כן עכשיו ראיתי שכתוב בהודעה.. [בקשר למחיר]
L Lies for the Liars New member 20/11/07 #26 כן עכשיו ראיתי שכתוב בהודעה..../images/Emo205.gif [בקשר למחיר]
L Lies for the Liars New member 20/11/07 #25 חח אופססXD../images/Emo205.gif יש סיכוי שתהיי בת"א ברביעי.?
L Luna Sphere New member 20/11/07 #22 אין סיכוי שאת בת"א ביום חמישי נכון? ../images/Emo10.gif המ אם לא אז יאללה בדואר
L litaf1 New member 20/11/07 #30 הייתי קונה כמה אם לא הייתי רחוקה כל כך.. קצת בעייתי בשבילי לבוא מהקריות.. ואני די בטוחה שלא תיהיה לנו חופשת חנוכה במילא...
הייתי קונה כמה אם לא הייתי רחוקה כל כך.. קצת בעייתי בשבילי לבוא מהקריות.. ואני די בטוחה שלא תיהיה לנו חופשת חנוכה במילא...
S ScreamingForSomethin New member 20/11/07 #43 הייתי קונה..../images/Emo223.gif אם לא הייתי יודעת שזה יפול תוך פחות משבוע חבל כולם ממש יפות והייתי רוצה חוץ משל TAI אולי אם יצא לי לראות אותך בחנוכה וישאר לך משהו אני אקנה
הייתי קונה..../images/Emo223.gif אם לא הייתי יודעת שזה יפול תוך פחות משבוע חבל כולם ממש יפות והייתי רוצה חוץ משל TAI אולי אם יצא לי לראות אותך בחנוכה וישאר לך משהו אני אקנה
G galoosh33 New member 22/11/07 #78 הייי סהר אני רוצה של fall out boy ובעיקר של Panic! at the disco מתי את בביצפר?
U Unaffected New member 23/11/07 #88 עוד שבוע בערך יהיו גם פאניק ואני מניחה שאם מכניסים אותן כמו שצריך הן לא נופלות,בכלמקרה,שאצלי הן נופלות זה בד"כ בזמן הדחסות להסעה S: ואני בבצפר כל יום חוץ מחמישי,דברי איתי במסן
עוד שבוע בערך יהיו גם פאניק ואני מניחה שאם מכניסים אותן כמו שצריך הן לא נופלות,בכלמקרה,שאצלי הן נופלות זה בד"כ בזמן הדחסות להסעה S: ואני בבצפר כל יום חוץ מחמישי,דברי איתי במסן
C CitizenErased New member 19/11/07 #9 איזה כיף... לקבל דברים מיוחדים כי עובדים בחנות דיסקים חח מציאות קיבלתי היום הימני זה פרומו של משהו ממוחשב של האלבום השני של מיוז חח זה הגיע ליחצנים בארץ ב2001!
איזה כיף... לקבל דברים מיוחדים כי עובדים בחנות דיסקים חח מציאות קיבלתי היום הימני זה פרומו של משהו ממוחשב של האלבום השני של מיוז חח זה הגיע ליחצנים בארץ ב2001!
C CitizenErased New member 19/11/07 #12 של הTV MASTER כן.. סדוקה יותר נכון להגיד. של הסינגל לא, היא סתם קצת מאובקת.. ממש ישן
S sha na na revol New member 23/11/07 #90 ../images/Emo41.gifלירון../images/Emo41.gif יש לך מסר חשוב. ../images/Emo23.gif../images/Emo39.gif
A AllFlowersInTime New member 19/11/07 #11 יוווווווו יש לך בחנות עוד עותקים של דדסטאר+איןיורוורלד? אוף, כשהולאבלו יצא היו מקבלים את זה איתו, אבל לא הכרתי אותם אז!
יוווווווו יש לך בחנות עוד עותקים של דדסטאר+איןיורוורלד? אוף, כשהולאבלו יצא היו מקבלים את זה איתו, אבל לא הכרתי אותם אז!
C CitizenErased New member 19/11/07 #13 יש אבל.. אני שומרת אותם לאנשים שהבטחתי. הגיעו ממש מעט ובינתיים אנחנו בכלל לא יכולים למכור אותם. בכל מקרה אנחנו מנסים להביא עוד ולבדוק את האפשרות של למכור ואז אני אודיע בפורומיוז.
יש אבל.. אני שומרת אותם לאנשים שהבטחתי. הגיעו ממש מעט ובינתיים אנחנו בכלל לא יכולים למכור אותם. בכל מקרה אנחנו מנסים להביא עוד ולבדוק את האפשרות של למכור ואז אני אודיע בפורומיוז.