תנו לי ש,תנו לי א,תנו לי לון..

מאשה

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אניניניניניני../images/Emo41.gif

שם:שיר כינוי:שירה,שירוש,שירק'י תאריך לידה:20.6.1992 מזל:תאומים סגנון לבוש:האממ כל מיני..אני אוהבת ג'ינס וחולצה יפה..או חצאית וחולצה אחת מיוחדת..=] סטייל כללי:לאדעת.. פירסינג:לא קעקועים:לא צבע אהוב:תכלת,ורוד בהיר צבע שנוא:צבעים עצובים.. מאכל אהוב:קוסקוס,ספגטי,שניצל.. חטיף אהוב:לאדעת.. חטיף שנוא:לאדעת.. פרי אהוב:תפוח רק ירוק..! פרי שנוא:תפוח אדום,צהוב..אפרסמון,קיווי ואלה.. בע"ח אהוב:כלב..קטן אבל.. יש בע"ח?לא.. מקום בילוי מועדף:ים,מסעדה.. מוטו:"בסוף תמיד יהיה טוב ואם לא טוב אז אפעם לא הסוף"..וישלי כל מיני דברים נכונים שאני מאמינה בהם.. סרט:האממ לאדעת.. שיר:bad day,מוכרת לי מפעם..כל מיני כל פעם משו.. זמר:לאדעת..:/ זמרת:לאדעת..כל מיני.. להקה:אין.. סטייה:לאדעת.. שריטה:לאדעת.. חולשה:האאמממ..שומרת לי.. מפחיד:לאדעת.. משמח:טליה,גיא,זיו..=] מכעיס:קשה להכעיס אותי..אז עד שמכעיס אותיי..אני מתעצבנת שבכוונה מכעיסים..ושאומרים לי מיליון ואחד דברים יחד לעשות!אין מישהו מיוחד שעושה אתזה.. מעציב:לחשוב שיכול לקרות דבר רע..!ואין ממש בנדאם כזה.. מילה \ משפט שאתה תמיד אומר:האמממ...לאדעת...חחחח שיר שעושה מצב רוח טוב:יש כל מיני.. בנאדם שעושה מצב רוח טוב:זיו,הילה,קרן! ביה"ס:מזה משנה..חחחח..כאילו שתכירו...חחחח כיתה :ט' עיר מגורים:הרצליה.. גובה:1.58 משו כזה.. מוצא:חצי עיראקית,חצי טריפוליטאית..! אופטימי \ פסימי:אופטימית העדפה מינית:בנים..חחחחח טלויזיה:מה?? רדיו:91,100,99,גלגל"צ דיסק:לאדעת.. הכי אוהב בגוף שלך:עיינים,אף,פה,והגוף עצמו הכי שונא בגוף שלך:כמעט הכול... תכונה שנואה בעצמך:שומרת לי! תכונה שנואה באחרים:צביעות,רכלנות,שקר... לוקח לכל מקום:האממ לאדעת.. שיר שאתה שומע כשאתה עצוב:כל מיני שירים אני שומעת.. בחיים לא יתפסו אותך עם:אינלי מושג...האאמממ סיגריה נראלי..חחח 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד:זיו,טלפון,מחשב איפה אתה עכשיו?בבית..בחדר שלי.. יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו?האממ כן..אני ישמור לי! למה אתה לא שם?כי זה רחוק קצת הרבה..חחחחח.. עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו?זיו,טליה וגיא! רוצה אבל לא יכול?כן.. את מי אתה הכי אוהב בעולם?המשפחה..החברות..זיו! את מי אתה הכי שונא בעולם?אין בנדאם כזה שאני הכי שונאת נראלי.. לא יכול בלי:החדר שלי..המחשב שלי..החברות שלי.. מתגעגע ל:ל-2 הסבים שלי.. גורם לך לבכות:לחשוב שבסוף השנה אני עוברת בצפר..=[=[=[ מצחיק אותך:האממ יש מלא אנשים כמעט כולם גורמים לי לצחוק... בחיים לא:יעשן,יתאבד..וכו' מחשבה שלא יוצאת לך מהראש:לאמשנה.. מתנה שהיית רוצה לקבל:לאדעת.. כישרון:לאדעת.. תחביבים:מחשב,אופניים,טלוויזיה,חברות,קניון,סבתא..=] אוסף:אין ציטוט אהוב:יש לי מלאאא...=] מקלחת או אמבטיה:מה?? ים או בריכה:ים חורף או קיץ:גם וגם.. לבן או שחור:לבן אופי או יופי:אופי.. כמות או איכות:איכות.. קור או חום:חום... חלום שאתה זוכר:האממ..יש כל מיני.. חלום שהיית רוצה שיתגשם:לעצמי..! הדבר הכי נועז שעשית:לאדעת.. הדבר הכי טיפשי שעשית:לעצמי.. הדבר הכי מצחיק שעשית:האממ...לא עולה לי בראש.. הדבר הכי מצחיק שקרה לך:קרו לי הרבה.. הדבר הכי מפדח שקרה לך:האאמממ..לאדעת.. מקרה הכי טוב שקרה לך:לאדעת.. מקרה הכי רע שקרה לך:כל מיני..:/ תודה מאשה!=] -שירק'י-

../images/Emo110.gif

תכףףף אני ארצה שתלכוו מפההה שאוכל כבר לפול בשקטטטטטטטטטטטטטטטטט...... שלא תראוו אתת הפצעיייים נפערייים שנשארר לבדדד... ונשבר לאטטטטטטטטטט.. אוהואוהואוווו תוותררוו כבר ותלככוו מפההההההההההההההההההה שאוכל כבר לצעוק בשקטטטטטטטטטטטטטטטטטט בלי המבבבבטט הקרועע שלככםםם שנשאר לבדדדד.. ונשבר לאטטט.. אואואואואו אואואואו או אוו אהההה אואוווו יש המשך אינלי כח שיר יפה:) כיף לשיר

einatit4

New member
איי! שלחח!../images/Emo12.gif../images/Emo55.gif

חשבתי שאתה בברוגז איתי פוזפוזל'ה

למעלה