helpppp meeee

מתן !!!!

בחיים שלי לא הרגשתי כל כך הרבה אהבה אלייך כמו עכשיו !!!
איזה חמודדדדדדדדדד אתה !! ( למישהו יש מושג אם יש מרכז לגמילה מהמילה " חמוד " ??)

סיונול

New member
לא רנאה לי שיש דבר כזה.. אבל מתן

יכול לפתוח לך קבוצת תמיכה ולגייס אחלה תרומות...

double M

New member
עזבי אותך...

אין לי כוח לדפוק שוב את הראש בקיר עד שאני מספיק מטומטם בשביל להמציא עוד שטות כזאת.... בכל מקרה, מחר אני פותח קבוצת גמילה למנהלי פורומים עם תסביכי שליטה.

סיונול

New member
דפקת את הראש בקיר בשבילי??

איזה מרגש... חחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח דיייי... רציני אנלא יכולה יותר כאן.. אמא שלי לא מבינה למה אני צוחקת מול המחשב כמו מפגרת...( היא גם עדיין לא ממש מבינה מזה אינטרנט אז היא חושבת שאני מדברת אל המחשב בכללי..) מותר לי לתרום משרוקית אחת לקבוצת תמיכה החדשה?...

double M

New member
אההה אמא מיושנת. משתתף בצערך...

אבא שלי בטוח שהוא קול כי הוא לקח קורס אינטרנט מזורז. "אני אומר לך מתן, זה כמו ים אינסופי של מידע" וואלה?! אז למה אני גולש לפורום מוקי?!?! דרך אגב, מספיק זמן בקרינה של מודיעין ואני אבין מה זה נם? סחם. ד"ש לסאני.

סיונול

New member
חחחחח אמא ניסתה להבין.. לא הלך

ויתרתי על לנסות להסביר לה גם... עדיף שתחשוב שאני ומחשב מדברים מאשר לשבת ולהסביר לה.. חחחחחחח הקרינה של מודיעין משפיעה מהר.. איך שאתה יורד מהאוטובוס , אין כבר דרך חזרה...( מווווווווווווווווואהההההההההההה) ( מאיפה אתה מכיר את סאני?..)

סיונול

New member
אני יעשה לכם הכרות בג'י סבבה?..

בידיוק אתמול נפגשנו והיא תבוא ...

double M

New member
טוב, חפשי אותי למעלה עושה פריסטייל.

ביחד עם ליטל וואט.... דרך אגב, את מאשרת את השמועות לגבייה? היא אוכלת משולשים? מלקקת שטיחים? קונה בטריות בפאקטים? מדיפה ריח דגים חריף?

סיונול

New member
חחח ממש ביחד.. סהכ צפית בו עושה

הופעה לבנים האלו.. שבוא עם דחפור... ולא..

סיונול

New member
חחח ממש ביחד.. הסתכלת עליו סהכ

עושה הופעה מיוחדת לשני הבנים האלו.. עם הדחפור...:) ולא..!!!!!!

double M

New member
הי גם אני יודע לעשות פריסטייל...

סיון גרה במודיעין, עיר הקופים משום מה היא החליטה להיות בצופים אבל לי אין מה לדבר, אני גר ליד נתניה לפחות אני נורמלי, אין לי משרוקימניה

סיונול

New member
ננסה לסדר משו... אבל בכללי זה

תלוי בך.. תשקיע בראסטות קצת יותר..:)

double M

New member
אאוץ', זה היה מתחת לחגורה...

החזרתי לך בשירשור עירבירה

סיונול

New member
אה.. אנחנו הולכים עם החזרות( לקרוא

בטון של פרחה..) תזהר זה יעלה לך בהכרות עם הסנאי...

סיונול

New member
למה העלת תמונה?? אני מכירה את סאני.

ולמה את התמונה הזאתי?? מכל ה100 שיש לה שם???? גרררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר

סיונול

New member
כי.. כי..ככה!! אסור! מילא היא הייתה

מצטלמת לבד.. אבל היא לא!! אל תעלה עוד..! פליייייזזזזזז

למעלה