בדיוק בת 17 וחודשששששששששששששששש
.... מזל:
בתולה
.. סגנון לבוש:
ג'ינס ,גופייה ונעלי סקצ'רס.
. סטייל כללי:
^
פירסינג:
אין מצב
קעקועים:
אין מצב
צבע אהוב:
תכלת שמיים
... צבע שנוא:
אפור
מאכל אהוב:
שיפודים על האששששש
חטיף אהוב:
שוקולד, פסק זמן ביג בייט!
חטיף שנוא:
אגוזי? [אולי..] פרי אהוב:
תותיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם...תותיייייייייייים.....
פרי שנוא:
לאדעת. בע"ח אהוב:
כלבים.
יש בע"ח?2
כלבים, 2 תוכים
מקום בילוי מועדף:
ים
... מוטו:
נצל את הרגע . [המוטו העכשווי
] סרט:
חופשיות על הבר. שיר:
Please remember. זמר:
מממ..לא עולה
זמרת:
אגם. שתעסוק בזה כברררר
להקה:
The corrs סטייה:
וואי, יש לי מליון
... שריטה:
אחרי שאני שותה קולה[!] חולשה:
חבר שלי.
מפחיד:
מוות. משמח:
מתנות מאנשים שאוהבים. [אין לי מושג מה כתבתי דווקא את זה
] מכעיס:
שלא מבינים אותי ואני צריכה לנסח את עצמי שובושובושובושובושוב.. [ובדרך כלל אני מתייאשת ופשוט לא מסבירה.] מעציב:
להפגע. מילה \ משפט שאתה תמיד אומר:
"כפרעליך". הערסיות שבי
שיר שעושה מצב רוח טוב:
אתה שומר עליי
בנאדם שעושה מצב רוח טוב:
חבר שלי
. ביה"ס:
תיכון. כיתה :
יב'. עיר מגורים:
פ"ת. גובה:1.66
ומעלה
[אין לי מושג מה המדוייק
] מוצא:
חצי וחצי. כעת נשאר לכם לנחש מה
אופטימי \ פסימי:
מנסה אופטימי. לא תמיד מצליח... העדפה מינית:
חבר שלי [כאילווו?].. טלויזיה:
השיר שלנו, העונה הראשונה. רדיו:
99 FM דיסק:
לינדזי לוהאן. הכי אוהב בגוף שלך:
השיער שלי. וזה נחשב
.. הכי שונא בגוף שלך:
כמעט כל דבר. תכונה שנואה בעצמך:
נלחצת בקלות. [זאת תכונה?
] תכונה שנואה באחרים:
חוסר כנות. לוקח לכל מקום:
פלאפון. שיר שאתה שומע כשאתה עצוב:
אתה שומר עליי ... בחיים לא יתפסו אותך עם:
גז מדמיע. 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד:
מחברת ועט [ביחד !!], מצלמה, אמפי 3
. איפה אתה עכשיו?
מול המחשב? יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו?
ים. עם חבר שלי.
למה אתה לא שם?
כי הוא לא פה. והים רחוק
. עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו?
נו, חבר שלי
... רוצה אבל לא יכול?
בדיוק? את מי אתה הכי אוהב בעולם?
חבר שלי. את מי אתה הכי שונא בעולם?וואי, אני יודעת.אבל אמנע מלכתוב.
לא יכול בלי:
פלאפון. מתגעגע ל:
חבר שלי!!!!!!! גורם לך לבכות:
אכזבות. מצחיק אותך:
חבר שלי
. בחיים לא:
אלמד בחופש
מחשבה שלא יוצאת לך מהראש:
איך מורידים XXXX
מתנה שהיית רוצה לקבל:
בושם של פרומיס. לוח מודעות לחדר שראיתי אתמול וזה ממש פתרון מושלם בשביל אחת כמוני. מחברת יפה כזאת מכריכה קשה. כישרון:
כתיבה? תחביבים:
נגינה. כתיבה. הליכה [באמת
] אוסף:
הדיסקים של אחי. הבולים של דודה שלי. המכתביות שלי. ציטוט אהוב:
"נקסט
" מקלחת או אמבטיה:
אמבטיה
. ים או בריכה:
ים. חורף או קיץ:
קיץ. לבן או שחור:
לבן. אופי או יופי:
אופי כיופי. כמות או איכות:
איכות. קור או חום:
חום. חלום שאתה זוכר:
חלמתי שאני וחבר שלי נסענו לחופשה
חלום שהיית רוצה שיתגשם:
^^^^^^ הדבר הכי נועז שעשית:
הו. היו כמה <im

