helpppp meeee

double M

New member
הדבר הכי קרוב לעזרה לזולת היה...

כששקלתי התאבדות.

double M

New member
להפך, לא עשיתי כי אני מרושע...

ועכשיו אתם סובלים מנחת זרועי. או לפחות מקלדתי.

אוייייייש מזה??

"ופריקים אני מכירה כמה.....והםםםם האנשים הכי חמודים בעולם" ראית מה כתבת??? וואי איך נראית פריקים??? לא... שבפעם הבאה שאני אראה אחד אני אנוס על נפשי! אני שונאת את זה... אני יודעת שאת לא התחלת מותק!!! אבל.... אני שונאת ת'קטע הזה בעיקר כי היו עושים לי את זה! מה רע בילדה חמודה וגמדה עם ראסטות ומכנס רחב????

double M

New member
אני חושב שהכי יפה להיות....

אחד שעושה הכללות. אני מת על כאלו...

חחחחחחחח !!

בריאה עלייך ! עכשיו יספר לך כמה פעמים הייתי 3 ס"מ ממך... בהופעה האחרונה שגדי היה ורוב הזמן הייתי ממש צמודה אלייך...רציתי לומר לך שלום אבל הלכת לקנות דיאט קולה ( ואם אני לא טועה זאת היית ההופעה שמוקי אמר שאתה ילד טוב..או שזאת היית הופעה אחרת...) ועוד פעמיים בהופעות אחרות של מוקי וגם בכל הקופה ראיתי אותך...כמה פעמים...בסוף האיחוד עמדת ליד פילדי... וסביר להניח שאתה יודע איך אני נראת אם אתה מסתכל על פילדי בסוף ההופעות... ( יש לי זיכרון פנומנאלי אז אל תיבהל מזה שאני זוכרת הכל :))

double M

New member
זכרון פנומנאלי הוא מפלטם של סטוקרים

(אמממ תקראו כמה פעמים ת'כותרת, גם לי לקח קצת זמן) בכל מקרה, זכורה לי ההופעה הזאת אבל את כמובן לא זכורה לי כי אין לי מושג מי את. תגידי שלום פעם הבאה. שמעתי שזה כבר לא הורג....

סיונול

New member
לא...אני מתביישת ממתן...לא נראה ../images/Emo3.gif

לי שהוא כל כך אוהב שדוחפים עליו אנשים... וגם אני לא ההיתי אומרת לו שזו אני, אם ליאור לא היה שואל אותו אם הוא מכיר אותי.. וישבנו על אותו ספספל..ככה שזה קצת היה מפגר... מסקננננננננהההההההההההההההההה ( מוזיקה ברקע..) אני גם סנובית..

סיונול

New member
חחחחחח אנלא יודעת...../images/Emo3.gif../images/Emo4.gif

נראה לי שנולדתי ככה... בקשר להדר זה כבר סיפור אחר... ומה?..גם...ב****( המקום שאתה פאקינג גר בו..)יש קרינה או שזה פשוט אתה?..

double M

New member
ת'אמת יש פה פול קרינה מסרטנת...

אנשים כאן יורדים עם הגידול הסרטני שלהם פעמיים ביום לפיפי. אבל לא יפה לצחוק על זה. בכל אופן ממחר אני מארגן התרמה לאירגון ש"א-שורקים אנונימיים. אנשים, פתחו את הלב ואת הארנק. הסתכלו על סיון. היא התחילה כמו כולם, רצתה לנסות, הסתקרנה. אז היא קבלה משרוקית כזאת שהיא בעצם סוכריה. בהתחלה ההורים לא יחסו לזה חשיבות יתרה. הם אמרו שזו תקופה חולפת, מרד נעורים, עוד שיגעון של הורמונים משתוללים. אבל הם לא ידעו מה הולך לקרות. מיום ליום סיון שלנו נקשרה למשרוקית יותר ויותר. היא דיברה אליה, ליטפה אותה וקישטה אותה בשלל צבעי הקשת. היא החלה לאסוף עוד משרוקיות באובססיביות מעוררת חלחלה. החברים התרחקו ממנה, בביצפר הילדים לעגו לה, ההורים כבר לא ידעו מה לעשות. סיון רק התעסקה במשרוקיות. לאחר שיקום מאסיבי בעזרת פסיכולוגים, פסיכיאטרים, וטרינרים, ניאורולוגים ומוכרי ירקות סיון היום היא כמעט ילדה נורמלית. היום, סיון היא עוד אחד ממאות שורקים אנונימיים שנמצאים בקבוצות תמיכה. אז אנשים טובים, עשו חסד עם סיון ועם שאר השורקים, תרמו לנו כסף. עזרו להם לחייך. עזרו לנו לעזור להם *מחר יתדפקו על דלתכם ילדים נחמדים עם משרוקית. זכרו, פתחו את הלב ואת הארנק. כי יש דברים קצת יותר חשובים מחומוס וצ'יפס.

סיונול

New member
מתן תעשה לי משרוקית!! אני בוכה כאן

מצחוק! דדדדדדיייייייייייי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אנלא יכולה יותר!!! הרגת לי את החיים!! נם!!!!!!!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואני באמת אוהבת את המשרוקית שלי!! :) אגב, כבר הקדשתי לך שריקה? אם לא אז הנה אחת |שורקת| ותקבל אחת אמיתית במסיבה הבאה בג'י... ואסור לך לסתום את האוזניים כמו כולם! חחחחחחחחחחחחח

double M

New member
נו, קחי מספר :)

אני כבר צריך לעשות קפה, סנדוויץ', ראסטות, ילד, ילדה, בית בכפר עם ארובה, כלב, אולי גינה נחמדה, לזרוק מערכת הגברה, לירוק על כמה גרופיות... קשים הם חייו של הסנוב...

סיונול

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo7.gifככה אתה מסרב לי???

לא צריך... אני כבר ימצא מישו שיעשה לי משרוקית... ואני לוקחת בחזרה את השריקה המוקדשת..ועוד לא עשיתי את זה לאפחד.. תרגיש רע!!! ( אבל אם תתחרט ותרצה לעשות לי משרוקית אני עדיין יחכה לך סנוב שלי...) תראו מה דחייה עושה לאנשים !!

double M

New member
עזבי, עכשיו גם קלטתי שאת צופיפניקית

המשרוקית? סלחתי, זה שאת ממודיעין? הבלגתי. אפילו על הקטע של האוטיזם הקל דילגתי. אבל צופיפניקית?!? יש גבול לכל דבר. את מוזמנת לעשות מוראל עם המשרוקית ולבנות מסנאדות משרוקית-על. צופיפניקים הם בכלל לא בני אדם. הם מכונות מוראל משומנות ומעוררות גיחוך. נלוזים. פוחזים. חומוסצ'יבסלאאאט.

למעלה