רק אל תהיה אובססית אליו! בהצלחה,
H HagarStar New member 14/10/07 #17 בהצלחה XD../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif אל דברי איתו אם אין לך מה להגיד לו ^^ מניסיון O_O
ש שיקי פריקי New member 15/10/07 #18 לא היה לי מה להגיד לו גם בהתחלה../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif השיחה פשוט זרמה. אבל תודה בכל אופן.
לא היה לי מה להגיד לו גם בהתחלה../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif השיחה פשוט זרמה. אבל תודה בכל אופן.
ט טל 182 New member 15/10/07 #20 הוו בהצלחה! ../images/Emo9.gif אני דורשת פרטים ועכשיו ~נכנסת למסנג'ר~
ש שיקי פריקי New member 15/10/07 #22 את לא היית מחוברת אתמול בכלל!../images/Emo28.gif ~זועמת~ אני אדבר איתך בערב. תנסי להיות על המחשב.
A a k c New member 15/10/07 #24 ../images/Emo109.gifסקסי מאדר פאקר!@#!@#$../images/Emo23.gif../images/Emo6.gif בהצלחה עם זה ואנשים עם שיער שחור ועיניים כחולות זה יותר יפה . או בלונדינים עם עיניים ירוקות . או כל צבע שיער עם צבע עיניים חום כהה כהה כהה שמרחוק נראה כמו שחור .
../images/Emo109.gifסקסי מאדר פאקר!@#!@#$../images/Emo23.gif../images/Emo6.gif בהצלחה עם זה ואנשים עם שיער שחור ועיניים כחולות זה יותר יפה . או בלונדינים עם עיניים ירוקות . או כל צבע שיער עם צבע עיניים חום כהה כהה כהה שמרחוק נראה כמו שחור .
Y yarden28 New member 14/10/07 #14 הללהללהה../images/Emo42.gif כתבתי את זה בoff אבל אני כותבת הודעה שלמה כי זה ממש חשוב לי=\ לא מצאתי תמונות של הבסיסט [ג'רמי?]לבד, מי שמוצא/יש לו ומוכן להעלות תווווווווווודה3>
הללהללהה../images/Emo42.gif כתבתי את זה בoff אבל אני כותבת הודעה שלמה כי זה ממש חשוב לי=\ לא מצאתי תמונות של הבסיסט [ג'רמי?]לבד, מי שמוצא/יש לו ומוכן להעלות תווווווווווודה3>
H HagarStar New member 14/10/07 #16 אם כתבת באוף../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif אין צורך לפתוח הודעה חדשה למרות שהוא הפייבוריט שלי [כאילו, חוץ מהיילי 33333>] אין הרבה תמונות שלו וזה חבל ;; סורי
אם כתבת באוף../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif אין צורך לפתוח הודעה חדשה למרות שהוא הפייבוריט שלי [כאילו, חוץ מהיילי 33333>] אין הרבה תמונות שלו וזה חבל ;; סורי
P PerfectSP New member 15/10/07 #28 צ'חר!!!!!!!DD: ../images/Emo190.gif ווי,אני מכירה כמה אנשים מפהD:
P PerfectSP New member 16/10/07 #52 כן...הייתי שם...אח,אח, ../images/Emo190.gif מה שלומכם בימים אלה? חחחחחח, אני כבר לא אוהבת את הפורום הזה,כולם שונאים אותיD:
כן...הייתי שם...אח,אח, ../images/Emo190.gif מה שלומכם בימים אלה? חחחחחח, אני כבר לא אוהבת את הפורום הזה,כולם שונאים אותיD:
R RockSter New member 16/10/07 #31 סורי שאני לא קשורה אבל... איך קוראים לוונאבי אבריל ההיא?! משהו פארמור לא?? מישהו יכול בבקשה לכתוב לי את השם המלא שלה גם בעברית וגם בלועזית?? תודה מראש =) ושוב.. סורי על זה שפתחתי הודעה חדשה...
סורי שאני לא קשורה אבל... איך קוראים לוונאבי אבריל ההיא?! משהו פארמור לא?? מישהו יכול בבקשה לכתוב לי את השם המלא שלה גם בעברית וגם בלועזית?? תודה מראש =) ושוב.. סורי על זה שפתחתי הודעה חדשה...
H HagarStar New member 16/10/07 #33 אמאשלך וואנבי אבריל ../images/Emo11.gif../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif ללהקה קוראים פראמור Paramore לסולנית [או """"וואנבי אבריל"""""] קוראים היילי וויליאמס Hayley Williams פעם הבאה לנצל"ש לאוף, תודה
אמאשלך וואנבי אבריל ../images/Emo11.gif../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif ללהקה קוראים פראמור Paramore לסולנית [או """"וואנבי אבריל"""""] קוראים היילי וויליאמס Hayley Williams פעם הבאה לנצל"ש לאוף, תודה