טל ועדי1

New member
עונה ../images/Emo20.gif עדי ../images/Emo20.gif

שם: עדי כינוי: עדידי ועדידוש תאריך לידה: 11.7.92 מזל: סרטן סגנון לבוש: גינסים וחולצות טישרט וגופיות סטייל כללי: אממ.. מה שהולך באופנה. פירסינג: אין קעקועים: אין צבע אהוב: ורוד כחול ולבן. צבע שנוא: אין מאכל אהוב: סלט יווני, טוסט עם זיתים, פיצה ופסטה חטיף אהוב: שלווה חטיף שנוא: ביסלי פרי אהוב: תפוז פרי שנוא: יש הרבה.. חח בע"ח אהוב: חתול וכלב. יש בע"ח? כן כלב שוקראים לו צ'אמפ והוא מסוג רועה גרמני מקום בילוי מועדף: ים וקניון מוטו: "אל תאהב את מי שאתה משיג תשיג את מי שאתה אוהב" סרט: יש הרבה... "ילדות רעות", "ירח דבש מטורף" "יום בנוי יורק", "פתאום שלושים" ועוד סרטי קומדיה ואימה. שיר: יש הרבה... LISTEN TO YOUR HEART,HEAVEN ,BEACUSE YOU LIVE,מוכרת לי מפעם. זמר: אין מישהו ספציפי זמרת: אשלי סימפסון, קלי קלארקסון, בריטני. להקה: אין . סטייה: לא ידוע לי... שריטה: איןןן חח חולשה: לשוקולדדד., לימים חורפיים שיושבים בבית ושותים שוקו חם ומתכרבלים בשמכה. מפחיד: להיות ברחוב באמצע הלילה שאין אף אחד בחוץ. משמח: לפגוש את אגמי, לראות את הבני דודים שלי המושלמייםם. מכעיס: לריב עם חברים, להתעצבן סתם ממישהו. מעציב: זיכרונות עצובים. מילה \ משפט שאתה תמיד אומר: "סבבה" שיר שעושה מצב רוח טוב: שירים שמחים. בנאדם שעושה מצב רוח טוב: הבני דודים שלי. ביה"ס: מעגן מיכאל כיתה : ט'8 עיר מגורים: מושב גבע כרמל גובה: 1.49 מוצא: תורכי ספרדי אופטימי \ פסימי: אופטימית העדפה מינית: בנים טלויזיה: יש הרבה... הטופ מודל הבאה, ערב טוב עם גיא פינס, האלופה, פיספוסים, קצרים..., הדוגמניות רדיו: גלגל"צ דיסק: של הראל סקעת
