נם!! אני גם רוצה עגיל בגבה ו... בלשון ובשפה...!!
ז זאת עם העלה New member 7/8/03 #18 גבה...אני מרשה לך לקחת את שלי ! אבל בשום פנים ואופן אני לא מרשה לך בשפה או בלשון !!!! תקשיבי בובה , זה חרא לעשות במקומות האלו ! הלשון שלי עדיין בטראומות...
גבה...אני מרשה לך לקחת את שלי ! אבל בשום פנים ואופן אני לא מרשה לך בשפה או בלשון !!!! תקשיבי בובה , זה חרא לעשות במקומות האלו ! הלשון שלי עדיין בטראומות...
ס סיונול New member 7/8/03 #31 אנסריייווווווווווווו?? אז זה כיאלו יש לי עגיל בגבה.. יאממייי אבל זה ממש יפה.. וכייף.. מה אני בכלל מדברת.. אמא אמרה לי " או קעקוע או עגיל" ועגיל היא לא מרשה.. ככה שלא נשארו לי הרבה ברירות עשיתי קעקוע..
אנסריייווווווווווווו?? אז זה כיאלו יש לי עגיל בגבה.. יאממייי אבל זה ממש יפה.. וכייף.. מה אני בכלל מדברת.. אמא אמרה לי " או קעקוע או עגיל" ועגיל היא לא מרשה.. ככה שלא נשארו לי הרבה ברירות עשיתי קעקוע..
S S w e e t Baby1 New member 8/8/03 #84 ../images/Emo41.gifזיו../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo41.gif יוווואווווווווו אני מאוהבת בזיו ממשחק החיים))))))))))))))))) תעזרו לי
../images/Emo41.gifזיו../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo41.gif יוווואווווווווו אני מאוהבת בזיו ממשחק החיים))))))))))))))))) תעזרו לי
H holly shit New member 9/8/03 #85 oh fuck..... נראה לי שהמצב שלך כ"כ גרוע שאי אפשר יותר לעזור חייבים לאשפז:/