תנו לי ש,תנו לי א,תנו לי לון..

blue and pink

New member
את חושבת שאני משקרת../images/Emo122.gif?../images/Emo68.gif

אני ממדתי לפני שבוע ואני 1.56 יש כאלה שגובהים לגיל שלהם ויש כאלה שנמוכים מה לעשות אבל את לא יכולה להתווכח עם הגובה שלי

עונהנהנהנה../images/Emo110.gif

חח עניתי על זה באמל לפני כמה ימים
שם: מיכל כינוי: ^ תאריך לידה: 30.4 מזל: שור
סגנון לבוש: ..?! סטייל כללי: .? פירסינג: אין קעקועים: אין צבע אהוב: כחול, טורכיז.. צבע שנוא: כתום צהוב.. מאכל אהוב: נמנמנמ לוידעת. חטיף אהוב: דובונים
חטיף שנוא: צ'יפסס:p פרי אהוב: הכל חוץ מבננה:) פרי שנוא: בננה
בע"ח אהוב: כלביםםם יש בע"ח? דג?:p מקום בילוי מועדף: בית מוטו: "חבר אמיתי הוא זה שרואה את העצב בעינייך, בזמן שכל השאר מאמינים לחיוך שעל פנייך..." סרט: היומן שיר: יש מלא. זמר: הראל סקעת, הממ עברי לידר די.. זמרת: נינט, מירי מסיקה.. להקה: אוונסנס סטייה: טהטה:] שריטה: טהטה:] חולשה: עיניים כחולות. מפחיד: ג'וקים, מוות.. דברים רעים שקורים לאנשים שאני אוהבת.. משמח: בני אדם שאני אוהבתת:]] יש הרבה דברים שמשמחים. מכעיס: צביעות.. מעציב: ^ וכמו מפחיד אני חושבת.. מילה \ משפט שאתה תמיד אומר: "כן הא?" "תנוחי" "הממממממממממממממממממממממ" שיר שעושה מצב רוח טוב: יש הרבה:) בנאדם שעושה מצב רוח טוב: נמנמנמ:) ביה"ס: טהטה כיתה : ט עיר מגורים: ת"א גובה: 1.53-4 ככה
מוצא: יעל שתקי
גם הדס:) אופטימי \ פסימי: די אופטימית לא?
העדפה מינית: חחחח:p?! טלויזיה: כן?:) רדיו: המממ לוידעת תשמות של התחנות:p אני עוברת בניהן.. דיסק: של נינט, הראל סקעת, ומירי מסיקה אני מאוד מאוד אוהבת. הכי אוהב בגוף שלך: כלום כמעט אני חושבת.. הכי שונא בגוף שלך: הכל.. תכונה שנואה בעצמך: שומרת לעצמי:] תכונה שנואה באחרים: צביעות.. לוקח לכל מקום: מצלמה, פלאפון. שיר שאתה שומע כשאתה עצוב: נמנמ יש כמה. בחיים לא יתפסו אותך עם: לוידעת. נבר סיי נבר:] 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: פעם שנייה ששואלים אותי היום!!!1 חה
המממ מישו:) [שתקו!!!!!! יעל הדס ואביחי אני מזהירה אתכם:p.. על השאר אני סומכת
חחחחחחחחחחחחחח] המממ מצלמה ופלאפון. נו ומחשב [עם אינטרנט!] איפה אתה עכשיו? בבית בחדר יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו? כן;[ למה אתה לא שם? כי איאפשר עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו? נמממממממממממממ [שתקו!!
] רוצה אבל לא יכול?
את מי אתה הכי אוהב בעולם? מממממממממממממ אמאבא.. ועוד 3 שההם בהפרש ממש קטן מאמא ואבא. וכמובן החבריםםםם והחברות וכל אלה:] את מי אתה הכי שונא בעולם? נראלי שהרבה זמן כבר אין מישו שאני באמת שונאת.. חח לא יכול בלי: חברים, משפחה, מצלמה, פלאפון, מחשב מתגעגע ל: חופש הגדול. ולמישו. גורם לך לבכות: הרבה דברים.. אני צוחקקתת נורא בקלות אבל אני גם בוכה ממש בקלות.. אני קיצונית בשני המקרים:p מצחיק אותך: ^ בחיים לא: נבר סיי נבר?:p מחשבה שלא יוצאת לך מהראש: :) מתנה שהיית רוצה לקבל: :) כישרון: אינלי כזה נראלי.. עד כמה שזה עצוב תחביבים: לצלם, לישון, לדבר עם חברים:) אוסף: אינלי כבר. ציטוט אהוב: "חבר אמיתי הוא זה שרואה את העצב בעינייך, בזמן שכל השאר מאמינים לחיוך שעל פנייך..." שוב
מקלחת או אמבטיה: מקלחת ים או בריכה: בריכה חורף או קיץ: אביב לבן או שחור: לבן אופי או יופי: אופי. תמיד היופי בא קודם כי זה מה שאתה רואה ראשון בבנאדם, אבל אם זה שאלה של שיפוט בין שניהם אז אופי, ברור. כמות או איכות: איכות:] [זה ככ מזכיר לי את המורה לביולוגיה
] קור או חום: אביב
באמצע:] חלום שאתה זוכר: אני חולמת מלא בכמה חודשים האחרונים.. ממש.. ואני זוכרת הכל
חלום שהיית רוצה שיתגשם: קודםם כל להיות מאושרת, ועוד 2 דברים שבינתיים אני אשמור לעצמי
הדבר הכי נועז שעשית: לא עשיתי הדבר הכי טיפשי שעשית: חסר? הדבר הכי מצחיק שעשית: ממממממממממממ.. עשיתי מלא שטויות.. הדבר הכי מצחיק שקרה לך: יש המון נו:p הדבר הכי מפדח שקרה לך: אחד?
מקרה הכי טוב שקרה לך: הממ שהכרתי כמה אנשים שממש חשובים לי כרגע, שפגשתי את אגם, שנכנסתי לתפוז ולפורומים, שנולדה לי אחות.. [השנייה
] יש מלא דברים. מקרה הכי רע שקרה לך: . חג שמח אהוביי