הכי אוהב בגוף שלך: אין משו ספציפי הכי שונא בגוף שלך: כנ"ל תכונה שנואה בעצמך: רחמנות תכונה שנואה באחרים: קנאה לוקח לכל מקום: לובלו ופלאפון ולפעמיים ארנק עם קצת כסף. שיר שאתה שומע כשאתה עצוב: אין משו ספציפי. בחיים לא יתפסו אותך עם: גרביונים צבועניים. 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: פלאפון מחשב וטלוויזיה. איפה אתה עכשיו? בבית. יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו? בחו"ל.... פריס ואיטליה ולאס וגאס. למה אתה לא שם? כי זה בחו"ל. עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו? עם אגמי!!
רוצה אבל לא יכול? כן! את מי אתה הכי אוהב בעולם? את המשפחה שלי. את מי אתה הכי שונא בעולם? אין מישהו ספציפי. לא יכול בלי: חיבוקק... מתגעגע ל: לילדות... כשהייתי קטנה והיה כיףףףף בלי לימודים. גורם לך לבכות: זיכרונות, מריבות גדולות, מצחיק אותך: אנשים קורעעיםםם בחיים לא: ??? מחשבה שלא יוצאת לך מהראש: מה יקרה אם.. מתנה שהיית רוצה לקבל: הרבה כסף כדי לעשות שופינג רציני. כישרון: אממ.. לא יודעת כל מיני דברים. תחביבים: לשיר לרקוד לראות טלוויזיה, לשמוע מוזיקה,לגלוש באינטרנט, לבלות עם חברות. אוסף: אוסף על אגמי. ציטוט אהוב: "אל תתנו לאהבה לשקוע, זה תפקידה של השמש" מקלחת או אמבטיה: אמבטיה. ים או בריכה: ים. חורף או קיץ: חורף לבן או שחור: לבן אופי או יופי: אופי כמות או איכות: איכות קור או חום: כשקר אז חום וכשחם אז קור. חלום שאתה זוכר: יש הרבה... חלום שהיית רוצה שיתגשם: שאני יפגוש את אגם באותם פעמים שחלמתי על זה. הדבר הכי נועז שעשית: עשיתי את הקומבה.. חחחחח סתםם.. לא יודעת הדבר הכי טיפשי שעשית: בבמפגש עם אגמי. הדבר הכי מצחיק שעשית: לא יודעתתת.. הדבר הכי מצחיק שקרה לך:ילד בכיתה שלי שם בתחילת השיעור צפצפה שהרעישה ממש מעל המזגן ולמורה בכלל לא היה אכפת וכל הזמן דיברו על זה ומזההה צחקנוווו הדבר הכי מפדח שקרה לך: הלכתי לשירותים ואז נדבק לי נייר לנעל ואז הלכתי למסדרון של השכבה וחברה שלי אמרה לי " יופי עדיי..." חחחחח מקרה הכי טוב שקרה לך: שפגשתי 3 פעמים בפגישות אישיות את אגמי. מקרה הכי רע שקרה לך: שסבא שלי נפטר. וזהו....

עונה מתוך שעמום../images/Emo9.gif../images/Emo178.gif../images/Emo126.gif

שם: ספיר כינוי: ספירוש:] תאריך לידה: 22.7.93 מזל: סרטן סגנון לבוש: רגיל [ג'ינס וגופיה
] סטייל כללי: לא יודעת נוו... פירסינג:
קעקועים:
צבע אהוב: ורוד
צבע שנוא: בורדו
מאכל אהוב: פירה
או העוף של אמא של שיר
חטיף אהוב: כיפלי
חטיף שנוא: דוריטוס חריף
פרי אהוב: תפוח
פרי שנוא: מנגו
בע"ח אהוב:
אין יש בע"ח?
כלבה מקום בילוי מועדף: קניון
מוטו: אע? סרט: לא יודעת שיר:
כשאתה כאן
זמר: הראל מויאל בעיקררר.. זמרת: את באמת שואלת?
נינט
להקה: לא יודעתתת........גיימבויז או משהו
סטייה:
שריטה:
חולשה: לבנים
מפחיד: כל מיני
משמח: נינט
מכעיס: הרבה
מעציב: גם הרבה
מילה \ משפט שאתה תמיד אומר: 'מושלמת' XD שיר שעושה מצב רוח טוב:
געגועים (הם הילדים של הבדידות)
בנאדם שעושה מצב רוח טוב:
נינט
ביה"ס: עמי אסף
כיתה : ח' עיר מגורים: פתח תקווה
גובה: מה אכפת לך!? מוצא: כנ"ל
אופטימי \ פסימי: לא יודעת :) העדפה מינית:
בנים
XD טלויזיה:
HOT
האלופה בעיקרררר
רדיו: גלגלגלגלצ
דיסק: נינט טייב-'יחפה'
הכי אוהב בגוף שלך: עיניים
הכי שונא בגוף שלך: הרבה
תכונה שנואה בעצמך: קנאה...
תכונה שנואה באחרים: קנאה
ואנשים שקרנים
לוקח לכל מקום: פלאאא
שיר שאתה שומע כשאתה עצוב: 'לא בא לי לשמוע' הדורבנים=\ בחיים לא יתפסו אותך עם:
לא יודעת
3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: נינט, יודה ונינט
איפה אתה עכשיו? בבית
יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו? אוליי..
למה אתה לא שם? ככה
עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו? נינטטטטט
רוצה אבל לא יכול?
את מי אתה הכי אוהב בעולם? ה'
את מי אתה הכי שונא בעולם? יש כמה...
לא יכול בלי: פלאאאאא
מתגעגע ל: קולה
נגמק
גורם לך לבכות: שקורה משהו רע לאנשים שאני אוהבת...קבלו דוגמא
ביום כיפור פינצ'רו ליודה את הגלגלים והוא ונינה רצו אחרי האיש הזה כל כיפור
, לא עצוב
מצחיק אותך: לפעים נינוש
בחיים לא: לא יודעתתת
מחשבה שלא יוצאת לך מהראש: יש כמה
מתנה שהיית רוצה לקבל: את נינט
כישרון: מחשב
תחביבים:מחשב
אוסף:
ציטוט אהוב: אין
מקלחת או אמבטיה: אמבטיה
ים או בריכה: לפי המצברוח
חורף או קיץ: חורף
לבן או שחור: שחור בבגדים
אופי או יופי: שניהם
כמות או איכות: איכות
קור או חום: קור
חלום שאתה זוכר:
עזבו אני לא אספר
.....
חלום שהיית רוצה שיתגשם: לפגוש את נינושש
הדבר הכי נועז שעשית:לא יודעת
הדבר הכי טיפשי שעשית: הרבה
הדבר הכי מצחיק שעשית: כנ"ל
הדבר הכי מצחיק שקרה לך: כנ"ל
הדבר הכי מפדח שקרה לך: כנ"ל
מקרה הכי טוב שקרה לך: היו כמה
מקרה הכי רע שקרה לך: כמעט פגשתי את נינט, אבל בסוף זה לא קרה