einatit4

New member
אנייי../images/Emo55.gif

שם: עינת כינוי: עינתית, עינתוש, נוזה
סטלה
ועינת בהטייה חחח תאריך לידה: 27.6 מזל: סרטנון סגנון לבוש: לא יודעתתת
סטייל כללי:שוו?
פירסינג: אין קעקועים: אין צבע אהוב: הכל ניראה לי
צבע שנוא:^^ מאכל אהוב: אורזזזז
חטיף אהוב: אפרופו חטיף שנוא: פופקורן מתוק
פרי אהוב: הממממממממממממ נקטרינה פרי שנוא: ליצ'י ניראה לי.. אהאהאה מלוןןןן
בע"ח אהוב: הכללל
יש בע"ח? וודאי!! סנופ החתוליק הדוגמןן חנזירה חתלתולה בוגרת ומחושבת
וטיק-טק התוכי החתיךך והיה גם את פנג הכלב האהוב שלנו ז"ל
מקום בילוי מועדף: בקיבוץ שלי [לשעבר
] מוטו: "אם אתם חושבים אחרת ממני כניראה שהמחשבה שלכם מוטעת"
סתם, נו.. אין לי מוטו
סרט: פורס גאמפ שיר: הרבהה זמר: לא יודעת
זמרת: מיקה קרנייי [אחיינית של מורה שלי
] להקה: לא יודעתת
סטייה: הממממממממממממממממ
שריטה: לא עולה לי משהו בראש כרגע
חולשה: לסנופקישששש ולכל מיני דבריםם לא עולה לי משהו בראשש חחחח מפחיד: בולענים
חחחחחחח משמח: קיבוץ
מכעיס: אנשים שחושבים שקיבוצניקים הםם המממ כל מיני דברים מוזרים
מעציב: יותר מדיי דברים
מילה \ משפט שאתה תמיד אומר: "סתום בלום בצבע חום"???
חחחחחחחחחחחחח ביה"ס: בית ספר תיכון אזורי מגידו.. חחח זה בית ספר מז' עד י'ב
כיתה : ח'1 עיר מגורים: מושב היוגב
גובה: 1.70 מוצא: אשכנזיה
רומניה, פולניה, בולגריה... חחחח אופטימי \ פסימי: בין לבין.. העדפה מינית: בנים.. טלויזיה: הוטטטטטטטטטטטטטטטטטטט
הכי אוהב בגוף שלך: הציפורניים? חחח אבל יש עליהם סימנים לבנים אז כבר פחות.. הכי שונא בגוף שלך: בערך.. הכל? חח תכונה שנואה בעצמך: לחץ?
תכונה שנואה באחרים: פוזה
צביעות.. לוקח לכל מקום: צ'וקון הפלאפון
שיר שאתה שומע כשאתה עצוב: לא שומעת.. חחח בחיים לא יתפסו אותך עם: חצאית מיני? חחח על אחרים זה יפה, עליי לא. חחח 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: צ'וקון, מחשב, יאכטה? חחחחח איפה אתה עכשיו? בבית במחשב של אמא יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו? בקיבוצוץ [חחחחח שיגעתי אתכם עם הקיבוץ, הא?
] למה אתה לא שם? המהמממ המממממ בערב אני אהיה שם
עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו? כל מיני
רוצה אבל לא יכול? בהחלט
חחחח את מי אתה הכי אוהב בעולם?
לא יודעת את מי אתה הכי שונא בעולם? יש כמה.. לא יכול בלי: צ'וקון מתגעגע ל: כלכך הרבה דבריםם גורם לך לבכות: יותר מדיי דברים
מצחיק אותך: כל מיני... בחיים לא: לא לא לא. חחחחחח מחשבה שלא יוצאת לך מהראש: "טיק טק תפסיק לצרוחחחחחחחחחחחחחחח" מתנה שהיית רוצה לקבל: ווספההה כישרון: אין
תחביבים: אין
אוסף: כרגע אין.. אעע! גומיות לשיערר חחחח ציטוט אהוב: "סתמו ת'פה"
מקלחת או אמבטיה: מקלחת ים או בריכה: בריכההה חורף או קיץ: חורףף לבן או שחור: שחור אופי או יופי: אופי כמות או איכות: איכות
קור או חום:קוווווווווור
חלום שאתה זוכר: חלום שהיית רוצה שיתגשם: הדבר הכי נועז שעשית: הדבר הכי טיפשי שעשית: הדבר הכי מצחיק שעשית: הדבר הכי מצחיק שקרה לך: הדבר הכי מפדח שקרה לך: מקרה הכי טוב שקרה לך: מקרה הכי רע שקרה לך:

einatit4

New member
אוייישש שכחתיי../images/Emo55.gif

חלום שאתה זוכר: בכיתה ד', כשהיה את התקופה של כל הפיגועים.. חלמתי שיורים לי בראש... חלום שהיית רוצה שיתגשם: לפגוש את אגם, לחזור לקיבוץ, ועוד כל מיני דברים שאני אשאיר לעצמי
הדבר הכי נועז שעשית: עשיתי פסים וורודים-אדומים בשיער? חחח והמתקן הזה בגרדלנד באיטליה.. שנופלים למטהה שיוו זה היה מפחידד הדבר הכי טיפשי שעשית: יותר מדיייי הדבר הכי מצחיק שעשית: כל מיהי דברים שאני אומרת בשיעורים שלא קשורים לשום דבר חחחח
הדבר הכי מצחיק שקרה לך: הרבההה הרבה
הדבר הכי מפדח שקרה לך: המון המון המוןןן
מקרה הכי טוב שקרה לך: שפגשתי את אגם.. ועוד כמה חחח מקרה הכי רע שקרה לך: יותר מדיי

einatit4

New member
התבלבלתייייי../images/Emo122.gif../images/Emo55.gif

לא סטלה, דיצו.. חחחח

עונהה../images/Emo13.gif

שם: שיר כינוי: איך שבא לכם
תאריך לידה: 2.2.93
מזל: אריה שולטט
סגנון לבוש: איזה שבא ליי
סטייל כללי: לא יודעת
פירסינג:אין
קעקועים:אין
צבע אהוב: ורודיייי
צבע שנוא: אפור, ירוק כהה מידי שחור חום
מאכל אהוב:פסטהה
ופיתה של הדרוזים
יאמיייייייייייי
חטיף אהוב: צ'יטוס
חטיף שנוא: פופקורן מתוקקק!!!איכככ פרי אהוב: לא אוהבת פירות
, פרי שנוא: כל הפרות
בע"ח אהוב: אממ לא יודעת
יש בע"ח? לא
מקום בילוי מועדף: קניון!!
מוטו: אממממ חחחח
סרט: "אבא שחור לבן", "ימים של אהבה" שיר: אתה עליי שומר
זמר: הראל מויאל זמרת: אממממ שירי מיימון?!
להקה: גיים בויז אני חושבת סטייה:
שריטה:
חולשה:
מפחיד:
מה לאאאא?
משמח: דברים קטנים שעושים הרגשה טובה!!
מכעיס: שמעצבנים אותייייי
מעציב: שקורה משהו לאנשים שקשורים אליי
מילה \ משפט שאתה תמיד אומר: בגרה
ופרה
שיר שעושה מצב רוח טוב: אתה עליי שומר
בנאדם שעושה מצב רוח טוב: אאאאאגגגגםםםםםם
ביה"ס: אסוןן כיתה : ח'3
עיר מגורים: פתח תקווה
גובה: 1:60 מוצא: חצי פרסיה חצי עיראקית
אופטימי \ פסימי: אופטימי
העדפה מינית:
טלויזיה: "האלופה"
ווו"הורי החלומות"
רדיו: 91.FM
דיסק: לא יודעת
הכי אוהב בגוף שלך: כלוםם
הכי שונא בגוף שלך: הכללללל
בעיקר את השיערר!! תכונה שנואה בעצמך: שאני מתעצבנת מהר
תכונה שנואה באחרים: רגשי נחיתות
, וכאלה שנעלבים מכל דברר!!! זה מטריף אותיייייייייייייייי!!!! לוקח לכל מקום: פלאפון
שיר שאתה שומע כשאתה עצוב: לא יודעתת
אני לא שומעת שירים שאני עצובה בחיים לא יתפסו אותך עם:סמים
או סיגריה בכלל
3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: פלאפון, אגם
, ואת הדס שתצחיק אותיי
איפה אתה עכשיו? בביתת
יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו? לפגוש את תותית
(אגם
) למה אתה לא שם? כי אני לא י ודעת איפה היא עכשיו
עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו? נו עם תותית
רוצה אבל לא יכול? כעעע
את מי אתה הכי אוהב בעולם? אמא, אבא, אגם