KATYUHA

New member
עונה

שם:קטיה כינוי:תלוי מי קורא לי יש מלא תאריך לידה:29.3.1994 מזל:טלה סגנון לבוש:ספורטיבי,נוח סטייל כללי:טממ... פירסינג:לא קעקועים:לא צבע אהוב:כחול צבע שנוא:ורוד מאכל אהוב:סלט,לא משנה איזה חטיף אהוב:במבה חטיף שנוא:יש מלא כאלה פרי אהוב:אפרסק פרי שנוא:תפוח בע"ח אהוב:כלב יש בע"ח?כן,כלב מקום בילוי מועדף:החדר שלי מוטו:תנסה הכול ואל תעשה קיצורי דרך אף פעם אחרת לא יצא לך מזה כלום סרט:עידן הקרח 2 שיר:סוד-רוני זמר:הראל סקעת זמרת:רוני,קרן פלס להקה:הדורבנים סטייה:אממ... שריטה:יש לי שריטה בראש..{אני בן אדם משוגע} חולשה:שוקולד מפחיד:לטאות משמח:החברים שלי.. מכעיס:אנשים שמתמקדים רק בעצמם מעציב:כול מיני דרמות... מילה \ משפט שאתה תמיד אומר:אין כזה.. שיר שעושה מצב רוח טוב:כול שיר של רוני בנאדם שעושה מצב רוח טוב:חברה הכי טובה ביה"ס:תלפ"ז ב' כיתה :ו'1 עיר מגורים:ירושלים בעעע גובה:1.43 מוצא:אהה? אופטימי \ פסימי:אופטימית כשצריך העדפה מינית:אני לא לסבית טלויזיה:החיים שלי רדיו:בעע דיסק:לא עוצרת-רוני הכי אוהב בגוף שלך:עיניים {?} הכי שונא בגוף שלך:אממ לא יודעת... תכונה שנואה בעצמך:עקשנית תכונה שנואה באחרים:מתמקדים רק בעצמם לוקח לכל מקום:פלא' שיר שאתה שומע כשאתה עצוב:אם יש גן עדן-אייל גולן בחיים לא יתפסו אותך עם:אהה???? 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד:את כול מי שאני מכירה אני שונאת ליהיות לבד,את כול הדיסקים שלי,את הפלא' איפה אתה עכשיו?בבית {משום מה} יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו?לא למה אתה לא שם?כי אני לא רוצה אולי... עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו?אממממ עים עצמי לבד רוצה אבל לא יכול?מה לא יכול???? את מי אתה הכי אוהב בעולם?את המשפחה שלי ואת החברים שלי ואת הכלב שלי ואת רוני ואת אגם ואת הראל את מי אתה הכי שונא בעולם?אני ולריה{לא מכירים אבל היא מפחידה} לא יכול בלי:הכלב שלי מתגעגע ל:לכלום... גורם לך לבכות:כול סרט עצוב או באסה... מצחיק אותך:החברים שלי בחיים לא:אהה???? מחשבה שלא יוצאת לך מהראש:למה המורה הזאת לא מרשה לי לא לבוא להופעה מתנה שהיית רוצה לקבל:את רוני ואגם כישרון:ריקוד,שירה תחביבים:ריקוד,שירה אוסף:אין.. ציטוט אהוב:אין כשה אני חושבת מקלחת או אמבטיה:מקלחת ים או בריכה:ים חורף או קיץ:חורף לבן או שחור:שחור אופי או יופי:אופי ואז יופי כמות או איכות:איכות קור או חום:קור חלום שאתה זוכר:אהההה?????? חלום שהיית רוצה שיתגשם:אמממממ...אין כזה בנתיים הדבר הכי נועז שעשית:אממ לא זוכרת הדבר הכי טיפשי שעשית:לא זוכרת הדבר הכי מצחיק שעשית:יש המון! הדבר הכי מצחיק שקרה לך:התחלתי לשיר באמצע הלילה במחנה קיץ הדבר הכי מפדח שקרה לך:התחלתי להתווכח עים המורה למדעים על משהו שאני בכלל לא יודעת מה זה מקרה הכי טוב שקרה לך:היו הרבה כאלה מקרה הכי רע שקרה לך:המורה למחול לא נותנת לי לא להגיעה להופעה כי אני תמיד שורה ראשונה ובגללה אני לא באה למפגש!

hila846

New member
עונה../images/Emo80.gif

שם:הילה כינוי: תאריך לידה:24.10 מזל:עקרב סגנון לבוש:אנאערףף סטייל כללי:^^ פירסינג:
קעקועים:
צבע אהוב:הכל צבע שנוא:חרדל,ירוק נזלתת
מאכל אהוב:פיצה,ציפס,שניצל,תפ"א(בכל מצב:פירה,אפוי,במרק:p),אבוקדו,טוסט,פסטה,ספגטי וכו.. חטיף אהוב:שוקולדד
,ציסוט גבינה,ביסלי גריל עם במבה חטיף שנוא:ממ לא עולה לי.. פרי אהוב:תפוח ירוק,שזיף,בננה,תותים,ענבים,פסיפלורה פרי שנוא:אממ ליצ'י בע"ח אהוב:שונאת בע"ח אולי חוץ מסוסיםם יש בע"ח?היה דגים מקום בילוי מועדף:ים,בריכה,קניון,חברות,סבא וסבתא,בבית מוטו:יש כל מיני סרט:היומן,מכתב בבקבוק שיר:ואוו הרבה זמר:הראל סקעת,עיברי לידר יש עוד שברחו לי זמרת:מירי מסיקה,נינט(למרות שאני לא אוהבת אותה
) להקה:בית הבובות סטייה:
שריטה:יש הרבהה
חולשה:לחיילים עם מדים מפחיד:שמשו רע יקרה משמח:דברים כפיים,המשפחה שלי,דברים שמצחיקים אותי מכעיס:אנשים קנאים,צבועים,שלא מספיק מה שנותנים להם הם רוצים עוד ואח"כ הם יורקים עלייך בפרצוף מעציב:^^ מילה \ משפט שאתה תמיד אומר:אמ לא יודעת שיר שעושה מצב רוח טוב:כל מיני בנאדם שעושה מצב רוח טוב:אאגם,חברות ביה"ס:שונאתת כיתה :ט' עיר מגורים:ישוב באזור מודיעין גובה:1.50 מוצא:תימני אופטימי \ פסימי:גם וגם העדפה מינית:בניםם
טלויזיה:פספוסים,השיר שלנו,סרטים יפים,כל מה שיפהה רדיו:גלגל"צ
דיסק:הראל סקעת הכי אוהב בגוף שלך:כלום הכי שונא בגוף שלך:שיער,מצח,חצקונים תכונה שנואה בעצמך:לא משנה תכונה שנואה באחרים:צביעות,שקרנות לוקח לכל מקום:פלא' שיר שאתה שומע כשאתה עצוב:רבות הדרכים ותגידי לו בחיים לא יתפסו אותך עם::p 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד:היייתי לוקחת קופסא ווממלא אותה בכל הדברים שהייתי רוצה לקחת.. איפה אתה עכשיו?אצל סבא וסבתא יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו?כן למה אתה לא שם?אי אפשר עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו?חברה שלי רוצה אבל לא יכול?
את מי אתה הכי אוהב בעולם?משפחה חברות,אגם את מי אתה הכי שונא בעולם?יש לי איזה חברה כאילו היא לא חברה שלי אני שונאת אותה לא יכול בלי:אוכל,שינה,מחשב,פלאפון,משפחה,חברות מתגעגע ל:חברות שעזבו גורם לך לבכות:דברים עצובים ולפעמים גם מרגשים מצחיק אותך:חבר של דודה שלי,אבא שלי כאילו אני די צוחקת מהכלל
בחיים לא:נכשלתי בתעודה (זה הדבר הראשון שעלה לי עכשיו
) מחשבה שלא יוצאת לך מהראש:שאני רוצה ללכת לפגוש את אגם באחד מהימיםם שהיא תהיה מתנה שהיית רוצה לקבל:מערכת לחדר כישרון:ין לי כ"כ כשרונותת
תחביבים:לשיר(למרות שעדיף שלא..),לישון,לשחות,לבלות,לראות סרטים אוסף:היה לי פעם של מפיות ציטוט אהוב:"האהבה היא כמו הרוח אי אפשר לראות אאאותה אבל אפשר להרגיש" מקלחת או אמבטיה:אמבטיה ים או בריכה:שניהם חורף או קיץ:קיץ למרות שלפעמים מתחשק לי חורף לבן או שחור:שחור-מרזה אבל גם לבן
אופי או יופי:תאמת לי גם חשוב היופי אבל האופי יותר זה ברור למשל אני לא אצא עם מישו כי הוא יפה אבל מבפנים הוא מגעיל כמות או איכות:איכות קור או חום:נראה לי חום כי תמיד קר ליי חלום שאתה זוכר:שגרנו בקראוון ואז באים מחבלים ונכנסים לנו לבית ואנחנו עושים את עצמנו ישנים ואני מפחדת לצחוק כי שלא יגלו שאני ערה חלום שהיית רוצה שיתגשם:לפגוש את אגם,להתחתןן
הדבר הכי נועז שעשית:לא עולה לי הדבר הכי טיפשי שעשית:לא משנה
הדבר הכי מצחיק שעשית:לא דעתת הדבר הכי מצחיק שקרה לך:הרבהה אי אפשר לספורר בעיקר עם חברה שלי הדבר הכי מפדח שקרה לך:שעף לי על מישי פיצה והיא ראתה שזאת אני מקרה הכי טוב שקרה לך:כל מיני מקרה הכי רע שקרה לך:^^^^^

עונהנהנה../images/Emo46.gif../images/Emo108.gif

שם:עינב כינוי:נבי ארנבי,נבוש ארנבוש,נבי,נבוש,ארנבת,גזר,ואני לא אמשיך$: תאריך לידה:6.8 מזל:אריה
סגנון לבוש:רגיל
סטייל כללי:
פירסינג:NOT
קעקועים:NOT
צבע אהוב:ורוד
צבע שנוא:ירוק שחור מאכל אהוב:סלללטט
חטיף אהוב:במבה
חטיף שנוא:אפרופו :| פרי אהוב:עננבייםם
פרי שנוא:קרמבולה:|וגויאבה וכל הפרות האלה שאינלי מושג מאיפה הביאו אותם:| בע"ח אהוב:חתול
יש בע"ח?כן
מקום בילוי מועדף:בית>חדר>מיטה מוטו:אממ סרט:נוטינג היל
שיר:יש מלללא
זמר:הראל מויאל
זמרת:שירי מימון\מירי מסיקה להקה:הדורבנים
והייפייב
והביטלס
ואממ איך קוראים להםםם S CLAB 7 סטייה: *מע* שריטה:*מע* חולשה:*מע* מפחיד:האמת התחלתי לפחד מאביחי [היי
] אבל אני אלך על ג'וקים ועכברים
*מע* משמח:שמגיע סוף יום ואז הולכים ליישוןןן וחברות שלי והמשפחה
מכעיס:אחשלי,בפרוש אחשלי. מעציב:שקורה מש'ו עצוב מילה \ משפט שאתה תמיד אומר:חבול\גדול
שיר שעושה מצב רוח טוב:שאני רואה את הסרטו של אלסנדרו שלי
בנאדם שעושה מצב רוח טוב:אממ המורה בבית ספר..
ביה"ס:
כיתה :
עיר מגורים:פתח [זבל] תקווה גובה:1.64 וחצי מוצא:ישראל אופטימי \ פסימי:אופטימית העדפה מינית:לבנים
טלויזיה:חברים
רדיו:"נתיבה ומדברת ומקשיבה" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחח עזבו אותי פשוט עזבו
יו אני מתה חחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח דיסק:חחח אממ הראל מיואל שווללתתתתת
הכי אוהב בגוף שלך:אף גבות וגומות
הכי שונא בגוף שלך:הכל:| תכונה שנואה בעצמך:אממ תכונה שנואה באחרים:שקרנות,צביעות,מוג לב, לוקח לכל מקום:קרם לשיער
שיר שאתה שומע כשאתה עצוב:כל מיני
אבל אני רואה את הסירטון של אלסנדרו ההורס שליי
בחיים לא יתפסו אותך עם:טונה בפהההההההה איכככככככככככככככ גרררררררר בעעעעע 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד:אוכל,קרם לשיער,וסירת מנוע איפה אתה עכשיו?במיטה בחדר שלי
יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו?לא
למה אתה לא שם?ככה
עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו?יו גנרט החתיך שלי
ואלסנדרו כמובן
ואז אני מסודרת
רוצה אבל לא יכול?בארור
את מי אתה הכי אוהב בעולם?
את מי אתה הכי שונא בעולם?
עדיף שלי לא אגיד
היי
לא יכול בלי:אממ
קרם לשיער[?!] מתגעגע ל:אייללשההההה
איילהה תחזריי
גורם לך לבכות:איילללשהההההה
איילה תחזרייייייייייי
מצחיק אותך:אייללשהההההההההההה
איילה תחזריייייייייייייי
בחיים לא:ארצח את איילה
מחשבה שלא יוצאת לך מהראש:שאיילה תחזור כבר
מתנה שהיית רוצה לקבל:את איילללהההההההההההה
חחחחח סתם
אממ הזמנה ללימוד משחק
ולחזור לשחק כדורסל
כישרון:משחק תחביבים:לישון,כדורסל,לשחק [דרמה],ספורט, אוסף:אממ ציטוט אהוב:^^~ מקלחת או אמבטיה:מקלחת ים או בריכה:בריכה חורף או קיץ:חורףףףףףףףףףףףףףףףףףף
לבן או שחור:לבן אופי או יופי:אופי כמות או איכות:איכות
קור או חום:קקקקקורררררררררררררררר חלום שאתה זוכר:אממ הי
חלום שהיית רוצה שיתגשם:אממ היי
הדבר הכי נועז שעשית:חחח שאני ורעות היתקשרנו לנתיבה
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני מתה
הדבר הכי טיפשי שעשית:שהיתקשרנו לנתיבה:-O
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הדבר הכי מצחיק שעשית:חחחח שדיברנו עם נתיבההההההה
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בחיים שלי לא צחקתי ככה
הדבר הכי מצחיק שקרה לך:שדיברנו עם נתיבה
הדבר הכי מפדח שקרה לך:אממ שדיברנו עם "מישו" נכון רעות?
מקרה הכי טוב שקרה לך:שנתיבה יודעת שיש לה מערי

**מעריצות:p../images/Emo205.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
נכון המיש'ו הזה:p אז דיברת איתו

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo108.gif

חח לא
פדיחות מה :| רוצה לדבר איתו את? ובמקביל אני אדבר איתו במסנ?!

למעלה